Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 16 ianuarie 2013

Bucura-te de viata,tehnici de stimulare a bucuriei

 Toata lumea a auzit de utilizările uimitoare  ale creierului facute de altii. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de a le face noi înșine, cei mai multi dintre gasesc dificila sarcina in a gasi tehnici eficiente pe care sa le putem folosii si sa obtinem rezultate valoroase. . Mai jos sunt cateva tehnici,care au reputația de a da rezultate spectaculoase. Atingerea Bucuriei este o tehnică elaborată de Pete O Jr Sanders cu sediul în Sedona, Arizona, Statele Unite ale Americii. Tot ce trebuie să facem este să ne imaginăm o linie de centrul de la frunte la centrul creierului,apoi imagineaza-ti o linie orizontala care intra in cap chiar deasupra urechii stangi.Zona septum pellucidum este locul unde se intalnesc aceste doua linii.Septum pellucidum are o structura fibroasa si delicata.

Stimuleaza-ti aceasta zona in modul urmator.Relaxeaza-te si intra in stare alfa.Spune-i mintii subconstiente ca vrei sa stimulezi septum pellucidum pentru a te simti fericit si bucuros.Mintea subconstienta stie unde se afla aceasta zona.Comporta-te ca si cum ar sti si ai incredere ca vei fi fericit si bucuros.Imagineaza-ti mental zona fibroasa din creier ca un instrument delicat cu corzi si canta la el abia atingandu-i corzile. iar apoi vizualizati periind această regiune ușor. "Poți fi fericit, sănătos și mulțumit în fiecare zi din viata ta cu acest exercitiu mental simplu ", spune un expert de top. Ușor de învățat tehnica-este eficienta, disponibila pentru toată lumea, și cu totul gratuita,spun rapoartele intocmite de Susan Jimison din World News Weekly, "Utilizand șase pași simpli descrisi de către  cercetătorul Pete Sanders, puteți declanșa centrul bucuriei din creierul tău . Astfel, vă poate scutii intr-un mod magic de stres,puteti alunga durerea, vindeca depresia, crește energia, îmbunătății somnul, elimina grijile, calma furia, anxietatea sau teama, lupta dureri cu dureri de cap și a altor maladii comune, reducerea tensiunii arteriale crescute, controlul greutății, dependența de luptă pe alcool, tutun, droguri și altele. 


 "La doar cateva minute de relaxare mentală și de vizualizare,te poate face sa te simti optimist, pașnic, și plin de energie", spune Sanders,  absolventul  Institute of Technology din Massachusetts   care conduce propria companie. "Este o simpla tehnica de biofeedback  care vă poate ajuta să renunțati la fumat,pentru pierde în greutate, sau dormi ca un prunc. Aceasta tehnica incredibila poate face tot ceea ce pot face drogurile scumpe - si nu costa un cent. Sunt revoltat mai mult,ca nu a fost făcuta cunoscuta pana acum. Oamenii de stiinta si medicii au cunoscut de ani de zile faptul că stimularea-o intr-o anumită zonă a creierului -mai precis zona pellucidum septul - poate avea efecte benefice uimitoare. Se creează un sentiment moale, plin de energie, cel mai bine se poate descrie ca un zâmbet interior. Activarea repetatat poate șterge, de asemenea, ciclurile repetitive ale îngrijorării, traumelor, furiei,care au fost creeate  si in alte parti ale creierului. 
 Pașii pe care ii recomanda sunt: • În primul rând, să învețe pentru a localiza centrul bucuriei. Închide ochii, mătura degetele în sus, și apăsați frunte un inch sau doi mai jos linia parului. Acum imaginati-va o sclipire pic de lumina călătorie două treimi din drum in creierul dvs. din acel loc. Aceasta zona este centrul creierului bucuria • Acum, relaxeaza-vă. Respira încet și profund, așa cum ai făcut chiar înainte de a adormi. Acest lucru va ajuta organismul sa elimine orice interferenta care interfereaza cu tehnica de biofeedback .
• O alta vizualizare pentru a călători în centrul bucuriei tale. Imaginați o briza rece sau un curs de apa care curge din acel loc(al treilea ochi) dinspre frunte, înspre septum pellucidum. Nu te concentra prea tare, lasă-ti imaginatia pentru a gasi locul cel mai potrivit in capul tau,si muta, cauta cu imaginatia.Atunci cand l-ai atins cu imaginatia ta,iti ofera acel''Ahhhh'' insotit de un sentiment de usurare si de bunastare.Va aparea un zambet interior.De aici se trimit impulsuri de energie in tot creierul.Dupa cateva impulsuri,ar trebui sa simti ca ti-a disparut tot stresul,durerea, anxietatea si frustrarile.Veti simti pace si multumire.Exersati,exersati si aceasta practica va devenii tehnica de biofeedback natural.Chiar dac nu veti reusi de la bun inceput,utilizand tehnica de cateva ori pe zi,in cateva saptamani veti experimenta bucuria,o stare buna de sanatate,precum si dragostea de viata la care ati visat mereu. 
Sursa.netProgramarea unui sentiment pozitiv(timp;mai putin de un minut)Asadar,cu prima ocazie cand va simtiti excelent sau va vine in minte o amintire frumoasa,puteti imprima aceste sentimente in campul dumneavoastra primar.Daca nu va simtiti niciodata excelent sau nu identificati nicio amintire frumoasa,gasiti o modalitate de a va exprima mental multumirea fata de cineva sau ceva.Pe masura ce sentimentul de recunostinta se va raspandi in fiinta dumneavoastra,concentrati-va asupra lui.Cu degetul mijlociu,''bateti sentimentul''in punctul dintre sprancene,punctul celui de-al treilea ochi.Bataia trebuie sa fie constanta,usoara dar ferma.Cel de-al treilea ochi este situat la inceputul meridianului vezicii.
Toti nervii localizati pe coloana se afla pe acest meridian.Bataia in acel punct este un mesaj constant,ca un puls ,transmis sistemului nervos si campului primar.In cazul celebrei modalitati de tortura in care se picura apa pe fruntea prizonierului,frica lui inevitabila reverbereaza in intregul sistem nervos,culminand chiar cu nebunia;de vina nu sunt doar picaturil sacadate.Bataia de acest fel poate transmite fericirea,dar la fel de bine si teroarea in intregul sistem nervos.Intiparirea unui sentiment pozitiv prin batai usoare este un mod simplu si incantator de a imprima mai multa bucurie in campul dumneavoastra primar.


Dona Eden.-Medicina energetica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu