Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 22 decembrie 2009

Limbajul subconstientului-Simbolistica
Omenirea are o sensibilitate incredibila pentru perceptia subconstienta care, într-adevăr, poate fi uşor de manipulat şi derutat..
Umanitatea utilizeaza fluxurile pure de energie de energie cosmica pentru a le transforma in date senzoriale care permit un sistem de interpretare. .
Vechii magicieni au numit acest sistem " forma umană", în interpretarea care ii face pe oameni sa creada prin perceptia lor,ca asa exista adevarul..
Aceasta arată că perceptia activitatii umane consta aproape numai in interpretari de date senzoriale,creand in felul asta o imagine tangibila a lumii.
O fotografie, reflectă în ochii ca o explicaţie a modului în care lumea pare a fi.
Un colectiv a creat holograme care sa vibreze pe frecventa subconstientului.. Traducem gândurile, emoţiile şi impresiile din undele electromagnetice sau din sunet şi înapoi.
S-au cum spun pleiadienii au fost create inserturi holografice cu anumite perioade istorice care de fapt nu au fost reale.Intocmai cum vedeti un film la cinema in trei dimensiuni si aveti senzatia ca va aflati aievea in acel loc,insa se termina filmul si intrati in realitatea adevarata.Se pare ca noua ne-au fost amestecate realitatile,prin aceasta tehnologie de influentare a subconstientului,prin intermediul simbolurilor adeseori.
Simboluri şi imagini din cele mai accesibile sunt cheile folosite de conştiinţa umană. Subconstientul vede si creeaza holografic iluzia in 3 dimensiuni si face o conversie a materiei si valurilor de energie percepute in date cum ar fi de sunet, lumina, miros, tactil, conceptul de spaţiu şi trecerea timpului liniar .
Înţelegerea principiilor da o perceptie asupra modului in care poate invata subconstientul. Invăţa limba de subconstientului.. Acest limbaj este numit simbologia. Mii de ani, simboluri si imagini au fost folosite pentru a consolida, a reţine şi a marca anumite idei, ganduri sau evenimente. Unele legate de un sentiment de fericire,altele binecunoscute,sa inoculeze frica..
Culori, forme, numere şi litere vibreza pe o frecvenţă în afara noastră 3-D ca o holograma .
O frecvenţă care permite de a atinge mult mai profund si percepe decat o faci in mod superficial..

Simbologia este o limbă care fie poate ajuta omenirea fie poate determina cea mai mare trauma in conştiinţa umană,prin ceea ce ne-a fost programat în gene şi transmis de generaţii.
Subconstientul si vederrea sunt conectate cu ADN-ului şi se pare că tot corpul uman, si fiecare celulă, este alcătuita din forme geometrice create de impulsuri electrice.
Sunetul este o vibraţie care conectează fluxurile între aceste componente.

Subconstientul tau comunica foarte bine prin intermediul simbolurilor, adeseori mai bine decat prin cuvinte sau amintiri. Ca sa folosesti aceasta metoda, trebuie sa iti indrepti atentia in interior si sa te gandesti la o problema sau la o zona de interes din viata ta despre care vrei sa stii mai multe. Apoi spune: �da-mi o imagine� sau �da-mi un simbol� pentru lucrurile despre care intrebi. Prima imagine care-ti vine in minte, indiferent de cat de bizara sau deplasata ti se pare, este un mesaj simbolic despre punctul de vedere al subconstientului tau vizavi de chestiunea in cauza. Ca exemplu, poti sa te concentrezi pe o situatie de la serviciu si sa obtii o imagine a unei camere de tortura, ceea ce poate reprezenta ceea ce simte subconstientul tau despre serviciu. Este la latitudinea ta sa interpretezi simbolurile, iar unora li se pare mai usor decat altora. Totusi, poti sa-i ceri subconstientului sa-ti mai dea un simbol daca primul nu este destul de limpede. Un lucru important de retinut este ca aceste simboluri iti dau doar niste sentimente si convingeri comune pastrate in subconstient. Te rog sa nu faci greseala de a crede ca ele sunt predictive, altfel risti sa te sperii singur in incercarea de a face schimbari pozitive.

Apropo,bogatia lucreaza tot prin simboluri.La ora actuala,bogatia este asociata cu o casa meseriasa,o masina bengoasa,si aproape nelipsit o tipa traznet.Insa etalonul universal al bogatiei este natura,care este imbelsugata si ne da din plin de toate si nu ne cere nimic in schimb,poate doar bun simt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu