Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 24 martie 2015

Mintea unui sfant sau echipamentul omului nou


Mintea reprezinta un grup de frecvente pe care creierul le reflecta prin frecventele sale,dar mintea se afla la un unghi de 90 de grade fata de realitatea in care neaflamnoi,intr-un cadru care are lungime si latime,dar nu si inaltime.Lumea mintii este bidimensionala.Asa se explica de ce marea majoritate a oamenilor nu au o gindire eficienta,desi capacitatea teoretica a creierului uman este uluitor de mare.Acesti oameni nu stabilesc un contact cu restul dimensiunilor la care ar putea avea acces.Daca se mentin in cadrul de referinta bidimensional situat la un unghi de 90 de grade fata de realitatea in care traim noi,ei nu au acces la intreaga realitate.

Aceasta este starea mentala a marii majoritati a oamenilor de pe aceasta Planeta.La ora actuala se produce o trezire a nivelului de constiinta al populatiei generale,dar exista totusi inca o mare diferenta daca ne raportam la dimensiunile superioare ale existentei si la Extraterestri.

Acestia din urma gindesc in trei sau mai multe dimensiuni.Marea majoritate a oamenilor gindesc numai in doua dimensiuni,caci nu sunt constienti de alta cadre de referinta in afara celui situat la 90 de grade fata de realitatea noastra.Nu este exclus ca fiintele spirituale care locuiesc in interiorul trupurilor umane sa fi fost conditionate sa nu gindeasca in alte cadre de referinta decit in cel situat la 90 de grade.Teoretic vorbind,o minte alcatuita din toate dimensiunile ar trebui sa fie continua si integrata.De aici si semnificatia cuvintului sfint(holy,care se pronunta la fel ca wholy-integral sau integrat).A fi,,integrat,inseamna a fi,,sfint''. De aceea,conectarea mintii la toate dimensiunile legate de planul fizic conduce la o stare de plenitudine.Scufundarea constienta in celelalte dimensiuni si dobindirea unei constiinte din ce in ce mai integrate,este si remediul impotriva,,manipularii creierelor’’.

Cu cit omul se poate proiecta intr-o masura mai mare in in alte dimensiuni,cu atit mai complet(integrat)devine el.De aceea,el poate fi mai putin controlat in aceasta realitate tridimensionala…sursa Muzica Timpului- editura Daksa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu