Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 24 aprilie 2015

Cum se face autohipnoza- Comutatorul de lumina


Este posibil sa aveti deja un mod prin care faceti autohipnoza,dar aceasta metoda s-a dovedit de mare folos.Este excelenta pentru autohipnoza instantanee.

1.Imaginati-va ca aveti doua manunchiuri mari de cabluri coborandu-se din creier si ca firele sunt divizate.

2.Un manunchi de fire merge si controloeaza toate functiile de baza ale corpului,cum ar fi tensiunea arteriala,ritmul cardiac,respiratia ,si le vom lasa neatinse in primul pachet.Iar pachetul celalalt se conecteaza la fiecare miscare voluntara si nervoasa din organism astfel incat daca s-ar opri din putere acest pachet,toti nervi s-ar relaxa instantaneu.

3.Acum ridica degetul aratator de la mana stanga si imagineaza-ti ca un degetul aratator este un comutator de lumina.

Cum se procedeaza.

1.Stabilirea unui obiectiv clar,formulat pozitiv.

2.Gasirea unui loc confortabil,sigur.

3.Setarea unui timp limita(''Peste exact...minute de la intrarea inn hipnoza ochii se deschid automat,revin complet la starea de veghe,ma simt calm,relaxat,odihnit,bine-dispus'')

4.Citirea cu voce tare,de 5 ori a sugestiei.Hartia pe care e notata sugestia se tine in mana stanga.Cand se incepe citirea sugestiei a 5 -oara,se ridica degetul aratator de la mana dreapta.Cand se termina de citit sugestia,degetul se coboara si se intra instantaneu in hipnoza),,se inchide intrerupatorul'').

5.In timpul transei nu este nevoie sa faci efort sa iti amintesti si sa enunti sugestia-aceasta duce la iesirea din transa.Doar relaxeaza-te.Chiar daca sugestia sau cuvinte din ea o sa apara in minte,lasa asata sa se intample in afara controlului tau.

6.Revino cand simti ca timpul s-a scurs (nu incerca sa controlezi durata,pur si simplu sa o stii cand timpul s-a scurs).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu