Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 23 noiembrie 2012

Extazul si femeile supersenzualeNelson Mandela ar fi spus că oamenilor “nu le este frică de întunericul din ei, ci mai degrabă de strălucirea din ei”. De ce? Pentru că dacă își văd strălucirea, trebuie să își asume responsabilitatea pentru propria viață, și …nu mai pot da vina pe nimeni. Preferam să fim victime decât liberi, fericiți, să trăim din plin..

Niciodata o femeie supersenzuala in care palpita viata nu practica crestinismul prost inteles.Adica sa inceapa sa isi faca cruce, daca prin empatie simte starile extatice ale cuiva,desi e mult spus starile,am observat ca la cel mic semn de placere senzuala, o astfel de fata  adulta devine infricosata si incepe sa isi faca cruce asociind o stare extatica ca find data de''.....'' .In fond a-ti face cruce si a  sacraliza o stare, e foarte frumos,dar in cazul asta ,fata ta ar trebui sa fie senina si relaxata.pentru bucuria care ti-o poate oferii propriul corp.

Dar haideti sa vedem ce spune autoarea Judith Orloff in cartea sa ''Energia Pozitiva''.

Momentele erotice pot fi minuscule sau ample.Lucrurile subtile pot fi foarte sexy-ca de pilda,o plimbare pe o strada senina de primavara,cand se simte in aer parfum de liliac.Asta ma poate ucide.Sau,cand,fiind in trafic,realizezi brusc:''O,Doamne!Am vagin!Cat de bine e asa?''.Este intr-adevar sexy sa-ti vezi corpul cat este de frumos si puternic.Consider ca cele mai sexy momente sunt atunci cand inima si vaginul sunt in acelasi loc.

Femeile trebuie sa fuga de vibratiile negative.De persoane care vor sa domine sau sa faca rau.Multe femei se simt atrase de acesti barbati .Tiparul este binecunoscut.Odata cu maturitatea sufletului,incepi sa intelegi.

Sexualitatea femei a fost atat de mult cenzurata,anihilata,afectata,incat puterea noastra a fost complet scurt-circuitata.

Chiar si in lipsa unei relatii,sinele tau senzual poate fi alimentat.Totusi,daca preferi sa fii alaturi de un partener,n-ai sa sfarsesti cu mainile goale,si nici nu te vei astepta ca el/ea sa aprinda scanteia unei pasiuni pe care tu deja o nutresti.Pe masura ce iti extinzi propiul domeniu erotic,vei intelege ca el se poate aparea din cele mai neasteptate surse.

La inceputul perioadei in care faceam  cercetari in domeniul energiei am fost luata prin surprindere de un eveniment .

In anul 1986,participam la un seminar referitor la spiritualiatatea femeilor,care era organizat undeva pe tarmul nordic al insulei Kuai.Eram la inceputul unei perioade de tacere si de post si ma plimbam prin crang tropical invadat de vegetatie luxurianta,aflat pe tarmul Pacificului.Era in amurg.Alizeul delicat imi infiora rochia subtire din bumbac,in timp ce eu urmaream palmierii unduindu-se.
Aerul umed imi mangaia fata,iar eu priveam fascinata palpitand frunzele unei pulmeria,din apropiere:frisonul lor pur si simplu ma excita.In timp ce stateam lipita de copac am simtit uimita cum imi transmite pulsiuni de caldura in corp.Mi-am lipit spatele de copac,temandu-ma ca aceasta senzatie va disparea daca voi face o miscare sau daca voi analiza ceea mi se  intampla.Slava cerului ca mintea mea a fost cooperanta.


Am simtit ca-mi explodeaza tot corpul cand am avut orgasm.

In seara aceea petrecuta la Kuai,mi s-a permis sa fac cunostinta cu senzualitatea extatica a naturii.Desi gandirea mea liniara de medic imi spunea:''E imposibil",intregul meu corp dadea intutiv marturie despre experienta energetica reala pe care o traisem.Inainte de acest eveniment,avusesem intotdeauna nevoie de un barbat pentru a-mi trezii latura erotica.Ori de cate ori eram singura,aveam sentimentul ca sunt mai putin feminina,ca sunt aproape invizibila ca femeie.Intelegerea adevarului ca senzualitatea isi are originea in persoana mea si in natura a avut darul de a ma transfigura.


Supersenzualitatea este rezultatul modului în care noi experimentăm viaţa. Supersenzualitatea, supersexualitatea este o experienţă holistică a minţii, a corpului, a emoţiilor şi a spiritului. Dacă vom dori să înţelegem complet această experienţă, va trebui să o examinăm cât mai detaliat, păstrând în minte faptul că atunci când "analizăm trandafirul" îl putem face să îşi piardă frumuseţea

Cate ceva despre vagin, trompe si ovare
http://www.eva.ro/images/parts/px-trans.gif
Partile intime care contribuie din plin la realizarea unui act erotic reusit ne sunt acum dezvaluite fara complexe, de catre Bebe Mihaiescu. Cititi-le si luati seama de ele, cu siguranta va vor ajuta. Practic, ce trebuie sa stii despre vagin

- lubrifierea vaginului este echivalenta cu erectia penisului;
- la femeile tinere, lubrifierea apare in 10-30 de secunde;
- absenta lubrifierii este semnul corporal cel mai clar al refuzului episodului erotic;
- pentru cea de-a doua tinerete si mai mult, un gel sau o crema vaginala reprezinta o binecuvantare pentru vagin


Putin despre trompele uterine
Sa nu-ti dea prin cap ca a face dragoste aproape perfect este ceva ce-o sa-ti iasa din prima! S-ar putea sa-ti iasa din cap. Intre timp, familiarizeaza-te cu tot ce tine de corpul tau si de corpul celuilalt. Si nu este obligatoriu sa intalnesti totul in cartea asta! Mai cauta si pe cont propriu. Uite, de pilda, despre trompele uterine eu iti spun doar cateva lucruri:
- sunt locul de intalnire dintre ovul si spermatozoid;
- dupa fecundatie oul este condus prin fericita trompa catre cavitatea uterina;
- cand nu mai vrei sa ai copii, trompele se pot lega chirurgical; dar n-avea nici o grija, sexual ramai la fel de pasionala.

Ovarele
- in schimb, ca si testiculele la barbat, trebuie luate serios in seama! Barbatii, mai ales, fascinati de cum arata femeia vietii lor, nu sunt <> de interiorul aceleiasi femei seducatoare. Ce treaba au ei cu ovarele, depozitul a sute de mii de ovule din care atat de putine sunt fecundate intr-o viata? Ce treaba au ei cu secretia de estrogeni si progesteron?

 Orientalii, in schimb, s-au ocupat cu atentie de ovare. Caci, prin exercitii speciale, cu efect asupra ovarelor, este amplificata energia sexuala. Nechibzuiti am fi daca n-am incerca si noi ceea ce fac ei de mii de ani. Nu de alta, dar aveam dreptul la placere, iar placerea fiind fara frontiere, si tehnicile pot sa nu tina seama de ele. Mantak Chia si Maneewan Chia au descris compresia ovariana si vaginala. Eu nu voi face altceva, decat sa o fac mai  accesibila pentru toti.

1. Alege-ti pozitia preferata: in picioare sau pe marginea scaunului. Picioarele departate la latimea umerilor.
2. Inspira aerul adanc, pe nari, direct in gat. Imagineaza-ti ca este ca o bila colorata si coboara-l spre plexul solar.
3. Bila este in spatele plexului solar. Trimite-o inspre ombilic, apoi in regiunea pelvisului si apoi spre ambele ovare. Cum? Contractand muschii abdominali in jos, printr-o miscare ondulatorie. Ovarele se energizeaza si efectul se transmite si colului uterin.
4. Comprima bila in ovare cat mai mult timp posibil. Vei ajunge sa simti o senzatie de caldura: caldura va urca pe coloana pana la cap care, la randul lui, se va incalzi. Pe parcursul acestui exercitiu muschii sfincterului anal si perineul vor fi puternic contractati. Inghite saliva care se acumuleaza in gura.
5. Expira complet, respira de cateva ori, relaxeaza-te rotind mijlocul de cateva ori.
6. Atentie! Pe parcursul exercitiului limba trebuie sa fie lipita de cerul gurii (bolta palatina). Se incepe cu cinci compresii, pauza, rotirea mijlociului, iar cinci compresi, pana se ajunge la 35.


 Pentru efecte absolut minunate practica exercitiile de compresie ovariana si vaginala cate un sfert de ora dimineata si un sfert de ora seara. Efectele ar trebui sa apara dupa trei zile. Oricum, dupa doua luni vei fi alta

Sursa; articolului; Cate ceva despre vagin, trompe si ovare;  Bebe Mihaescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu