Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 2 mai 2015

Mintea subconstienta este conectata la campul cuantic al tuturor posibilitatilor


 Fiecare fiinta omeneasca are ADN-ul necesar pentru a indeplini orice sarcina pe care si-o poate imagina.Asa ca,in cele mai simple cuvinte,orice a fost realizat vreodata de o fiinta omeneasca -trecuta,prezenta sau viitoare- a trebuit sa exprime ADN-ul necesar pentru indeplinirea acestei sarcini..Maestrii Orientului Indepartat ,Apollonius din Tyana Si Ramtha cel Iluminat sunt exemple de indivizi extraordinari,care au folosit combinatii de gene pentru a realiza fapte legendare.

 

Daca ei au facut lucrurile de care se spune ca le-au facut,atunci aceeasi secventa de ADN este disponibila si in mine si in tine.Nu e important sa asculti pe cineva care vorbeste de activarea a numeroase spirale ADN,daca acel cineva nu poate sa exprime el insusi acele spirale suplimentare.Cu toate acestea,e important sa ii asculti pe cei care au realizat si care pot sa demonstreze tocmai acele fapte de abilitate extraordinara.

  In concluzie,daca cineva s-a inaltat,atunci acceasi activare a ADN-ului care inalta frecventa in corp pana la acel nivel exista in noi toti.Daca ai fost invatat cum sa iei un desen bidimensional si sa il concentrezi ca holograma tridimensionala,atunci cunosti secretul procesului de inaltare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu