Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

joi, 9 aprilie 2015

Lingamul-Lordul Shiva -Bagheta sacra

Motivul pentru care atat de multe femei sunt frustrate sexual nu este dimensiunea penisului iubitului ci lipsa de competenta si cunostintele sexuale.Penisul este numit in sanscrita veche(limbajul religios indian) lingam,un cuvant sacru care il simbolizeaza pe ''Lordul Shiva'',fata Masculina a lui Dumnezeu.Lingamul ca o ''Bagheta de lumina''sacra(Vajra),care iti poate vindeca si incanta iubita.Hindusii religiosi precum si practicienii sexualitatii tantrice,considera organul de sex masculin,penisul a avea proprietati magice si puteri de vindecare.

In Religia Hindusa simbolul cel mai frecvent pentru divinitate este ''Shiva Lingam''.

Domnul Shiva este esenta divina de sex masculina.Este constiinta pura si axul sau centrul intregii existente.Doctorii chinezi si vindecatori ayurvedici sustin ca lingamul este intrepatruns cu meridiane''sau de canale de energie(nadis).Acesta are aproximativ 70.000 de terminatii nervoase si are culoarea albastra care simbolizeaza energia intregului corp masculin.  
Poveste inspirata;
Marimea penisului nu conteaza,energia da.Swami Vivekanada de Rishikes(Narcis Eduard) sustine ca penisul este un canal de energie puternic care poate emite energie puternic bio-magnetica .El spune despre un tip foarte mic care a avut o prietena inalta.Tipul asta avea un penis foarte mic si de asemenea prietena lui era era foarte larga si adanca in interior.In ciuda dimensiunilor tipului,el a fost un yoghin serios cu o puternica vitalitate sexuala.(el este un semn de Taur Soare,un fapt care l-a facut mai bazal (vital)-semn de pamant.Swami a vorbit cu femeia despre problema marimii penisului prietenului ei.Femeia a spus ca,chiar daca penisul lui este mic,''energia  a fost atat de mare'' incat ea l-a simtit foarte puternic.

 
Budismul tibetan compara esenta sexuala masculina cu fulgerul Vajra.Energia penisului este ca un fulger,acesta este electric,condensat si rapid.Unele practici tantrice pot dezvolta capacitatea de a acumula energia sexuala,astfel incat s-ar putea electrifica orice femeie cu o placere intensa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu