Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 11 ianuarie 2012

CURENTUL SECUNDAR SUBTIL COLORAT ROŞU PURPURIU


În plan fizic, acest curent subtil secundar are efecte, stimulente şi regenerative mai ales la nivelul venelor. În special în acest gen de tulburări el este deosebit de eficient dacă bineînţeles va fi în mod proporţional amplificat în aură. Printre alte efecte în plan fizic acest curent secundar subtil este de asemenea vasodilatator. Operarea sistematică cu acest curent secundar face să crească gradat calibrul vaselor sanguine ale corpului. Curentul secundar roşu purpuriu combate de asemenea în mod eficient şi cu promptitudine febra. Printre alte efecte, acest curent secundar subtil generează anumite fenomene hipnotice complexe, în fiinţă, provocând o stare controlabilă de somnolenţă semilucidă şi relaxare profundă la nivel psiho-somatic în care cel care operează cu acest curent secundar subtil devine apt să-şi dea sugestii şi comenzi mentale care vor acţiona rapid şi cu putere în special în sfera subconştientului propriu. Mai ales din acest punct de vedere el este foarte util pentru eliminarea complexelor de inferioritate, a traumelor psihice rebele, a obsesiilor persistente. Acest curent secundar subtil provoacă diminuarea durerii contribuind rapid la eliminarea acesteia. În această direcţie se cuvine să amintim că efectele sale analgezice sunt adeseori menţionate de către yoghinii iniţiaţi. La nivelul rinichilor, acest curent secundar subtil are efecte de diminuare a stărilor de tensiune. Acumularea masivă în aură a acestui curent subtil colorat ne permite să evităm îmbolnăvirea de malarie sau ne ajută să ne vindecăm mai repede într-un asemenea caz. Se cuvine să mai reţinem că acest curent secundar subtil face să scadă în mod armonios tensiunea sanguină.
În concluzie, putem spune că acest curent secundar subtil colorat are următoarele efecte: acţiune analgezică, combate diferitele forme de febră, efect hipnotic puternic şi calmant, anafrodiziac, diminuează şi calmează potenţialul sexual atât la bărbat cât şi la femeie în perioadele de abstinenţă), reduce sângerările menstruale excesive, face să dispară sângerările nasului, vindecă iritaţiile pielii; are efecte curative în cazul eczemelor, face să dispară micile inflamaţii localizate, stimulează sistemul venos (circulaţia de revenire - sânge albastru), acţionează ca diuretic şi curăţă rinichii de felurite toxine; are efecte pozitive, euforizante şi calmante asupra emoţiilor.

PRINCIPALELE PROPRIETĂŢI CURATIVE ALE CURENTULUI SECUNDAR SUBTIL COLORAT ROŞU PURPURIU

Stimulant al venelor, hipnotic, vasodilatator, antipiretic, analgezic, antipaludic (MALARIE), depresor renal, anafrodiziac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu