Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 19 februarie 2012

Mandala prosperitatiiToata lumea vrea bani mai mult. Unii dintre noi au nevoie de bani într-adevăr mai mult. Dar ce poţi face? Găseşte un loc de muncă mai bun, sau sa investesti în piaţa de valori,sau inventezi un leac ca pentru raceala... Există multe moduri de a câştiga bani şi de a spori averea. În Feng Shui, se asigura mediul nostru de ajutor pentru a atrage chi-ul (energia). Feng Shui mandala ajuta la crearea unui mediu cu o energie bună. Acest Feng Shui Mandala a fost creat pentru a promova prosperitatea. Vrei să fii un magnet pentru atragerea bani? Aceasta Mandala este pentru tine. Este, de asemenea, un mare cadou pentru oricine care vrea să atragă prosperitate în viaţa lor. Doar uita la ea si va fi cu vise de bogăţie şi speranţă pentru viitor.

Acest Mandala a fost creata cu imagini reprezentând prosperitate, cu, culori pentru prosperitate care sunt violet, verde şi, de auriu,toate acestea in nr de patru,care se gasesc in sezonul de primavara sezonul de primavara dimineata devreme,precum si la apus,seara tarziu.În acest Mandala am folosit 4 imagini, principalele monede, un copac de bani şi un copac cu flori, cu culorile verde şi violet, care le-am avut în dimineaţa de o zi de primăvară. Imaginile au fost aranjate într-un colaj, si apoi transformat in Mandala puternic imaginea de mai sus. Mandala finala este o operă de artă unică, care a fost impregnată cu energie pozitiva pentru a atrage bogatie.

sursa net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu