Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 5 aprilie 2015

Diadema atlanţitor


Un mijloc util pentru comunicări în Spaţiu şi Timp este ceea ce se cunoaşte sub numele de diadema atlanţilor, după numele celor de la care se pare că ne-a parvenit din istorie. Pentru aceasta ai nevoie de o bandă de cupru de cea 4-5 cm lăţime şi o lungime suficientă să-ţi cuprindă capul, în mijloc, fixeaza-i o bucată circulară de argint de cea 30 g (de exemplu, o monedă)folosind un adeziv rapid. Foloseşte o montură tot din tablă de cupru, modelată în formă de degetar în care lipeşte Cristalul de cea 4 cm lungime şi 2 cm diametru cu vârful spre fund, apoi lipeşte fundul degetarului de bucata de argint.


La capetele diademei practică câte un orificiu prin care treci câte o sârmuliţă de cupru, pentru a o putea fixa pe cap. Puneţi-o pe cap, astfel încât Cristalul să fie în dreplul celei de-a VI-a chakre. Pune-te comod în fotoliu, închide ochii, intră în Alfa şi stai pe recepţie.Dacă vrei, te poţi acorda către o anumită constelaţie sau zonă a cerului. Vei avea imagini tulburătoare, nemaivăzute, imagini transmise de cei cu care eşti pe recepţie. Nu uita mantrele de protecţie şi de ajutor!Cunoaşte-i, întreabă-i despre viaţa lor, transmite-le imagini despre Pământ, Eşti unul dintre cei care comunică prin mijloacele de comunicaţie ale viitorului, folosind unde purtătoare hiperluminice (tahioni?) care sfidează distanţele şi timpul! îmi vine să cred că mijloacele de comunicaţie ale viitorului vor fi foarte apropiate faţă de ceva asemănător, la fel cum transportul viitorului, cred, va fi bazat pe dematerializare şi rematerializare!

Un comentariu:

  1. Daca o descrii poate ei idee cum arata si faci o schema, o poza; apoi poate ne scrii care ar fi mantrele de protectie si noua.

    RăspundețiȘtergere