Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 26 februarie 2012

Un excelent remediu antidepresivSunatoare;(hypericum perforatum)-este una dintre plantele cele mai renumite in lume pentru efectul de combatere a depresiilor nervoase.
Busuioc;(Occcimum basillicum)-planta considerata sacra in popor,are puternice efecte de combatere a anxietatii,de eliminare a tendintelor psihomentale nefaste,de ocrotire impotriva influentelor nefaste,de ocrotire impotriva influentelor negative din exterior.Busuiocul este fortifiant,reda apetitul si pofta de viata.
Calomfir(Tanacetum balsamita)-produce o crestere a tonusului psihic,elimina inhibitiile si ajuta considerabil la amplificarea bunei dispozitii.
Obligeana(Acorus calamus)-elimina depresiile,creste apetitul diminueaza si poate face sa dispara starile de anxietate,este un excelent normalizant al activitatii psihice.
Plantele se amesteca in proprtii egale si se macina fin cu ajutorul unei rasnite electrice.Pulberea obtinuta se amesteca in proportii egale si se macina fin cu ajutorul unei rasnite electrice.Pulberea obtinute se administreaza in doze de cate 1 lingurita de 4 ori pe zi,pe stomacul gol(cu minimum 20 de minute inainte de a manca).Plantele se tin sub limba timp de 10-15 minute dupa care inghit cu putina apa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu