Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 11 decembrie 2012

Cercurile din lan si arcturienii -Procesul a inceput

Simbolul de incredere,va stimuleaza sa faceti alegeri de la nivelul de incredere.Totul se inatampla pentru un motiv.Ar trebui sa aveti incredere ca nu puteti face alegeri proaste.Alegerile determina doar lungimea drumului ales de tine, pentru ati atinge obiectivul in aceasta viata


Cu totii ar trebui si chiar stim, in adancul fiintei noastre, ca nu suntem singuri in Univers. Ochii nostri neantrenati nu sunt capabili sa vada dincolo de aparente si totusi…exista mult mai multe dimensiuni decat cele patru (trei spatiale si una temporala) acceptate de civilizatia umana. Si daca exista mai multe dimensiuni, este logic ca acestea sa fie “populate” de civilizatii.(Simbolul de abilitare, iti aduce aminte ca ai puteri nelimitate.Nu te ascunde in spatele temerilor.Imbratiseaza tot ceea ce esti)


Una dintre aceste civilizatii, arcturienii, traiesc intr-o realitate paralela ca si “servitori” ai lui Dumnezeu. Arcturienii sunt fiinte multidimensionale, spirite intr-o frecventa imperceptibila pentru noi, oamenii. In cadrul acestei civilizatii exista un grup de fiinte numit Circle Makers (Creatorii Cercurilor).


Simbolul de iertare te ajuta sa gasesti puterea de a te ierta pentru toate deciziile din trecut.Iarta-te fiindca tu nu ai facut altceva,decat sa actionezi pe baza cunostintelor pe care le aveai in acele momente.Iertarea iti arata de fapt ca nu este nimic de iertat.

Arcturienii sunt maestrii frecventei. Ei transforma pictograme geometrice holografice in formatiuni numite de noi, pamantenii, Cercurile din Lan (Crop Circle). Geometria sacra (prezenta in multe simboluri si constructii antice) din aceste formatiuni ne este relevata ca simple desene divine facute in locuri cheie a grilei planetare. Aceasta grila planetara este in fapt corpul eteric al planetei (Sufletul exterior – Urantia).
Energiile generate de aceste formatiuni hranesc energia planetei prin intermediul grilei mai sus-amintite. Acest lucru este posibil deoarece fiecare simbol sacru exprima o anumita calitate si, implicit, cantitate, de energie aflata in Razele Divine (cele 7 raze). Va rog sa retineti ca acest fenomen este multi-dimensional.


(Sa stii ca esti capabil sa creezi tot ce vrei.Poti transforma visul in realiatate atunci cand il creezi cu pasiune,fara frica,si mai presus de toate din inima.Simbolul Pasiune te ajuta sa realizezi tot ce vrei cu multa pasiune oricand iti doresti.)


In ultimii ani aceste formatiuni (Cercurile din Lan) au devenit din ce in ce mai complexe in reprezentare. Unul din motivele care alimenteaza acest lucru este expansiunea constiintei umanitatii. Omenirea se deschide, incetul cu incetul, spre cunoastere.
Cand privim o astfel de formatiune (sau sImbol sacru) constiinta noastra se extinde si asta ne face capabili sa absorbim si sa intelegem pur si simplu, intelepciunea “inchisa” in aceste forme.

(Simbolul frecventa te ajuta sa ramai in propria energie,destul de des faci compromisuri pentru a a te conforma cu altii,ridicandu-te si coborand la o frecventa care nu este a ta)

Cu cat cercurile sunt mai complexe cu atat mai mult este stimulata constiinta umana. Cercurile din lan din ultimii ani au generat si asistat o mai mare vointa a oamenilor de a intelege cunoasterea. Pe langa acest aspect, aceste formatiuni ne stimuleaza deschiderea intelegerii unor noi metode de auto-vindecare.

Simbolul echilibru iti va pemite sa-ti recunosti adevarul propriu,care iti sunt adevaratele sentimente,si astfel nimic nu iti va tulbura echilibrul

Informatiile din aceste formatiuni sunt aduse dintr-o alta dimensiune, invizibila pentru noi deoarece avem o vibratie diferita. Totusi cei din aceasta dimensiune incearca si, chiar au gasit o modalitate prin care sa spijine, sa ajute progresul nostru lent prin stimularea sistemului nervos si a creierului. Aceste Cercuri din Lan contin abilitatea de a face acest lucru.


Simbolul aparitie,te ajuta sa iesi din coconul tau de siguranta,fara sentimente de indoiala si nesiguranta,astfel inacat sa-ti poti intinde aripile si sa arati cine esti cu adevarat.

Prin aceste formatiuni omenirea este capabila sa absoarba mai multa intelegere decat prin intermediul celor cinci simturi. Cresterea constiintei umanitatii este stimulata la nivel fizic, emotional, mental si spiritual, pentru a asigura sprijinul, suportul necesar devenirii ei continue in sensul Planului Divin. Astfel se creeaza si premiza ca exista, totusi, si alte forme de viata si implicit mai multe modalitati de comunicare.

Simbolul adevar te ajuta sa ai incredere in adevarul din inima ta.Nu te indoi sa ai incredere in ceea ce simti, si stii ca este drept.

Aceste simboluri sacre contin informatii care nu pot fi descifrate prin procese de gandire analitica. Noi, ca oameni, avem tendinta sa reactionam la stimuli vizuali, blocand astfel “vederea Divina”.
Metoda de a absorbi energia si cunoasterea continute in aceste formatiuni este de a privi in centrul lor iar informatia va fi imediat absorbita in subconstient, activand structurile ADN-ului.

Timpul pare sa se fii accelerat pana in 2012. Acest simbol  TRANZITIE vă ajută să dați drumul sentimentului că nu există suficient timp pentru atât de multe lucruri. Exista o multime de timp. 

Este important de tinut minte ca aceste cercuri sunt formate intr-o anumita ordine pentru a aduce la “suprafata” adevarata frumusete a Divinului din noi. Va vor asista in intelegerea dumneavoastra asupra diferitelor aspecte ale Creatiei.
Un alt beneficiu adus de aceste formatiuni este ca ne vor ajuta sa eliminam durerea, presiunea si disperarea.
Cele mai recente dintre aceste formatiuni reprezinta inceputul unui nou nivel al comunicarii prin codurile continute in ele.

Asimilare placuta…

MIHAI ALEX PRELIPCEANU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu