Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 5 aprilie 2015

Frecventele ascensiunii Solfeggio


Acum câţiva ani niste cercetători au redescoperit o scală de frecvenţe armonice care era folosită în antichitate, dar “pierdută” de-a lungul vremii şi înlocuită cu scala muzicală armonică modernă. Această scală armonică era încă folosită în muzica gregoriană din evul mediu. Apoi autoritătile bisericeşti au pretins ca ea a fost pierdută. Noua înţelegere a acestor frecvenţe redescoperite susţine că acestea nu aveau doar scopul de a crea muzică, ci ele reprezentau de fapt frecvenţele de bază ale Creaţiei, care modifică materia şi nivelul de conştiinţă, deci ‘realitatea’. Desigur, cei care le-au redescoperit au început să le folosească pentru vindecare, deoarece ele au darul să readucă structurile corpului fizic la armonia arhetipală, prin refacerea ADN-ului. Sunt şase frecvenţe fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 şi 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectând principiul armonic, încă trei: 174, 285 şi 963 Hz. Dintre frecvenţele fundamentale, una se remarcă în mod deosebit – 528 Hz – considerată a fi frecvenţa Iubirii Divine ( Codul Sursă ). Această frecvenţă ne readuce în armonie divină cu toată Creaţia, facilitând vindecarea şi miracolele.


Codul Sursă, dezvăluit !
Există un aspect absolut ştiinţific al Înălţării, care incepe să se infiltreze mai mult în mintea colectivă, cu privire la rezonantă – iar cei aflaţi în prima linie a noii omeniri cunosc bine acest lucru. Acele suflete care inaugurează noua lume încep să cânte pe un ton diferit. Fără exagerare, Omul nou ( angelic ) este acordat la rezonanţa de 528 Hz a inimii ( superioare ) sacre, ce rezonează în armonie cu reţeaua cristalină ( Christică ).

Frecvenţa de 528 Hz a IUBIRII este Codul Sursă al creatiei … CHEIA universală necesară ca să ne descătusam potenţialul co-creativ, ca să ne eliberăm de constrângere şi ca să intrăm pe terenul de joc al Noului Pământ. Acest cod actionează ca un limitator, pentru a asigura că puterile sacre ale universului le sunt acordate doar celor cu inima curată.

   


Ești pe cale să pornești într-o călătorie care ar putea să îţi schimbe viaţa în profunzime.
  • Atenua stresul şi anxietatea.
  • Stimulează sustinerea sistemului imunitar.
  • Crearea sincronizării creierului.
  • Îmbunătăţeşte memoria şi rezolvarea problemelor.
  • Hrăneste intuiţia şi fluxul de creaţie.
  • Întărirea dezvoltării personale.
  • Îmbunătăţirea somnului.
  • Depaseste problemele emotionale.
  • Hranirea corpului, minţii şi spiritului.
http://eusuntvictor.wordpress.com/solfeggio-frecventele-ascensiunii/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu