Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

joi, 23 februarie 2012

Creaza-ti ziua cu ajutorul presopuncturiiAutorul spune ca in timpul celor de 40 ani de presopunctura, mulţi dintre studenţii sai au avut rezultate remarcabile folosind presopunctura pentru câteva minute înainte de a ieşi din pat. Sunt încântaţi să ne înveţe cum să folosim aceste două puncte de presopunctură inainte de a începe ziua într-un mod mai bun. Va veti simti mai fericit,cu un mental mai clar,si cu mai putin stres. Se considera ca punctul de presopunctura al coroanei,functioneaza prin echilibrarea glandei pituitare si pineala.
Pur şi simplu ţineţi aceste două puncte de presopunctură, aşa cum se arată, pentru 2 până la 3 minute cu atingandu-le(cu lumina) în timp ce respirati profund, cu ochii închişi. Încercaţi ca acesta sa fie primul lucru pe care il faceti,stabilindu-va in felul acesta intentiile pentru o noua zi. A se vedea cum se curata mintea ta şi te pune în aliniere pe tot timpul zilei. Dacă faceţi acest lucru în fiecare dimineaţă, vă puteţi trata fiecare zi ca un nou început. Puteţi rupe obiceiurile proaste prin folosirea acestor puncte de presopunctură, şi sa va resetati intentiile d-voastra de zi cu zi. Puteţi folosi, de asemenea, aceste puncte in orice alte momente ale zilei, ori de câte ori aveţi nevoie de o mai mare claritate.

Folositi aceste puncte de preospunctura pentru buna functionare si echilibrarea sistemului energetic.Atunci cand energia ta este echilibrata organismul poate functiona intr-un mod corespunzator.Munca de vindecare,poate fi atat de simpla dar profunda.


Uita-te pentru VG 24.5 între sprâncene; VG 20 de mai sus din spate a urechi pe partea de sus a capului.

Foloseste VG 20, în partea de sus a capului, cu VG 24.5, intre sprancene numit Punctul de-al treilea ochi înainte de a merge la culcare de asemenea pentru vindecarea fibromialgiei, insomniei, durerilor de cap, vertij şi ameţeli. Iată mai multe informaţii despre modul în care poate fi utilizat Punctul de-al treilea ochi si în alte moduri puternice.

Dupa ce încheiati un masaj, tratament chiropractic, sau clasa de yoga folositi aceste două puncte de presopunctură (VG 20 si VG 24,5) uşor în timp ce respirati adanc pentru a echilibra toate energiile eliberate in sesiunii.

Alte aplicaţii utile, practice: Încercaţi să utilizaţi aceste puncte :

• După ce meditati, va sigilati energia de vindecare şi beneficiati astfel de avantajele aduse de meditatie.
• După ce faceti dragoste, pentru a canaliza energia eliberată pentru vindecarea reciproca.
• Pentru a stimula moralul şi aspiraţia, care este ceva ce oricine le poate folosi.
• După exercitiile sau de yoga, pentru a permite de energie eliberată sa se echilibreze.

Acestea presopunctura cu aceste puncte va clarifica mintea, permiţându-vă să se gânditi mai clar şi pozitiv. În plus faţă de utilizarea acestor puncte de mai multe ori, te antrenezi pentru a gândi pozitiv. Catre ce va concentrati, asta veti atrage in viata d-voastra. Fiecare gând bun produce substante neuro-chimice vindecatoare în fluxul de sânge. Fii constienti si inlocuiti gandurile negative, cu o atitudine de recunoştinţă.


Sursa net; border=

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu