Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 14 februarie 2012

Tehnici pentru amplificarea kiului-Mingea de ki-1Mingea de KI

Pasul 1

Pune-ţi mâinile într-o formă făcută căuş. Face acest lucru prin punerea ambele încheieturi împreună, ambele degetelor arătătoare şi, împreună degetele opuse împreună.Pasul 2

Vizualizati o minge albastră de Ki pur în tan-Tien. Puteţi face acest lucru fie prin căutarea în jos sau cu ajutorul unei o imagini in minte.

Pasul 3

Acum, vizualizati-o cum se transforma într-o masă moale,de Ki care curge. Ea nu mai are forma mingii. Vizualizati cum aceasta curge din tan-Tien.

Pasul 4

Acum, vizualizati acest fluid de KI cum curge ca un rau spre piept si se divizeaza in alte doua rauri din zona gatului,coborand pe pe brate pana ajung sa fie stocate in palme.

Pasul 5

Acum vizualizati mai departe cum curge in palmele formate caus,unde se formeaza o minge albastra.La acest punct se pot simtii furnicaturi,presiune,caldura sau orice alta senzatie.


Dacă simţiţi o senzaţie continuă, aţi creat deja o minge de KI. Daca te simtiti doar o senzaţie scurta,aveti rabdare cu timpul va veti perfectiona si senzatiile se vor intensifica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu