Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 8 aprilie 2015

Sexul tantric - placerea sexuala pentru trup, pentru minte, pentru suflet
Se pare ca termenul de "sexualitate tantrica" a devenit populară în ultima vreme, dar ce este ea? Cum se poate îmbogăţi viaţa ta sexuală ? De ce a exista un interes în creştere în ziua de azi pentru sexul tantric? Puţini oameni ştiu cu adevărat. 


Esenţa sexualităţii tantrice Tantra este o practica spirituala,si un cumul de practici sexuale cu originea în India si o vechime de peste 4000 de ani în urmă, şi poate fi tradus ca "instrumente pentru expansiune". Tantra este realizarea unei înţelegeri profundă a tuturor experientelor de viata ta, şi desigur, sex şi energia sexuală. 


În Tantra, placerea sexuala este totalitatea: mintea, corpul şi spiritul vostru. Cu alte cuvinte, sexualitatea tantrica este creşterea, împlinirea sexuală la nivel fizic, la nivel emoţional, şi nivelul spiritual. Esenţa de sexualitate tantrica este ca sexul poate fi mult mai mult decât o experienţă doar fizica. Astfel, sexul tantric este un act foarte intim care implică sesiuni delicios de lungi. 

Ideea de sex tantric este de a permite iubitorilor de a explora energia lor sexuala, de a aprofunda legătura lor sexuală, pentru a primi o mai bună înţelegere a organelor lor, să prelungească actul de a face dragoste,sa extinda răspunsul orgasmului, şi chiar mai mult. Sexul tantric implica tehnici şi practici ce permit să se îmbogăţească întreaga experienţă sexuală şi să se extindă orgasmul de la orgasme genitale la orgasme in intregul trup. Este mai mult despre a fi împreună şi a învăţa despre modul în care fiecare organism al tau, si al iubitei reactioneaza in functie de diversi stimuli si diferite atingeri. Cu sexul tantric si anumite exercitii pe care le veti face,veti putea controla corpul astfel incat sa puteti intarzia orgasmul si va creste astfel puterea. 
Pentru a obţine cea mai bună experienţă tantrica, încercaţi să nu va concentrati pe obtinerea de orgasm, concentrati-va pe alte senzatii ce se intampla in corpurile voastre,si astfel veti putea sa obtineti o senzatie de zeci de ori mai intensa a orgasmului si chiar sa o transferati de-a lungul intregului corp.Cele mai multe exercitii tantrice presupun ca atentia sa fie indreptata catre o respiratie cat mai calma,o relaxare a corpului,si transfigurarea fiintei iubite.Prin transfigurarea iubitei/iubitului se produce o alchimizare a fiintei,un fel de foc sacru la nivelul zonei genitale care permite ascensionarea energiilor sexuale catre etajele superioare ale fiintei.Respiratia la unison,contactul vizual,atingerea delicata a inimilor,va creea o punte de legatura sufleteasca. 


Unele dintre beneficiile sexuale ale sexului tantric sunt; 
 • Crearea unei uniuni armonioasă a energiilor masculine şi feminine, care sunt în fiecare dintre noi 
 • O mai bună înţelegere si o stare mai profunda a orgasmului 
 • Extinderea răspunsului orgasm 
 • Orgasme multiple 
 • Explorarea fluxului de energie sexuala care curge prin noi 
 • Aprofundarea conexiuni sexuale 
 • Prelungirea actul de a face dragoste 
 • Echilibrare şi întinerire, starea generala de sanatate si stare de spirit, suflet şi corp 
 • Consolidarea intre inima si alte organ 
 • Prin placere, intimitate, dragoste şi bucurie, oferim o stare de bunastare sporita 
Unele dintre ideile de bază ale sexului tantric 
 1. Sexualitatea este privit ca un instrument de evoluţie personală, avansare, iluminare 
 2. Nu te grabi pentru un orgasm genital, presat doar de nevoia de a-ti atinge acest sop in timpul actului sexual. 
 3. Lăsaţi-vă sa deveniti mai relaxat si ganditi-va doar la prezent,asa cum spunea Osho,fiti doar doua finte cand faceti dragoste. 
 4. Sexul poate fi mult mai mult decât o experienţă fizică, acesta poate fi mentală şi spirituală 
 5. Sexul tantric se extinde de la orgasmele dvs. de la experienţe locale genital la orgasme in întregul corp 

Unele dintre principalele chei pentru o experienţă aprofundata sunt; 

menţinerea contactului vizual, contactul cu pielea / masaj şi controlul respiraţiei 
Respira profund, încet şi ritmic; încercaţi respiraţie la unison 
Cu cat veti controla excitatia,calmandu-va,relaxandu-va cu ata mai substantial va deveni orgasmul. 
Sexul tantric presupune devotament şi încredere reciprocă 


Cine este bun pentru sexul tantric? 

Astăzi, atât bărbaţii cât şi femeile par mai interesati de noile forme de intimitate. Deci, sexul tantric este tot despre intimitate. sexul tantric este bun pentru oricine care vrea să exploreze o cale nouă pentru satisfactia sexuala. 

Sexul tantric este pentru tine, dacă: 
 • Doriti sa fiti o amanta,amant mai buni 
 • Doriţi să obţineţi o intimitate mai buna cu iubita ta,respectiv iubitul 
 • Sunteţi în căutarea pentru ceva nou şi distractiv de a face in pat 
 • Daca tu crezi ca sexul si dragostea merg impreuna 
 • Doriţi să exploraţi alte cai de sexualitate 
 • Doriţi să obtineti orgasme puternice si explozive şi pentru a atinge sexualitatea sporita 
 • Vrei să-ti inensifici placerea si sa-ti imbunatatesti calitatea vietii sexuale 
 • Vrei să dureze mtai mult în pat şi sa va controlati ejacularea. 
 • Daca tu crezi ca a face sex,dragoste este legat de spirit-minte-corp. 
 • Daca ai pierdut dorinta pentru sex si vrei sa retrezesti sexualitatea. 
 • Daca vreti sa faceti sex mai bine ca niciodata. 
 • Dacă doriţi să faceti o incercare.

Dacă doriţi să faceti o incercare si sa includeti cat mai multe idei despre Tantra in sfera activitati tale sexuale, şi să includă idei de Tantra in viata ta. In primul rând, puteţi începe cu obţinerea de cat mai multe informatii despre sexualitatea tantrica. Desigur,ca aceasta instruire este adeseori cat se poate de personala,ea diferind de la cuplu,si la fiecare individ in parte,totusi multe din notiunile de baza sunt valabile tuturor. Pentru a porni şi a afla dacă sexul tantric ar lucra pentru tine, este important pentru a obţine o înţelegere a principiilor fundamentale ale sexualităţii tantrice. Dacă doresti să înveţi în intimitatea propriei case, există un număr mare de cărţi excelente şi ghiduri scrise de experţi şi practicieni tantrici. Pentru voi, cei care invatati mai bine lucrurile vazandu-le,mai mult decat citindu-le, sunt destule materiale video de instruire,care pot sa ilustreze,tehnici,poziti. pe aceasta tema.. 


Sigur, Sexualitatea Tantrica este mult mai profunda ,mai complexa si se poate spune multe despre ea.Deci daca daca sunteti o persoana pe cale de a deveni un practicant tantra,fa-ti o favoare si afla cat mai multe despre acest subiect. 

Personal chiar eu va pot sta la dispozitie in calitate de terapeut si initiat sau pentru organizare de seminarii. Şi chiar dacă nu sunteţi pe cale de a deveni un practicant devotat Tantra, fă-ţi o favoare şi afla mai multe despre practicile tantrice. Incorporareaza aceste idei de Tantra in viata ta, dragostea ta, creandu-ti in felul asta mai multa plăcere şi bucurie. Ştiu că acest lucru este mai uşor de zis decât de făcut, dar unele principii de bază despre Tantra pot fi foarte utile şi plăcute.Tudor -instructor Yoga si parapsiholog

Tel-0767948273 
email;vril_energy@yahoo.com

vezi...Puterea placerii-apasa poza


vezi si;Crearea unui Cuplu Sufletesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu