Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 12 decembrie 2012

Cum să vindecăm - Suferinţa Morala-Binecuvantarea trandafirilor


Puterea curativă a Trandafirilor este minunată. Trandafirul este Regina florilor şi poate vindeca un rău care afectează multe persoane: Suferinţa Morală.

Câte persoane mor zilnic şi se îmbolnăvesc din cauza suferinţelor morale? Şi totuşi, este trist să o spunem, nu a existat niciodată o fiinţă miloasă care să-i dea umanităţii formula exactă pentru a se vindeca de suferinţe morale.

Sunt nenumărate cazurile de suicid şi nimeni nu a vorbit vreodată despre Magia Trandafirilor.
Trandafirul este influenţat de Venus, Steaua Iubirii, Luceafărul Dimineţii.

Acele suflete care au o suferinţă morală foarte profundă, se pot vindeca cu Magia Trandafirilor.

Formula Magică
Pe o masă se pun trei pahare de sticlă pline cu apă curată şi în fiecare pahar câte un Trandafir. Aceste pahare se vor aşeza în formă de triunghi: la Nord, la Est şi la Vest.

Fiecare pahar va trebui să fie binecuvântat de persoana în cauză, iar aceasta va bea zilnic trei pahare cu această apă de Trandafiri, în ordinea următoare: înainte de micul dejun, paharul de la Est, înainte de prânz paharul de la Nord şi înainte de cină paharul de la Vest.

Acest tratament va trebui să fie însoţit de o rugăciune sinceră către
Intim şi către Fraternitatea Albă{Intimul este Preaînaltul din noi. Intimul este Spiritul} pentru a fi ajutaţi să ieşim din durerea morală în care ne aflăm.

Prin această formulă susţinută mai multe zile, se va vindeca orice suferinţă morală, oricât de gravă ar fi.

Binecuvântarea Trandafirilor se va face trasând deasupra lor, cu degetele mijlociu, indice si policar, o cruce, în timp ce se spune: În numele Tatălui, al Fiului şi al Spiritului Sfânt.

Apoi se închide crucea într-un cerc, ce se trasează de la stânga la dreapta (în sensul acelor de ceasornic privite din faţă), şi se spune: şi în numele Tetragramatonului.

http://www.vopus.org/ro/gnoza-gnosticism/gnoza-practica-meditatie/cum-sa-vindecam---suferinta-morala.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu