Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 13 aprilie 2013

Metoda naturista dacicaMedicina naturista dacica. Va prezentam in premiera o tehnica straveche de vindecare, practicata de stramosii nostri din mosi stramosi: SEMNUL DACIC.

Este vorba de folosirea mainii pe post de releu, pentru conectarea la cimpul morfo-cuantic al Vietii. Dacii au descoperit ca ridicind mina la un unghi mai mare de 90 de grade fata de verticala, aceasta devine un Releu Tesla capabil sa capteze Energia Libera (Dumnezeiasca) disponibila in tot Universul.

I se spune Releu Tesla pentru ca cercetatorul de origine daca, Nicolae Tesla (Teslea, nume de taran romin autentic) a descoperit principiul si aplicarea sa la scara industriala. Pentru aceasta a fost si omorit de aceiasi care l-au omorit si pe geniul Eminescu.

Aceasta capacitate extraordinara pe care v-am descris-o aici ar permite obtinerea de energie INFINITA si vindecarea TUTUROR BOLILOR. Pagini lipsa din Biblie, dar care s-au pastrat in arhivele secrete ale Dacilor Liberi dezvaluie ca si Mintuitorul Iisus Hristos folosea acelasi procedeu pentru canalizarea bioenergiei duhovnicesti. Se aduna cu apostolii deasupra bolnavului si facea Semnul Dacic, si paralizatul sau mortul brusc se ridica si umbla. Minune!

Dar industria energetica (Big Oil) si industria farmaceutica (Big Pharma) au creat niste antene pe nume HAARP, menite sa bruieze cimpul morfo-cuantic al vietii incit sa nu poata fi captata decit o foarte mica parte din energie.

Medicii daci recomanda sa practicati Semnul Dacic cit de des cu putinta. Se recomanda mai ales copiilor si tinerilor. Tonic general, stimuleaza pofta de mincare si apetitul sexual, intareste sistemul imunitar, combate oboseala, stress-ul si duhurile necurate.

 Sanatate! Ca-i mai buna decit toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu