Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 14 iunie 2014

Miracolele apei pe stomacul gol

Este foarte popular in Japonia sa se bea apa in fiecare dimineata imediat dupa ce se trezesc . In plus, teste stiintifice au dovedit valoarea sa. Mai jos publicam pentru cititorii nostri o descriere despre utilizarea apei. Pentru bolile vechi si grave, precum si pentru boli moderne pentru care o societate medicala japoneaza a gasit cu succes o cura de 100% cu ajutorul apei pentru urmatoarele boli.

Dureri de cap, Dureri de corp, sistemul inimii, artrita, batai rapide ale inimii, epilepsie, excesul de grasime, bronsita, meningita, probleme ale rinichjilor, tuberculoza, varsaturi, gastrita, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, uter, cancer, nas, urechi, si boli ale gatului. Metoda de Tratament 

1. Cum te trezesti dimineata, inainte de spalatul pe dinti, bea 4 x 160ml pahare de apa/ 

2. Perie si curata gura, dar nu manca sau bea ceva timp de 45 de minute.

3. Dupa 45 de minute poti manca si bea normal. 

4. Dupa mic dejun, pranz si cina nu manca sau bea nimic timp de 2 ore. 

5. Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu sunt in masura sa bea 4 pahare de apa dimineata, pot incepe in a bea putina apa dimineata si restul in cursul zilei. 

6. Metoda de tratament de mai sus poate vindeca bolnavii de boli, astfel incat ei se vor bucura de o viata sanatoasa. 

Urmatoarea lista ofera numarul de zile de tratament necesare pentru a vindeca/controla/reduce principalele boli: 
1. Hipertensiune arteriala (30 zile)
2. Gastrita (10 zile)
3. Diabet zaharat (30 zile)
4. Constipatie (10 zile)
5. Cancerul (180 zile)
6. Tuberculoza (90 zile)
7. Artrita - pacientii ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana, iar in urmatoarle 2 saptamani - zilnic. 

Aceasta metoda de tratament nu are efecte secundare, cu toate acestea, la inceputul tratamentului o sa va duceti mai des la baie. Este bine daca veti continua acest tratament si sa il faceti o rutina in viata voastra. Bea apa sa ramai sanatos si activ. 

Acest lucru are sens... Chinezii si Japonezii bea ceai fierbinte la masa, neconsumand apa rece. Poate e timpul sa adoptam obiceiul lor de baut in timp ce mancam! 

Pentru cei care consuma apa rece la masa, acest articol este pentru voi. Este foarte racoritor sa consumi un pahar de apa rece dupa masa. Cu toate acestea, apa rece va solidifica mancarea consumata si astfel digestia va fi incetinita. 

Odata ce aceste "namoluri" reactioneaza cu acidul, se va rupe si va fi absorbit de intestin mult mai repede decat alimentele solide. Foarte curand, acest lucru se va transforma in grasimi si va duce la cancer. Este mai bine sa se bea apa calda dupa masa. 

Acest articol nu este destinat pentru a oferi sfaturi medicale, diagnostic sau tratament. Opiniile exprimate aici nu reflectă neapărat cele ale site-ului Secretele sau personalului său. - 


http://www.secretele.com/2014/05/miracolele-apei-pe-stomacul-gol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu