Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 20 martie 2015

Antrenarea creierului-implinire mentala

 

Echilibrarea emisferelor cerebrale;Se poate face prin scrierea cu ambele maini a alfabetului(ambidextria)in plus in KABALA ca si in Rune,fiecare litera reprezinta un univers aparte.Scrierea cu ambele maini a alfabetului,va poate da un gen de implinire si satisfactie spirituala, prin aceasta rezonanta cu fiecare litera in parte.In plus atat literele cat si cifrele au cate un organ,sistem anatomic corespondent.In unele traditii spre exemplu oamenii erau pusi sa numere lenta de la 1 la 10,si se observa ca acolo unde aveau o oarecare dificultate in pronuntarea cifrei,se putea decela problema legata de organul in cauza.In cazul nostru scrierea doar a alfabetului spuneam ca poate sa genereze o implinire spirituala,dar chiar si o armonizare a organismului,potentata bineinteles si de echilbrarea emisferelor prin folosirea ambdextriei.Scrierea alfabetului este indicata sa se faca de trei ori in aceeasi sedinta.Odata pe zi ,acest exercitiu ar fi satisfacator.

Echilibrarea emisferelor cerebrale.

(exercitiu pentru contrabalansarea dominantei emisferice)

Respira adanc , relaxant si inchide ochii . Priveste in stanga (continuand sa tii ochii inchisi) si inchipuie-ti litera A . Apoi priveste in dreapta si inchipuie-ti numarul 1 . Priveste in stanga si inchipuie-ti litera B si apoi in dreapta si vezi cifra 2 . Continua tot asa pana cand ajungi la litera Z pe stanga si numarul corespunzator pe dreapta . Apoi inverseaza procesul .Priveste spre stanga si imagineaza-ti cifra 1 , apoi spre dreapta si vizualizeaza litera A .

Strabate intregul alfabet . Ai putea observa ca una din parti functioneaza mai lent . Exersarea ajuta la echilibrarea acelei emisfere . Dupa cateva zile procesul se va desfasura dintr-o data de la sine , derulandu-se inainte si inapoi cu mare repeziciune .


Cerul instelat. Activarea neuronilor prin analogia cu un cer instelat.Priviti cu ochii mintii,creierul,si vedeti-l ca pe un cer instelat.Sarcina d-voastra este,sa incercati sa vedeti cat mai multe stele(neuroni) la diverse adancimi ale Universului(Creierului).De asemenea este util sa le sporiti intensitatea, si sa urmariti sa activati cat mai multi neuroni,respectiv sa vedeti cat mai multe stele.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga

In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga. 
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti la;
  tudor.cornel.iosub@gmai.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu