Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 22 martie 2015

Psihoanalgezia - anestezia fara anestezic chimic, dr. Angel Escudero


Dr. Angel Escudero are clinica in Valencia, Spania. El este fondatorul scolii de noesiterapie (vindecarea prin gandire). Incepand din anul , Angel Escudero face operatii chirurgicale fara anestezie chimica. Din 1975 Angel Escudero tine cursuri, transmitand mai departe descoperirile lui. Academia regala spaniola l-a trecut in "Dictionarul biografic al istoriei Spaniei si al imperiului ei".

Angel Escudero ne invata ca anestezi are loc in urma comenzii verbale: "ORGANUL (se numeste organul) ESTE ANESTEZIAT".

Avantajele psihoanalgeziei:
  • permite pacientilor sa fie constienti si liberi pe masa de operatie
  • permite pacientilor ca imediat dupa operatia cu psihoanalgezie sa fie sa mearga direct acasa si sa isi continue viata cat se poate de normal
  • cresc rezultatele benefice ale interventiilor chirurgicale 
  • creste calitatea vietii pacientului
  • poti depasi perioade dureroase cauzate de diverse boli fara suferinta fizica

Anestezia prin gandire se realizeaza in cativa pasi:

1. relaxarea indusa prin comanda verbala: GURA MEA SE UMPLE DE SALIVA FLUIDA (saliva este produsa de sistemul parasimpatic ca un act reflex). Dupa ce percepeti clar saliva in gura, va veti simti mai linistiti si mai relaxati. Saliva fluida din gura demonstreaza functionarea organismului cu predominanta nervului vag, care ne protejeaza de excesul de adrenalina. Nervul vag, cel care echilibreaza si modereaza, este opusul sistemului nervos simpatic, care este acceleratorul, risipitorul de energie. 

2. anestezia psihologica prin comanda verbala: .... ESTE ANESTEZIAT PANA IN MOMENTUL VINDECARII (de exemplu: bratul meu drept este anesteziat, dintele X este anesteziat, pieptul meu este anesteziat).

3. FIECARE GAND ESTE RECEPTIONAT DE CREIER, CA UN ORDIN CE TREBUIE EXECUTAT, CA UN PROGRAM CE ADUCE REALITATEA IN VIATA VOASTRA prin orice mijloace. Ganditi pozitiv, ganditi afirmativ, vorbiti de bine.

4. acum, cand organismul vostru executa functiile intr-un mod mai echilibrat si mai armonios, iar creierul coordoneaza totul mai bine, ganditi-va: SANGELE CURGE CU USURINTA PRIN TOT CORPUL SI FIECARE ORGAN , TESUT SAU CELULA PRIMESTE HRANA NECESARA UNEI FUNCTIONARI ARMONIOASE, IAR SANATATEA MEA ESTE DIN CE IN CE MAI BUNA. SIMT CUM TOT CORPUL MEU PRIMESTE ENERGIE SI SE UMPLE DE O STARE DE BINE!

Mentineti GURA UMEDA pe parcursul intregii zile, tot timpul. Exceptia este momentul trezirii, dimineata, cand gura poate fi uscata.

HIDRATATI CORPUL, dati-i apa sa bea, apa simpla. Cand vorbim de hidratarea cu apa nu ne referim la ceai / supa / lichide diverse ci pur si simplu apa.

Nu luati decizii importante de viata / carier a, atunci cand aveti gura uscata. Asteptati cateva momente pana cand aveti gura umeda, astfel veti folosi mai bine capacitatile intelectuale. Rezolvati problemele care apar in viata atunci cand sunteti linistiti, cand starea interioara este buna, cand gura este umeda.

Publicat de 

Publicat de Mama in Era Varsatorului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu