Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 23 decembrie 2012

Galvanoplastia spirituala si Femeia

Anumiţi biologi au făcut experienţe pe şoareci, au descoperit că stările de frică şi de nelinişte adânc trăite de şoricioaică pe timpul gestaţiei se reflectau după aceea asupra progeniturii sale. Ei da , încă o dată, şoarecii! Se studiază şoarecii în loc să se studieze femeile care aduc copii pe lume de milioane de ani. Credeţi că şoarecii îi vor învăţa pe oameni ce este adevărat şi ce este fals! S-au construit laboratoare pentru a studia şoarecii. Se acordă o importanţă fantastică acestor laboratoare, pe când laboratoarele naturii care au fost create încă de la început şi care sunt mult mai bine populate decât laboratoarele oamenilor sunt ignorate!

Avem nevoie de mărturia şoarecilor. Şoarecii vor fi cei care vor instrui umanitatea acum. Eu, eu las şoarecii în pace.Am observat anumite femei însărcinate şi, câţiva ani după aceea, i-am observat pe copii: am văzut că tulburările, agitaţiile, grijile mamei într-o lună sau alta a sarcinii se reflectă într-una sau alta din epocile vieţii copilului. Dar se aştepta răspunsul şoarecilor şi aşteptând s-a populat Pământul cu monştrii.


Admiţând că biologii au înţeles acum (ceea ce nu este prea sigur) că ceea ce este adevărat pentru şoareci este mult mai adevărat pentru femei. Ei sunt oricum în întârziere- pentru că ei trebuie să reeduce umanitatea, cu lentoarea metodelor lor. Ei au încă secole de aşteptat.

A sosit timpul să ne mişcăm cât mai repede, să punem în practică informaţiile care există la persoanele iniţiate.

Nu trebuie să aşteptăm după „clopoţelul” acestor specialişti care se ocupă de şoarecii lor şi care nu vor instrui femeile asupra ceea ce trebuie să facă pe timpul perioadei de sarcină.
Până când mai există medici care nu pot pătrunde cu gândirea lor tainele conlucrării medicinei cu latura spirituală se va întâmpla ca in cazul de faţă: o tânără mămică a fost să nască într-o clinică.


Într-o zi ,în cursul conversaţiei cu doctorul, ea a spus că aparţine unui Învăţământ spiritual unde i s-a relatat că mama poate influenţa benefic prin gândirea sa copilul care se va naşte.

Ştiţi voi cum a reacţionat acest medic? 
El a izbucnit în râs spunând: „Toate acestea sunt imbecilităţi! Cum vreţi ca gândirea mamei să poată face aceasta asupra copilului?”(cate dintre d-voastra,nu v-ati intalnit cu astfel de cazuri)

Vedeţi voi la ce nivel sunt încă unii medici!


Şi spunem că aşteptăm lumină de la aceşti oameni, de la aceşti specialişti.


De aceea, eu lansez un apel femeilor din lumea întreagă : „Treziţi-vă dragi surori la conştiinţa acestei sarcini grandioase pe care Dumnezeu v-a încredinţat-o. Voi sunteţi depozitarele secretelor nemaipomenite graţie cărora voi puteţi regenera umanitatea.
 Dar voi nu o ştiţi şi vă jucaţi cu aceste secrete... Fiţi conştiente de misiunea voastră, iar de partea lor, bărbaţii vor încerca să vă pregătească cele mai bune condiţii posibile astfel ca voi să puteţi îndeplinii această muncă grandioasă şi magică”.
Bineînţeles, ascultându-mă multe femei vor spune:” timp de secole noi am manifestat iubirea şi bunătatea, dar bărbaţii nu ne-au înţeles, ne-au batjocorit”. Da, eu o ştiu,majoritatea bărbaţilor se poartă ca nişte copii egoişti.

Dar dacă ei sunt astfel, este pentru că femeile nu au ştiut să-şi joace rolul de mame, că ele nu au aplicat legile galvanoplastiei spirituale atunci când ele au fost însărcinate şi acum ele suportă consecinţele proastei lor munci.


Natura a dat femeilor puteri pe care ele nu le exploatează sau le exploatează prost. Trebuie ca ele să fie conştiente de aceste puteri, ca ele să ştie că de ele depinde tot viitorul neamului omenesc. Dacă femeile vor să mă înţeleagă, ele vor fi o putere nemaipomenită în lume, nimic nu le va putea rezista. Dar ele trebuie să se unească pentru un ideal formidabil.

Pentru moment, ele nu sunt unite, mai puţin atunci când este vorba de a-i seduce pe bărbaţi şi de a-i atrage în cursele lor.
De aceea ele nu sunt încă într-adevăr puternice. De acum înainte,trebuie ca toate femeile de pe Pământ să se unească între ele cu voinţa de a regenera umanitatea.
. Cu toată inteligenţa lor, cu toate capacităţile lor bărbaţii, ei, nu pot mare lucru în acest domeniu.Femeia,Mama, este cea care a primit această misiune din moment ce natura i-a dat puterea de a influenţa copilul care se va naşte.
De aceea vă cer vouă celor care inţelegeţi această misiune grandioasă să luminaţi peste tot în lume pe oamenii care se află încă în ignoranţă. Acest ideal, această dorinţă de a fi util, vă va umple inima,sufletul şi spiritul. Vă veţi simţi totdeauna inspiraţi, totdeauna dispuşi, totdeauna bogaţi, pentru că acest ideal de a contribui la fericirea umanităţii vă va susţine, vă va hrăni. Dacă nu veţi avea acest ideal în sufletul vostru, nimic nu vă va putea mulţumi. Orice aţi avea, veţi fi totdeauna în aceeaşi stare de vid, de insatisfacţie. Doar această preocupare de a îndeplini misiunea pe care Dumnezeu v-a dat-o şi de a face ceea ce Cerul aşteaptă de la voi, vă va face radioşi, luminoşi şi fericiţi...


Cititi cartea Galvanoplastai spirituala, de Omraam-Mikhael-Aivanhov,veti afla lucruri deosebite despre cresterea copilului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu