Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 17 ianuarie 2012

ACTIVARE A LUMINII SOLARE

                                 
de adelamarin » Sâm Aug 13, 2011 12:38 pm
INTEGRAREA MARII SCHIMBARI SI INTRAREA IN STAREA DE COMPASIUNE SI ACTIVARE A LUMINII SOLARE

Aceasta Meditaţie de Activare te va ajuta sa faci fata nivelelor tot mai ridicate de Radiatie a Luminii, provenita fie de la razele soarelui fie din alte surse, in urmatoarele 18 luni. Ea poate fi facuta in orice moment, când simţi o presiune a Radiaţiilor Solare sau o activitate electromagnetica intensa in apropiere.

Aseaza-te intr-un loc linistit si inchide ochii. Respira adanc de trei ori, apoi concentreaza-te in Centrul Inimii tale. Respira iar adanc de trei ori si relaxeaza-te, simtind pacea adanca din interiorul fiintei tale.
Lasa-ti energia sa coboare prin tot corpul pana la Chakra Sacrala, si mai departe la Chakra Steaua Pamantului de sub picioarele tale. Aceasta este cristalul tau hologramă, personal, care te tine conectat la Pamant. Simti cum te conectezi pe deplin la Planetă. Lasa energia sa coboare pana la Cristalul Hologramă din centrul Pamantului si conecteaza-te la dragostea adanca si sprijinul oferit de Planeta Mama. Esti iubit, conectat si sprijinit pe acest Pamant.

Ridica apoi energia inapoi, in Inima ta. Respira adanc de trei ori. Lasa energia sa urce acum prin gat, prin frunte, pana la Chakra Coroana. Vizualizeaza Chakra Coroana ca o floare de lotus aurie (cu 1000 de petale), fiecare petala deschizandu-se catre Soare. Pe masura ce petalele se deschid, ele devin receptori ai emisiilor de Lumina Solara. Fiecare petala absoarbe energia si o transmite in interiorul Corpului de Lumina. Pe masura ce lumina intra in Corp, el devine din ce in ce mai Radiant si mai Frumos, poti sa simti o caldura in corp. Respira iar adanc, de trei ori.
Lasa apoi energia sa urce mai departe, catre Chakra Steaua Soarelui de deasupra capului, cristalul hologramă in care s-a concentrat energia sufletului tau. Imagineaza-ti chakra ca pe o Floare de Lotus de Lumina Alba, ale carei petale se deschid ca sa primeasca transmisiile de Lumina ale Soarelui Galactic si ale celui Cosmic … pulsatii ale Luminii Curcubeului intra in Chakra Steaua Sufletului si sunt distribuite in tot Corpul de Lumina, creând mai departe pulsatii ale Luminii Curcubeului. Poti sa simti iar o caldura, crescanda, pe masura ce Corpul de Lumina devine din ce in ce mai radiant.
Lasa Lumina sa curga, si realizeaza cum aceasta activare te ajuta sa devii un receptor al Luminii Celeste si Solare, sa-ti hranesti Corpul de Lumina in mod constient cu Lumina primita din Cosmos. Acest Corp de Lumina care pulseaza si radiaza va actiona ca un Scut de Lumina si va distribui toate Radiatiile venite din mediul inconjurator. Corpul de Lumina face parte din planul initial, scopul sau este conectarea la cele mai inalte Frecvente de Lumina, fara a lasa ca aspectul material al Fiintei tale sa fie afectat.
Acum, concentreaza-ti iar atentia in Centrul Inimii si respira adanc de trei ori. Usor revii la starea normala. Constientizezi locul in care esti. Cand esti gata, poti deschide ochii.”

starchildglobal.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu