Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

joi, 30 aprilie 2015

Dezvoltarea capacitatilor extrasenzoriale pentru detectarea energiilor pozitive ale alimentelor


Va prezentam o metoda cu ajutorul careia va uteti mari capacitatile extrasenzoriale,o metoda simla si usor de practicat de toata lumea.Prin aceasta metoda,va puteti,deci,mari capacitatile extrasenzoriale,prin urmare va puteti mari campul de receptie al organismului,si puteti verifica benificitatea oricaror alimente sau a fructelor si legumelor asupra organismului dvs.

Cum trebuie procedat;

Luati o portocala pe care o asezati in fata dvs pe o suprafat plana pe masa; inchideti ochii si incercati sa vizulaizati portocala in amanunt,cautati sa vedeti cu ochii mintii pana si porii din coaja acesteia.Acest lucru va va ajuta sa va familiarizati cu fructul respectiv;deci legatura dintre dvs si fruct,din punct de vedere energetic, a fost stabilita.Dupa aceasta,asezati mana dreapta deasupra portocalei la o distanta de cel putin cinci centimetrii,vreme de aproximativ cinci minute,timp in care va veti codifica asupra aceea ce doriti sa simtiti ca emite respectiva portocala,dupa care,ridicati mana ,incet,concentrandu-va sa simtiti aerul cald(fluid energetic) sau rece ,dupa,dupa cum doriti.
   In tot acest timp,cautati s afiti relaxati si atenti la perceperea fluxului de aer pe care il emite aceasta portocala.Daca aerul pe care il emite aceasta este  cel care pe care l-ati cerut dvs,portocala este benefica,iar organismul dvs,are nevoie de calitatile nutritive ale acesteia.

Modul de codificare;

Stati relaxat si cereti subconstientului dvs sa va ajute la stabilirea unui cod.Spre exemplu: ''Doresc sa aflu daca consumul acestei portocale este benefic asupra organismului meu,in acest moment;daca nu,fluxul emis de aceasta sa fie cald.''Va puteti codifica sa percepeti si aer cald,asta da,ramane in functie de dorinta dvs.
   In momentul in care aerul(influxul energetic) care va parvine nu este cel codificat de dvs,nu trebuie sa consumati acel produs,caci,prin consumarea lui,nu aduceti nici un serviciu organismului dvs,ci din contra...Va puteti dezechilibra intregul circuit energetic al organismului.
   Nu va grabiti,faceti totul cu calm si intelepciune'altfel veti crea niste probleme.

Va reamintim ca puteti pune in practica acest procedeu cu toate alimentele pe care doriti sa le consumati,iar metoda prezentata aici este doar un exemplu practic.

 Succes!...Anca Ciobanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu