Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 4 ianuarie 2013

Arhanghelul Jofielle-Frumusetea lui Dumnezeu

Jofiel sau ''Frumusetea lui Dumnezeu'' mai este cunoscuta si sub denumirile Iofiel,Zophiel,Yofiel.Are o energie feminina a frumusetii si a iubirii si o voi numii Jofielle,pentru ca debordeaza de feminitate.Culoarea care o caracterizeaza este roz inchis de fucsia(trandafirii roz inchis) si iti aduce frumusete.Rozul este culoarea iubirii universale.Jofiell te ajuta in ganduri,sentimente,actiuni,mediu inconjurator,aspect personal.Poti sa inchizi ochii si sa te simti inundat de o lumina roz inchis cu miros de trandafir.Jofiell te poate ajuta sa aduci sentimentele si gandurile frumoase la un nivel de incredere,optimism,pozitivism.Jofiell iti lumineaza mintea:te ajuta sa obtii conectarea mentala clara cu Divinitatea;iti ajuta mintea sa emita ganduri frumoase pline de iubire,optimism.


Jofielle te ajuta folosind atractia iubirii;te ajuta sa te armonizezi cu cei din jurul tau.Aduce in jurul tau,oameni cu aceeasi vibratie ca a ta.Te ajuta sa iti ridici vibratia de iubire fata de oameni.Cu lumina ei vindecatoare si plina de iubire,Jofielle lucreaza la nivelul inimii tale si a centrului energetic al inimii,ajutandu-te sa iti infrumusetezi sentimentele sa iesi  din carapacea cu care te inconjori,sa elimini sentimentele de gelozie,invidie,rautate.Ii poti cere lui Jofielle sa te ajute sa alungi negativismul din ganduri si din sentimente si sa te ajute sa iti dschizi chacra inimii  prin acea infuzie de roz inchis.Jofielle te poate ajuta si in infrumusetarea spatiului in care traiesti de zi cu zi,fie ca vorbim despre locul de munca,fie ca vorbim despre casa in care locuiesti.Cere-i sa te ajute sa aduci frumusetea in spatiul inconjurator si s-ar putea sa simti nevoia sa reamenajezi in jurul tau.Ii poti cere lui Jofielle sa iti ofere tot ajutorul de care ai nevoie,de la resurse financiare,la specialisti,idei si timp.


Daca lucrezi in domeniul artei,Jofielle te poate ajuta sa exprimi frumosul prin arta,indiferent daca vorbim de muzica,pictura.Frumusetea exterioara este o imagine  a frumusetii interioare,dar o poti chema alaturi de tine pe Jofielle cand te ocupi de aspectul tau fizic.Desi pare un Arhanghel gingas si fragil Yofielle este foarte des chemata cand luam contact cu alte lumi,alaturi de Mihail pentru a aduce mesaje pline de iubire,de optimism,pentru a asigura o atmosfera de liniste,relaxare,pozitivism si pentru a elibera orice intruziuni negative in timpul acestor contacte.Jofielle este o prietena draga la care am apelat cu fiecare ocazie cand am vrut sa aduc un plus de frumusete in viata mea,fie ca era vorba de aspectul exterior,de reamenajarea casei,de sentimente,si in primul rand,si este foarte importanat-cand este vorba de ganduri.Este foarte usor sa ne facem rau prin ganduri,cuvinte,sentimente si de fiecare data o rog pe Jofielle sa aiba grija de acest aspect.Jofielle isi face simtita prezenta intr-un mod jovial,vesel,glumet. Pot spune ca m-a trezit intr-o noapte cu un puternic miros de trandafiri si imi amintesc cum stateam treaza pe intuneric si miroseam acel parfum puternic si bland.Zambind si mutumindu-i lui Jofielle pentru gestul frumos,neobisnuit si amuzant.A doua zi de dimineata,cineva mi-a adus un trandafir roz si in acel moment am simtit cum inima mea este inundata de un sentiment puternic de iubire fata de tot ce era in jurul meu.Era modul lui Jofielle de a-mi ura o zi minunata.Mesajele ei sunt pline de cuvinte cum ar fi''frumusete''.''iubire'',''optimism''.Iar daca iti amintesti sa ii ceri ajutorul,vei fi placut impresionat.Este o prietena minunata. Ea amplifica energiile care aduc bucurie si placere in viata noastra si in jurul nostru.Invocare:
“Arhanghel JOPHIEL, am nevoie de tine, de ajutorul tau acum si aici; iti multumesc ca ma ajuti sa vad frumusetea din interiorul si din exteriorul meu, din fiecare persoana, lucru sau situatie cu care vin in contact. Multumesc pentru interventia ta, in crearea unei lumi mai bune si mai frumoase.
Multumesc, multumesc, multumesc, Amin”
( ne inchinam)


http://asterionmage.blogspot.ro/2010/08/arhanghelul-yofiel.html

Yofiel este unul dintre cele mai benefice fiinţe ale ierarhiei angelice. Spre deosebire de alţi arhangheli, Yofiel ajută, deseori oamenii în mod particular, venind acolo unde este chemat şi inspirând sentimente nobile în cei care doresc acest lucru. Este un adevărat prinţ angelic iar frumuseţea sa depăşeşte noţiunile noastre de reprezentare. Forma sa este pe deopotrivă infinită, atât în mare, cât şi în mic. Atributul său este Frumuseţea, iar aceasta se găseşte pretutindeni. De la frumuseţea incredibilă a peisajelor cosmice pe care oamenii prea curând au început să o cunoască, în care norii de gaze şi stelele se întrepătrund în explozii de lumini şi culori, până la gingăşia celor mai mici vietăţi create de Tatăl, Yofiel ne inspiră să vedem frumuseţea în toate formele ei de manifestare. Aceasta este o valoare divină, şi există ca atare în orice lucru, în orice moment, indiferent cât de ciudat ar părea. Frumuseţea divină nu este cea superficială, nu este lucirea care fură ochiul, ci tocmai bucuria şi fericirea lăuntrică pe care o experimentăm când trăim cu adevărat fiorii frumuseţii. Îndrăgostitul cunoaşte frumuseţea iubitei sale, rămâne fascinat de ea ore în şir, zile, ani chiar, cu toate că pentru un altul, aceeaşi femeie poate părea cu totul obişnuită sau chiar banală
. Pictorul care surprinde un asfinţit sublim, în care culorile se amestecă pe cer aşa cum el însuşi nu ar putea reuşi să facă vreodată pe paletă, rămâne şi el uimit şi extaziat de frumuseţea care îi este dat să o vadă, deşi mii de oameni văd acelaşi asfinţit şi rămân impasibili. Părintele poate vedea în copilul său întreaga frumuseţe a lumii, mai presus de orice fiinţă, în timp ce un altul care priveşte acelaşi copil nu ar fi foarte impresionat. Yofiel inspiră toţi aceşti oameni, în speranţa că o frântură din frumuseţea divină îi va face să înţeleagă mai bine, să caute şi să se bucure de ceea ce dispun. O singură binecuvântare de acest fel este deajuns pentru ca omul să demareze propriile căutări ale frumosului. Este deajuns o frântură pentru ca omul să vadă de jur-împrejur frumuseţea pe care până atunci o ignorase. Gândiţi-vă numai câtă frumuseţe ignoraţi într-o singură zi, nu într-o viaţă, şi vă veţi cutremura.


De la azuriul cerului senin la ropotul ploii în frunze, de la florile oarecare pe lângă care treceţi fără băgare de seamă până la toate vieţuitoarele întâlnite, toate sunt expresii ale vieţii şi frumuseţii Divine. Rolul înţeleptului este să descopere. Yofiel, ca înger jupiterian, guvernează şi înţelepciunea, şi ce înţelepciune mai mare există în creaţie decât bucuria frumuseţii eterne? Înţelept nu este cel care caută Frumuseţea sau Frumosul sau Perfecţiunea, eliminând rând pe rând totul spre a fi dezamăgit în final, ci acela care le găseşte în imediata lui apropiere, în tot ceea ce îl înconjoară.   Îl putem apela pe acest minunat arhanghel al frumuseţii şi înţelepciunii cu următoarea rugăciune:


''Prin numele lui Dumnezeu Cel Prea Înalt EL, te chem, prea-pătrunzător şi prea-înţelept arhanghel Yofiel, pentru a mă ajuta să văd frumuseţea şi să inteleg intelepciunea aici si acum''.AMIN
www.asterionmage.blogspot.comINGERII SALASLUIESC IN SURASURILE CREATOARE SINCERE SI SPONTANE ALE OAMENILOR

Puterea zambetului  
Vi s-a petrecut vreodata sa mergeti pe strada ingrijorate, analizandu-va problemele, planificandu-va activitatile de peste zi? Si cand, la un moment dat, ridicati ochii, vedeti o femeie surazatoare si, aproape instantaneu, ii intoarceti spontan zambetul. Intr-o fractiune de secunda ati uitat toate necazurile, v-ati indreptat spatele si mergand in continuare va dati seama ca toate problemele se vor rezolva. Un zambet pur are o putere miraculoasa. Daca zambiti cuiva, il puteti ajuta pe acel om sa se impace cu el insusi. Cand zambiti plantelor, ele va simt dragostea si cresc armonios.

Un zambet adevarat este un semn de dragoste, o emisie spontana de energie cu un efect tonic, de insanatosire. Este asemenea muzicii armonioase. O femeie care nu zambeste este ca o chitara la care nu se canta: sta intr-un colt, incepe sa se deformeze, se dezacordeaza si treptat se va distruge. Femeia care nu zambaeste nu-si dezvolta capacitatea de a primi si darui dragoste. Figura ei intunecata si abordarea prea serioasa a vietii este de multe ori asociata cu diferite afectiuni, in timp ce viata ei sufleteasca se va stinge lent din lipsa de dragoste.

Dimpotriva, chitara mentinuta mereu noua prin exersare, are coardele schimbate regulat si este acordata. O chitara iubita si ingrijita aduce viata si lumina cantaretului si de multe ori ii supravietuieste. La fel, femeia care zambeste aduce bucurie in sufletul oamenilor si duce ea insasi o viata sanatoasa si fericita. De ea ne aducem aminte cu drag, mult timp chiar dupa ce nu mai este langa noi.


Cartea femeii;edit kamalaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu