Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 9 mai 2015

Fiindca m-am ratacit


Autor Jim Self
Traducere: Alice Dănilă

Eu aleg sa nu mai fiu tinta bataii de joc a voastra,a tenebrosilor deghizati in ''mediumuri'' sau ''mentori''. 
apropos;aceste texte le percep ca niste virusi mentali care sunt menite sa creeze tot timpul o  scindare a fiintei,o nealiniere,intre tine si structurile tale mentale,intre tine si dorinti,intre tine si locul unde te afli.Spun asta doarece am facut parte din diverse miscari asa zis spirituale,care aveau rolul de ati inocula virusi mentali,foarte asemanatori,difera doar nuanta,si toate acestea,pentru a te indeparta mereu de ceva,de a fi in contratimp cu ceva,ca poate nu te eliberezi,ca poate nu prinzi a 5-a vrajeala dimensiunica,si toate astea in final, pentru a nu mai fi tu insuti.In plus poate sa arate o necunoastere fie ea si empirica despre mecanica cuantica,care spune ca toate teatrele de actiune, sunt aici si acum,fara sa trebuiasca sa pleci nicaieri,ci doar in tine.In tine sunt toate dimensiunile.La un momend dat asa zisa spiritualitate creata special in niste ''laboratoare'' de ''baietii destepti'' poate crea alienare mentala prin descentrare.Una din cele mai bune CENTRARI, pentru a face fata ''noului val de spiritualitate'' cu care sunteti bombardati,este sa va conectati cat se poate de des,cu miezul pamantului,si astfel veti primi protectie si ANCORARE de la mama pamant GAIA.

G. I. Gurdjieff ► a fost un mare maestru venit din zonele de unde se spune ca au venit primii samani in Europa. Intr-una din carti acesta povesteste urmatoarea fabula :

A fost odata un saman foarte bogat, dar si foarte rau. Acesta avea foarte multe oi, dar era prea zgarcit ca sa plateasca ciobani si nici nu vroia sa ridice garduri in jurul pajistii pe care se aflau oile. Astfel oile se tot pierdeau prin padure sau chiar fugeau cand vedeau cum le jupoaie pentru carne si blana pe cele ramase in stana. Intr-un final samanul a gasit un remediu – a hipnotizat o oaie si i-a sugerat acesteia ca oile sunt nemuritoare si ca jupuirea pielii este un proces deosebit de placut. Apoi i-a mai sugerat ca el este un stapan iubitor. Ultima sugestie pe care facut-o samanul oii a fost sa-i spuna ca de fapt nu sunt oi, ci lei, vulturi si oameni, iar unele oi sunt chiar samani.

Dupa aceasta programare relatia dintre saman si oi nu mai era bazata pe frica. Oile nu mai fugeau, ci asteptau pioase cand samanul dorea carnea si pielea acestora. Control subtil.
Suna cunoscut ? ? Cine e samanul, cine sunt oile ?

 


„Diverse servicii secrete arată că în ultimii 25 de ani (este vorba de anul 1994 n.n.) fosta URSS a stocat deja într-un computer extrem de avansat informaţii despre proprietăţile electrice, chimice şi biologice ale creierului uman rezultate în urma studiilor pe milioane de oameni. Aceste date permit manipularea senzaţiilor auditive şi vizuale.La fel stau lucrurile şi în SUA şi Europa. Încă din anii '70 s-au realizat cercetări asidue privind combinarea undelor electromagnetice şi a hipnozei. În 1974 cercetătorul G.F. Shapis scria: «Cuvintele hipnotizatorului pot fi modulate electromagnetic, astfel încât să acţioneze direct asupra creierului sub formă de unde, fără a mai fi nevoie de receptarea şi transportarea sunetului şi fără ca persoana expusă la astfel de influenţe să aibă vreo şansă de a controla fluxul informaţional receptat.» Cei care cercetează fenomenul de channeling au observat că numărul celor care se consideră canale a crescut exponenţial de când se fac astfel de cercetări. Cei care practică aşa ceva ar trebui să îşi utilizeze simţul critic şi discernământul pentru că de cele mai multe ori nu cunosc sursa a ceea ce ei numesc ghidare divină."Vorbirea artificială asigură controlul mental

Mintea subconstienta este conectata la campul cuantic al tuturor posibilitatilor.

Bucurati-va de viata,si tot ce aveti,fiindca sunteti la locul potrivit fara sa trebuiasca sa plecati nicaieri,decat intr-o Calatorie a cunoasterii despre tine si de cat de frumoasa  poate fi viata atunci cand stii sa o pretuiesti.

Exista doar o singura calatorie.Cea spre inlauntrul tau...Rainer Maria Rilke


Există două moduri de a-ţi trăi viaţa: ca şi cum nu ar exista miracole sau ca şi cum totul ar fi un miracol.Albert Einstein


Prin urmare eu am o parere mult mai pragmatica.Nimeni nu se duce nicaieri,fiindca totul este Spirit. Tot timpul vei vrea sa ajungi undeva acasa,fara sa ne putem defini ce inseamna cu adevarat acasa.Vom vrea sa ne eliberam,vom vrea sa ne iluminam,insa in mod paradoxal noi venim din cele mai perfecte planuri,perfecte ca potentialitati dar neexprimate si atunci ai nevoie de un instrument prin care poti sa te exprimi,si acesta e corpul.Sunt Spirite deosebit de inalte care fac compromisuri exceptionale,nascandu-se chiar si in familii retarde,doar ca sa se poata exprima,sau sa mai exprime ceva printr-un corp omenesc,care este una din cele mai uluitoare creatii ale lui Dumnezeu.

SUNTEM DUMNEZEI SI AM VENIT SA FACEM CUNOSCUT NECUNOSCUTUL .Este posibil sa vii din anumite dimensiuni,sa zicem a 4 -a,a 5 -a si sa vrei sa te intorci acasa cum spui.Poate ca prin comparatie aceasta densitate a materiei,aceasta dimenisiune sa fie perceputa ca o limitare enorma,uneori chiar ca un iad.Intrebarea este de ce ne aflam totusi pe aici? Daca te-ai ratacit intr-o simpla aventura e o mare problema si trebuie sa mergi neaparat la tati si mami,intrucat aici te vor manca bau,bau-rile,uneori in mod real.Exagerez oare?.Nu ,aici e cea mai tare aventura pe care ti-o poti inchipui.In calitate de Dumnezeu ce esti,sau ai putea fi,ar trebui sa nu fie nevoie sa fugi de ceva pentru a ajunge acasa,ci de a ajunge la acea capacitate de explorare,pentru a te simti acasa oriunde.

Intr-o zi vă veţi naşte în starea de iluminare, aşa cum promite Aurobindo. Acest lucru va fi însă inutil. O mulţime de lucruri vă vor fi accesibile, dar pentru că au fost dobândite fără tensiune, fără durere, ele nu vor mai avea pentru voi nici un sens: sensul lor vă va scăpa.Efortul conştient este indispensabil. împlinirea este mai puţin semnificativă decât efortul în sine. Tocmai efortul îi conferă o semnificaţie; tocmai lupta o pune în valoare.După părerea mea, iluminarea de origine colectivă, inconştientă -care vine asupra voastră ca un dar Divin - este nu numai imposibilă ci şi lipsită de sens. Trebuie să luptaţi pentru obţinerea iluminării. Lupta este ceea care crează posibilitatea de a vedea extazul ce vine asupra voastră, a-1 trăi şi a-1 menţine.Osho

Interesant este ca evolutia oricarei specii,se bazeaza in primul rand pe provocare,pe conjuncturi  care par potrivnice, in care trebuie sa gasesti noi solutii.In momentul in care dispar adversitatile si stai doar ca o oaie in extaz,atunci creierul va deveni inutil,deoarece el se dezvolta si face noi conexiuni prin provocari.Trecerea la supraom sau Omul adevarat se face cu ajutorul creierului,daca creierul devine inutil,intrucat ei dai doar extazy toata ziua,poti fi orice numai Dumnezeu care se exploreaza pe sine insusi prin intermediul creativitatii nu,asta vizavi de trecerea in nu stiu ce dimensiuni paradisiace.Exista o similitudine in cazul oamenilor superbogati care se apuca de tot soiul de prostii ca sa-si omoare timpul.Anthony Robbins celebrul motivator povestea despre un client de-al lui ca este superimplinit din perspectiva oamenilor obisnuiti.Nevasta il iubeste,copiii il iubesc,angajatii sunt supermultumiti,face ce vrea el in limitele rezonabilului,la orice i se pune covorul rosu,evident fiindca este superbogat,si cu toate acestea nu este fericit.Oare de ce? Nu exista provocare acolo unde vrea tot ce isi doreste, cat ai bate din palme.De aceea salvarea lui a fost cand a trebuit sa plece intr-o locatie,fara statutul de om bogat si a trebuit timp de o luna sa se descurce ca un obisnuit.Asadar folositi-va mult creierul ca sa nu doar  devina materie cenusie,si puneti-va serioase intrebari,cand sunteti amenintati cu a 4 -dimensiune si a -5 -a,fara sa aveti o harta,un explorator care a fost cu adevarat pe acolo,ca sa nu ajungeti la vorba''afara-i frumos vopsit gardul inauntru-i leopardul''.NATURA NU EVOLUEAZA IN SALTURI''.Adica ai plecat cu gradinita si te-ai trezit la facultate,fiindca cerintele de la facultate vor fi atat de mari,incat ai spune ca Ivan Turbinca cand a ajuns in RAI.Bautura est,nu,femei est ? nu,tigari est? nu.Asa ca dupa mii de ani cu lapte si miere ,ai face orice pentru un mic o bere si o muiere.Creierul ne implora sa il folosim pentru a nu fi dezafectat.MAJORITATEA OAMENILOR PREFERA GANDURILE CARE NU II FAC SA GANDEASCA.Traiasca surogatele!

Esential este momentul in care trupul isi da seama ca este in stare sa vada.Doar atunci suntem capabili sa stim ca lumea pe care o vedem in fiecare zi nu este decat o descriere.
                                                                 Don Juan

Daca eu vreau sa plec acasa,inseamna ca Dumnezeu este doar in a 4-a,si a 5-a dimensiune.Insa daca am inteles ca Dumnezeu se exploreaza pe sine insusi in orice dimensiune,si mai ales aici in a treia dimensiune pentru a spiritualiza materia,nu ca nu ar fi,atunci intelegi ca te afli intr-o aventura magnifica si ca poti avea o pofta extraordinara de ati trezi capacitatile latente ca sa poti explora mai in detaliu,prin expansiunea constiintei,prin trezirea unor capacitati ale creierului,prin explorarea unor secvente ale ADN-ului.
La acest nivel am contactat o rasa compusa din miliarde de fiinte care se contopisera intr-un singur punct din univers (denumit de mistici Kriya-Bindu, punct final). Extras din "Vindecare spirituala si nemurire" de Patrick Drouot


Prin folosirea unui anumit tip de meditaţie, înveţi asadar cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel. Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare.Acest concept nu imi apartine,dar subscriu intrucat la asta se refera fizica cuantica care mai este numita si ''fizica Zeilor''.Aici  se refera la maretia voastra,nu la sclavagismul pe care incearca sa vi-l impuna unii care se erijeaza in binevoitorii vostri spirituali.

                                                                                                             
Poti intrezari ce ar insemna toate acestea,atat timp cat tu nu iti folosesti nici 5 % din capacitatile creierului,si  totusi spui ca pleci de-a valul,in a 4-a,a 5-a dimensiune ca vrei ''acasa''?.Einstein a spus ca atunci cand iti vei dezvolta toate capacitatile creierului vei deveni corp de lumina.Ramtha a spus ca daca iti vei trezi capacitaile,iti vei putea clona al corp.Iisus a venit sa ne demonstreze ca se poate sa-ti inalti corpul facandu-l nemuritor.Cineva a avut grija sa stearga un documentar pilduitor pe aceasta tema cu Iisus.Si atunci de ce ai vrea sa te intorci neaparat acasa la mami si tati,ca sa le spui ca nu poti sta decat sub fusta lor,si ca in alte planuri,te simti impotent sau frigida pentru ca nelucrand pentru a te dezvolta, sa fi ca un vultur care  priveste din inaltimi,te vei simti neantregit si atunci vei vrea sa te intorci undeva? 

Pamantul geme de paradis,si fiecare tufis arde de Dumnezeire...anonim

Candva te poti intoarce oriunde,insa din starea plenipotentiara in care ai ajuns,o sa te intrebi,e mai bine,aici,sau aici? Dar parca as sta si aici,intocmai ca inteleptul care se poate simti bine si in iad.Si mai aveti grija ca uneori un asa zis acasa,poate echivala cu o sinucidere reala,cand zici ca vrei sa te intorci in sanul Creatorului,dar practic sa te dizolvi total.

NAUFRAGIAT RATAT NU E CEL CARE SE SCUFUNDA,CI CEL CARE RAMANE LA TARMUL MARII.


Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt imposibil de realizat,pana cand vine cineva care nu stie si le inventeaza''ALBERT EINSTEIN

“Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă neputincioşi: 
‘De ce?’. Eu visez la lucruri care n-au fost niciodată şi spun: 
‘De ce nu?’.” - George Bernard Shaw 

 

AM FOST OBLIGAT SA-MI DESFAC ARIPILE,DEOARECE M-AU ARUNCAT 
DIN SFERELE CELE MAI INALTE FARA PARASUTA 

“Nimic măreţ nu a fost niciodată dobândit de altcineva decât de aceia care au îndrăznit să creadă că ceva din interiorul lor era superior circumstanţelor.” (Bruce Barton) 

„Oricine încearcă să facă pe judecătorul pe tărâmul adevărului şi al cunoaşterii, este aruncat în naufragiu 
de hohotele zeilor." Einstein: 

„Forţa unei persoane care are o credinţă 
este egală cu forţa a 99 de oameni care au doar interese."John Stuart Mill

Ma intreb cate surse trebuie sa parcurgi ca sa faci distinctie intre ce este manipulare si ce este autentic,vizavi,de iluminare,trezire,ascensiune,fiindca vad ca sunteti bombardati puternic,cu mestrii ascensionati,cu dimensiuni.Se spune ca intrebarile sunt laserul constiintei,insa cati dintre voi ati cantarit bine,unele informatii,vizavi de maestrii ascensionati,intoarceri in 4,5 -a dimensiune.Marele Paradox,este ca tocmai aceste abureli va vor impiedica sa va treziti.Insa puterea de intelegere depinde de karma.ar zice unii si aici tind sa le dau dreptate.Tenebrosii abili ca intotdeauna ce si-au zis.Ce vor baietii? Ascensiune,dimensiune,iluminari,pai hai sa facem,doar ei stapanesc domeniul mercantil in mod excelent.In plus au si mii de ani de psihologie a multimilor pe teme,moarte,sex,ascensiune,eliberari,etc.Imi pare rau ca le subestimati puterea.Pot sa faci mama detoxificarii,si ritualuri,incantatii,puteti sa va aburiti in fel si chip cu texte,care iti tin spiritul adormit,cum ca tu oricum vei prinde dimensiunile,daca in interior nu esti aliniat cu structurile tale,respectiv,constient,subconstient,supraconstient,nu vei ajunge nici la prima statie.

Majoritatea trairilor tale sunt inconstiente.Cele constiente sunt foarte putine.Nu iti dai seama de asta deoarece, pentru tine nu conteaza decat trairile constiente.Trebuie sa devii constient de inconstient....Sri Nissargadatta

De aceea sunt ferm convins,ca ,cu cat vei fi mai inconstient,cu atat vei ajunge mai repede in a -5-a Dimensiune,pentru a deveni constient.Ma intreb daca ne vom da seama din starea in care ne aflam,unde am ajuns.

Voi aveti parte de un spectacol de magie in care sunteti bucurosi ca niste copii,de trucurile de magie ale tenebrosilor.Cu o singura deosebire,cu copiii trebuie sa fi foarte atent cand faci trucuri magice,fiindca te deconspira imediat,aratandu-ti unde ti de fapt iepurele,si asta fiindca ei au''atentia treaza''.Se spune ca de fapt ATENTIA ESTE POARTA CATRE NEMURIRE.

Nimeni nu poate ajunge in vreun plan superior fara a fi constient,fiindca in cel mai bun caz,nu l-ar recunoaste atat timp cat subconstientul inca mai are multe lucruri nerezolvate pe aici, si in cel mai rau caz,s-ar putea sa te simti pe acolo atat de complexat incat ti-ai putea face singur rau.Exista o carte a lui Pavel Corut care vorbeste de tot acest bombardament psihic la care sunteti expusi.Adica vi se arata ''iepurele sipiritualitatii'' pentru a putea fi jefuiti de ce aveti voi mai valoros.Cartea se numeste ''Dumnezeu nu foloseste armament psihotronic''.

Mediumii dimensiunilor se contrazic intre ei.Este o carte care se numeste''frecventa Geniu'',si spune ca simpla citire acestei carti te va ridica la nivelul de vibratie al unui Geniu.Evident ca am citit-o,presupun asadar ca sunt un geniu,fiindca am urmat instructiunile.In aceasta carte se spune ca dimensiunea 4-a superioara asadar cele de-a treia a nostra,a fost si asta corupta.(Asta fiindca acolo lipseste DNA-ul,adaugare proprie).Ceea ce vad in mod interesant este ca oamenii de valoare dedicati,omenirii,care ar merita multe alte dimensiuni,mor in mizerie si lipsuri.Dupa 2012 alt paradis promis,foarte multi oameni buni,imbatranesc la fel,mor la fel,sau poate si mai frustrati.Oamenii in loc sa caute sa iubeasca sa se ajute,cauta gaselnite pentru a nu fi responsabili.In momentul in care devii responsabil pentru tot ceea este in jur,prin empatie ajutor,nu cauti sa primesti ajutoarea UE,sau dimensionale,ci devi un bun gospodar implicand in mod creativ tot ce este in jur,de la copil,catel,purcel,fiecare parcela de pamant,si acolo unde trebuie,devi o voce in aparare pentru fratii tai,copacii care sunt matrasiti.Dar ce mai conteaza tot ce e in jur atunci cand vin dimensiunile si te ajuta,extraterestrii si fratii intergalactici.Oricum acestia or sa pun rasadurile in jurul nostru,or sa fie mai buni in locul nostru.De un lucru ma tem,intocmai ca in tarile civilizate unde s-au dus diversi emigranti.Daca exista a -5-a dimensiune,si e normal sa existe tot ce iti poti imagina,atunci ma tem sa nu ajungem sa o corupem si pe aceasta daca va sta prea mult in zona noastra.

Aseara am avut revelatia celei de-a 5- dimensiuni impotmolindu-ma in a 3-a.Va zic zonele unde nu este a-5-a dimensiune ca sa va feriti.O zona este Billa,de pe langa piata Salajan SECT 3.Acolo mai imi fac cumparaturi.De ceva timp am zis ca mi se pare, vazand ca la casa,mai se reantoarce cate-un client spunand ca i s-a batut un produs in plus.Evident nici scuze nu primeste,ceea iti da senzatia ca face parte din normalitate.La noi la romani unde se bat dimensiunile cap in cap,asa ceva este demult norMalitate,din pacate.Aseara mi-a venit si mie randul,batandumi-se la casa cu aceeasi dezinvoltura,un produs de 6 lei,de doua ori.Simtind ca ceva e in neregula dupa cateva minute,m-am uitat inca odata pe bon si am vazut tarasenia,drept pentru care am dat sa ma intorc.Atunci am fost interpelat de un bodyguard foarte saritor care m-a intrebat daca poate sa ma ajute cu ceva.I-am explicat care e problema,s-a uitat pe bon,s-a uitat in rucsacul meu,sa vada  produsele,dupa care a zis imediat ca voi primi bani inapoi,drept pentru care s-a dus la o alta casa decat cea unde am fost tepuit,si am primit banii inapoi.Totul s-a derulat de parca ,tipul era pus sa stearga rapid urmele,fara prea multe comentarii,ba mai mult a zis ca gresit  putin casierita,asa cum orice om poate sa tuseasca putin.
Atunci mi-am dat seama ca neaparat ,vine a 5-a dimensiune,ori se duc oamenii acolo,,depinde de medium cum negociaza cu dimensiunile.
Mi-am dat seama inca odata cat de retardate pot fi aceste articole cu dimensiunile, in care te vei duce de-a valma.Cat de periculos ar fi daca ar fi adevarat,pentru o imensitate de omenire.Sa te trezesti brusc intr-o vibratie inalta,si sa incepi sa ai mustrari de constiinta,fiindca ti s-a ridicat enorm gradul de constiinta,este o adevarata crima.De aceea ma gandeam ca daca cineva ,ti-ar vrea binele cu forta,adica o adevarata asfixiere,ti-ar cobora rapid a 4-a ,si a5-a dimensiune,sau te-ar imbarca acolo,dupa caz.
Omenirea ar avea nevoie de vreo 300 de ani de carantina,pentru a putea accede aceste dimensiuni la nivelurile de masa care sunt descrise de ''mediumuri'' si asta in conditiile in care ar aparea si scoli autentice spirituale,unde sa fie scolita omenirea.Altfel nu contest ca exista oameni,in numar restrans,extrem de restrans care pot accede diverse dimensiuni,pentru ca acesti oameni ei insisi fac ceva in sensul acesta.Vor sa se dezvolte.

Dau in continuare de articolul cu a 5-a dimensiune,mi se baga la inaintare,iar eu scriu in continuare.Am citit articolul.Este o preluarea dupa un articol mai vechi aparut acum vreo 10 ani,si ici pe colo compilatii luate din diverse surse,situri,cu referire la pleiadieni,hathori,arcturieni.Am sa va spun ca chiar voi cei care asteptati a-5- a dimensiune,nu o asteptati cu adevarat si ca va halucinati din multe puncte de vedere.Ganditi-va ca vreti sa rezolvati un joc de puzzle,si la un moment dat vine un inger,si va ajuta.Evident ca in prima faza ii veti multumi politicos,doar este un inger.Dupa care amestecati din nou piesele si iarasi,va veti apuca sa-l refaceti.Dupa care iarasi apare ingerul,si va ajuta.Voi veti spune,deh e inger,nu puteti spune nimic.Intrebarea este insa;De ce tot vreti dvs,sa faceti un jod de puzzle,daca tot timpul vrea cineva sa va ajute,sau stie rezolvarea in locul vostru?.Cati dintre dvs ati citit vreo carte despre creativitate?.Cati dintre dvs ati aflat ca DUMNEZEU se exploreaza pe sine prin creativitate?.Sunt adeptul Pleiadienilor iubesc acel gen de informatie dupa care eu insami imi ghidez viata,insa am impresia ca cineva distorsioneaza si trivializeaza in mod vadit informatia.Recomand chiar cu mare drag cartea ''Mesaje din Constelatia Pleiadelor'' tocmai pentru frumusetea si acuratetea informatiilor.Ca sa vina a -5-a dimensiune,ar trebui sa renuntati la o cohorta de paradigme,din multe domenii,matematica,fizica,antropologie,psihologie,totul.Este ca un fel de resetare a mintii.Acest lucru poate fi al naibi de dureros daca nu veti fi trecuti prin niste etape pregatitoare.Gandeste-te ca tu ai investit in tine prin scoli,si deoadata se da o lege ca toti vor fi la fel destepti,si nu mai conteaza pregatirea ta,a copilului.Gandeste-te ca apar medicamente universale,si dintr-o data toata aspiratia ta,de a fi medic s-a dus de rapa.Nu mai e bevoie de tine,ci doar de niste adminstratori de medicamente.Gandeste-te la comunism,ca in final cu asta seamana.Gandeste-te,sau gandeste,nu te lasa gandit,cum ar spune un filozof.Constantin Noica


"Lumea în care pătrundem cu paşi mari este atât de diferită de experienţa noastră trecută, încât trebuie să admitem că toate speculaţiile noastre psihologice sunt foarte nesigure.
…Nu am încredere în oamenii care îşi închipuie că dispun deja de răspunsuri într-un moment când noi abia încercăm să formulăm nişte întrebări."

Alvin Toffler - Al treilea val

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu