Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 23 decembrie 2012

Isis – Luna Albastră


Mesaj ancestral de la Isis


“Vino la mine. Vino la mine.

Pentru ca vorbele mele să aibă puterea de a proteja,

Şi să cuprindă viaţa.

Eu sunt Isis, Zeiţa,

Şi sunt Doamna cuvintelor – forţă.

Isis, Zeiţa şi marea Zână de la capul zeilor.

Cerul a fost mulţumit de cuvintele Zeiţei Isis.

Marea Doamnă, Mama – Dumnezeu, dătătorul de viaţă.

Divina, Unica,Cea mai măreaţă dintre zei şi zeiţe,

Regina tuturor zeilor, femininul lui Ra,

Femininul lui Horus, ochiul lui Ra,

Doamna Noului An, cea care face soarele să răsară,

Doamna Cerului, cea care dă lumină Cerului…

Regina Pământului, cea mai măreaţă,

Doamna Căldurii şi a Focului, Mama Dumnezeu…

Doamna Vieţii, Doamna grânelor verzi, Doamna pâinii,

Doamna abundenţei, Doamna Bucuriei şi a sărbătorii,

Doamna Iubirii, cea care face regi, superba Zeiţă,

Doamna cuvintelor-forţă…

Soţia Lordului Abisului….

Fie ca sângele lui Isis, şi spiritul magic al lui Isis

Şi cuvintele-forţă ale lui Isis, să aducă protecţie

Şi să-l ţină în siguranţă pe acest mare zeu.

Bun venit vindecării Isis Blue Moon

Şi ancestralului Ordin Spiritual al lui Isis”
Introducere

ISIS este mama lui Horus, soţia lui Osiris şi sora lui Nephthys

Isis Blue Moon/ Luna Albastră a lui Isis este un şuvoi special de energie, pe care l-am conştientizat într-o zi, în timp ce lucram cu Isis. L-am numit Isis – Luna Albastră a lui Isis pentru că aceasta este vizualizarea cea mai intensă cu ajutorul căreia mă conectez cu acest şuvoi de energie.

Acest val de energie are 2 aspecte principale: răcoros/liniştitor, mângâietor şi rece/îngheţat.

Aşa că am organizat abordarea acestei energii în două acordaje separate, pentru cei care sunt interesaţi. O primă iniţiere este pentru nivelul de practicant. Cea de-a doua iniţiere, care amplifică puterea energiei, este destinată nivelului de Maestru – Profesor.

Eu percep această energie ca fiind rece şi albastră sau albastră alburie. Alţii mi-au spus că o simt calmantă şi mângâietoare. Este şi un alt aspect valoros care trebuie menţionat. Energia Isis poate fi utilizată pentru orice tip de vindecare care presupune calmarea, răcirea şi purificarea, curăţirea.

De exemplu, eu am aplicat această energie unui prieten, pentru a reduce o umflătură care presa un nerv. De asemenea, invoc această energie pentru curăţarea camerelor, locuinţelor care au o mare cantitate de energii negative

Este un singur simbol principal – Luna Albastră. Acest simbol nu este strict necesar; totuşi, simpla lui vizualizare ajută la focusarea minţii. Dacă eşti mai mult verbal, pur şi simplu incantezi: “Isis, Isis, Isis Luna Albastră.”

Sunt, de asemenea, 9 alte simboluri adiţionale.

Eşti deja parte a Ordinului Spiritual al lui Isis, doar prin iniţierea ta în energia Isis. După toate probabilităţile, ai fost deja sau nu vei fi niciodată atras de primirea acestei iniţieri. De fapt, acest Ordin este un mod elegant de a spune că eşti parte din Familia Isis, la nivel spiritual. Alte denumiri ale Ordinului lui Isis au mai fost, de-a lungul timpului: Ordinul Antic al lui Isis, Ordinul Sacru al lui Isis sau Ordinul Templului lui Isis. Sunt sigură că sunt şi mai multe denumiri de-a lungul vremurilor, spaţiului şi al tuturor dimensiunilor existenţei.

Şuvoiul de energie a lui Isis are multe aspecte şi frecvenţe energetice. Isis Blue Moon le include pe toate. Cu cât lucrezi mai mult cu Isis şi cu vindecarea “Luna Albastră”, cu atât mai mult vei observa aceste aspecte particulare.

Eu am listat mai jos câteva din cele mai importante frecvenţe ale lui Isis, împreună cu simbolurile străvechi asociate:

Căi de conectare
Chemi energia Isis - Luna Albastră verbal sau incantând “Isis, Isis, Isis.” Sau, “Isis - Luna Albastră.”
vizualizare poate fi folosită, conform foto din Manual.
Roteşti Isis - Luna Albastră (Blue Moon) în formă de disc prin chakre, aură, prin corpul eteric, câmpul Merkaba şi în alte câmpuri de energie.
Vizualizezi energia ca pe nişte uriaşe nimburi/aureole strălucitoare de lumină albastră Isisiană.
Vizualizezi cum multe luni albastre mai mici sunt trimise pretutindeni, unde este nevoie.

Un exerciţiu

cu energia ISIS - Luna Albastră,


Majoritatea oamenilor gândesc prea limitat atunci când încearcă să vizualizeze. Aproape întotdeauna este mai bine să vizualizezi în dimensiuni uriaşe. Nu te gândi la o Lună Albastră micuţă pe care o ţii în palme, înainte de a aplica mâinile pe cineva. Mai bine, tu te afli acum în interiorul unei uriaşe Luni Albastre radiante, mare cât un milion de Universuri.

Lumina şi energia umplu instantaneu şi pe tine şi toate spaţiile din jur!

Dacă nu eşti obişnuit să lucrezi la scară atât de mare, ai grijă să faci câteva respiraţii profunde, în timp ce canalele tale energetice integrează energia Blue Moon.

Bea multă apă şi dormi mai mult, dacă simţi nevoia, în timp ce energiile lui Isis îţi ridică vibraţia. Atunci când canalele tale energetice se extind pentru a stoca sau transfera mai multă energie, în mod continuu, se produce ceea ce unii numesc Transformare.

Precauţii?

Această energie are tendinţa de a deveni extrem de rece, odată ce o faci să curgă. Nu trebuie aplicată copiilor sau animalelor, decât dacă scopul este reducerea febrei, calmarea usturimilor/mâncărimilor sau în alte cazuri asociate cu condiţiile de căldură. Singura precauţie la care mă gândesc este că trebuie să lucrezi cu mare atenţie, deoarece am observat că energia poate trece foarte repede de la răcoros, la rece ca gheaţa.

O incantaţie invocatoare

Chemarea puterii lui Isis

Această invocaţie poate fi incantată sau spusă cuiva. Acesta este un frumos exerciţiu de amplificre a puterii, destinat celor care nu au mai lucrat înaine cu energiile lui Isis sau ale altor Zeiţe.

Isis, fiind o Zeiţi a cuvintelor-forţă, poate manifesta vindecarea prin vibraţiile sunetelor produse prin centrul puterii din Chakra gâtului. Dacă chakra gâtului este total sau parţial blocată, va trebui să exersezi puţin asupra acesteia, pentru curăţare. Semnele unui blocaj includ şi senzaţia de gâdilituri, disconfort, sunete bizare, sau chiar senzaţii de sufocare. Dacă aveţi asemenea manifestări, doar practicaţi zilnic şi Isis vă va ajuta să curăţaţi acest centru energetic important. Dacă centrul gâtului nu vă este blocat, veţi simţi imediat sau în câteva minute puterea vindecătoare curgând în acea zonă.

După ce practici puţin şi îţi devine familiară invocarea lui Isis în acest fel, poţi dori să creezi incantaţiile tale personale de putere. Energiile lui Isis sunt flexibile, aşa că urmează-ţi intuiţia şi fă tot ce lucrează cel mai bine pentru tine. Cei mai mulţi se bucură de acest proces
Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Isis Isis Isis – Fii Aici, Acum

Glorie a lui Isis – Vino la mine, Acum

Putere a lui Isis – Dă-mi mie Putere, Acum

Iubire a lui Isis – Deschide-mi Inima, Acum

Vindecare a lui Isis – Curgi prin mine, Acum

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Glorie a lui Isis ? Glorie a lui Isis

Putere a lui Isis ? Putere a lui Isis

Iubire a lui Isis ? Iubire a lui Isis

Vindecare a lui Isis ? Vindecare a lui Isis

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Fii Aici, Acum ? Coboară, Acum

Dă Putere, Acum ? Iubind, Acum

Umplând, Acum- Curgând, Acum

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis

Isis, Isis, Isis ? Isis, Isis, Isis
SIMBOLURILE LUI ISIS

scurtă prezentare

Deşi aceste simboluri nu sunt obligatorii în iniţierile Isis - Luna Albastră, le voi include aici, pentru că unii dintre voi pot vedea sau simţi atât simbolurile cât şi energia acestora, ca fiind independente.

Isis - Luna Albastră include tot spectrul de energii Isis, inclusiv energiile reprezentate de aceste simboluri. Vă reamintesc, simbolurile nu sunt necesare, decât pentru aceia care le găsesc utile în concentrarea din timpul meditaţiilor.


SIGILIUL TRONULUI LUI ISIS 

Este hieroglifa sa, care o reprezintă pe ea şi Tronul sau Scaunul Puterii, Scaunul Sufletului (Seat of the Soul)TIET 

Nodul lui Isis sau Sângele lui Isis, care reprezintă atribuţiile sale privind darul Apei & Vieţii. Poate simboliza, de asemenea, Renaşterea sau Viaţa Eternă. În termenii muncii de vindecare, acesta este un sigiliu foarte bun sau poate fi folosit în acţionarea cu Forţa Vieţii, în bolile sângelui sau pentru a invoca aspectele elementelor acvatice ale lui Isis. Acesta are aplicaţii în orice domeniu legat de nevoia unei fluidităţi mai mari (nu numai în problemele fizice).


ANKH 

Ankh este Respiraţia Vieţii. Este minunat pentru toate metodele egiptene de vindecare, deoarece simbolizează VIAŢA. Personal, eu folosesc Tiet mai mult pentru abordările fizice şi Ankh mai mult pentru cele spirituale. Ele pot fi utilizate şi împreună. Ankh este perceput uneori ca foarte fierbinte, cald sau vibrant.


SIRIUS – STEAUA lui ISIS

Aceasta este conexiunea Stelară Siriană, care a fost întotdeauna parte a energiilor lui Isis.

Poate fi vizualizată sau simţită ca o stea albastră strălucitoare, cu multe puncte de lumină. Poate fi numită şi Steaua Siriană a lui Isis.


STEAUA DE AUR A LUI ISIS 

Acesta este un aspect al Magiei de Aur a energiilor lui Isis. Acest simbol poate fi dat înaintea iniţierii Isis. Este o uriaşă stea cu 6 colţuri, exact ca Steaua lui David.

Atunci când invoci Steaua De Aur a lui Isis, secţiunea de bază va fi sub tine, iar cel ce este iniţiat va fi în mijlocul ei. Secţiunea de vârf este deasupra ta. În interiorul Stelei este lumina aurie, strălucitoare, a lui Isis. Poţi, simplu, să ceri Steaua de Aur a lui Isis, prin intenţie, sau să ridici mîinile şi să incantezi , “Steaua de Aur a lui Isis” , până când simţi energia Stelei care se formează în jurul tău.

Uneori, sau chiar mai des, te poţi trezi într-unul din Templele Spirituale ale lui Isis. Pe lângă incantarea înaintea iniţierilor, aceasta este minunată pentru a medita sau a face vindecări. Energiile nocive nu pot intra în Steaua de Aur a lui Isis sau în Templele sale Spirituale.SOARELE


Reprezintă Forţa Vieţi, Viaţa în general şi conexiunile cu RA.


SEMILUNA LUI ISIS 

Culoare – alb-luminos – un alt aspect al lui Isis; este extrem de eficientă în curăţarea energiilor blocate/stagnante şi în creşterea vibraţiei, a fluidizării energiilor.


OCHIUL LUI HORUS

Un simbol al vindecării şi al protecţiei. Este cunoscut şi ca UDJAT. Cu cât lucrezi mai mult cu Isis, cu atât îl vei găsi pe Horus arătându-se pentru a asista sesiunile de vindecare.


SHEN 

Un simbol egiptean al Eternităţii care ne aminteşte că TOATE lucrurile sunt conectate. Deşi nu putem vedea întotdeauna conexiunile, ele sunt mereu prezente.

Consideraţii suplimentare
Un aspect de care trebuie avut grijă este acela că oamenii cred adesea că Zeiţele şi energia lor sunt blânde sau mai subtile. Eu cred că mulţi le percep astfel, deoarece de aşa ceva au ei nevoie în acel stadiu. Majoritatea chiar nu realizează ce putere extraordinară au aceste energii. Puterea Spirituală este foarte puternică şi se poate manifesta în acest fel prin energiile Zeiţelor. Cu cât lucrezi mai mult cu aceste energii, în special cu energiile lui Isis, cu atât vei simţi mai puternic profunzimea Puterii Spirituale Vindecătoare, care este accesibilă prin Ele.

de Linda Vaughan

http://atlantisra.wordpress.com/2011/12/28/isis-luna-albastra/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu