Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 1 august 2015

De ce sa iti pui chiloti peste costumul de Zeu?

LOVITURA DE GRAŢIE DIN PARTEA PATRIARHULUI DANIEL: “MASONERIA ESTE SATANISTĂ ŞI RUPTĂ DE HRISTOS! SUNT ANATEMIZAŢI!”

http://www.dervent.ro/rostiri.php?cID=cat-rostiri-ecumenism&rID=174&rType=ART&rOP=more

Interesant,f interesant,doua mari secte,grupari isi disputa suprematia asupra mintii oamenilor.Interesant este ca masonii chiar au dreptate cand se refera la simbologia asa zis crestina.Majoritatea popilor daca ii iei la bani marunti,nu stiu sa explice ce este CU SIMBOLUL sau YANTRA floarea vietii,din unele biserici,exista si multe alte yantre,sau vulturii imparatiei,ochiul lui Dumnezeu,cruci facute cu paracruci,traditii legate de cununie cu inel,verigheta care vin din Egiptul antic.Cat de ''OAIE'' trebuie sa fi,sa nu iti dai seama,ca si unii si altii sunt lupii imbracati in haine de oaie? Crestinismul autentic a fost ras din fasa,fiindca daca ar fi existat crestinismul lui Iisus,nu ar mai exista razboaie,foamete,si insasi stiinta nu ar deveni distructiva cu bombe si arme de distrugere in masa.Pofta buna la ''vrajeli patagoneze''. in continuare.Exista un crestinism esoteric care te invata fel si fel de lucruri despre dezvoltarea mintii si iubirea de aproape.Dar ce interes ar avea biserica ca tu sa sti acele lucruri infloritoare?


PARADOXUL ,este ca nici biserica ,nici masoneria,si nici macar Satana,nu ei sunt cei care nu ii lasa pe oameni sa evolueze.Ci oamenii insisi nu se lasa.A vrea sa te schimbi,implica responsabilitate asupra PROPRIEI vietii.Dar atunci cum mai poti sa dai vina pe Satana,pe guvern,sau pe vecin,nevasta,sot. Si nu e trist sa nu mai ai pe cine da vina?O intreaga literatura ,si cinemateca,si opereta,toate acele OPERE ,CAPODOPERE CU TENORI,se bazeaza pe infantilitatea oamenilor si ar disparea,iar noi cum am mai merge la OPERA ?.Desdemona da-mi batista,batista,cand se intalnesc prietenele,vai uite ce mi-a facut proasta aia,vai ai vazut la Maruta,ce i-a facut lui ala?Si cand mergi pe strada ,orice discutie,pe care o auzi se bazeaza pe un repros,o barfa.E dificil sa ne asumam defectul nostru ca specie,si atunci nu este extraodinar ca exista Satana,pe care trebuie sa dam vina,sau Guvernul.

Trebuie sa personalizam intrucatva infantilitatea,ca sa putem spera ca suntem si noi OAMENI.In realitate omul inca nu a aparut ca specie,cand va aparea,va veni acea Epoca Infloritoare,care nici macar nu are treaba cu crestinismul ci cu dezvoltarea adevarata a creierului,care momentan a ramas blocat....EXISTA NISTE MARI PARADOXURI LA CARE NIMENI NU PREA SE GANDESTE,SI SE REFERA LA DUALITATE....Ce ar fi diavolul fara credinta lui in Dumnezeu? Da,ca el sa aiba un sens,trebuie sa existe Dumnezeu..Sau v-ati gandit,cat de mult unii sfinti au multumit diavolului ca exista,fiindca in felul asta li s-a dat posibilitatea sa isi arate credinta in Dumnezeu ?...

 Pana si asta din urma fraza este o ciudatenie,dar asta este, exista si multe ciudatenii.Cu adevarat lucrurile pot fi cu adevarat de simple,si nu conteaza nici biserica,nici masoneria,nici satana,conteaza sa stii sa iti detectezi frecventele divine din tine.si sa fi in ele, si sa lucrezi mereu cu ele.PE OAMENI NU INTUNERICUL II SPERIE,CI LUMINA DIN EI,spunea Nelson Mandela......SEF PROST,NEVASTA CURVA,COLEG IMBECIL.IN SPATE INGERUL NOTEAZA,ASTA AI SPUS-O SI IERI SI ALALTAIERI,SI DACA MA GANDESC BINE,SI COLEGII MEI INGERII O AUD DE MII DE ANI LA VOI SUB DIVERSE FORME.DAR DORINTA E DORINTA.

E frumos cand primesti feedbackuri.

Mi s-a raspuns; Ca sa impresionezi.Evident ca a zis-o sub forma de autoironie,dar cu adevarat ,noi oamenii facem aceste lucruri literal.


                            

La asta ma gandeam si eu.Ce mare scofala este sa fi Zeu ?,sa te bucuri de lumi si universuri,sa calatoresti in dimensiuni,sa fi extatic,sa poti sa iti indeplinesti dorinti peste dorinti,unele mai interesante ca altele,sa functionezi la parametrii in care sa fi uimit mereu de ce poti creea,vedea,si 
experimenta,si eu nici macar cat un graunte de nisip nu as putea sa enumar cate ai putea sa experimentezi.Dar toate palesc in fata unui om obisnuit,care isi traieste viata taradu-se de la o zi la alta,cersind de la guvern,de la un Dumnezeu al bisericii,poate iti indeplineste si el macar o dorinta,lamentandu-ne zi de zi,ca ce ne fac aia,care suntem tot noi aia,doar ca unii au prins mai bine decat altii,si este mai distractiv sa-i incalece pe cei mai mici.Eu cred ca intradevar,ce poate fi mai distractiv si interesant de atat.A stai putin ,ca am fost prea lapidar,pai mai sunt atatea lucruri interesante si distractive.Imbatranirea si ramolirea PREMATURA,cand tu nu ai ajuns nici la copilarie,fiindca 70 de ani,este o varsta a copilariei,abia la 1000 de ani te-ai maturizat, apoi boli,cancere pe alese.Pfuuui,numai cand ma gandesc cate lucruri meseriase si interesante avem de experimentat.Deci sa ne asezam chilotii mai bine,ca prea ne deranja un costum extrem de rafinat,flexibil,croit de divinitate pe masuri divine si potrivite fiecaruia.


Un comentariu: