Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 31 august 2015

Oamenii sunt pe mainile expertilor


Atunci cand misterul existentei liberului arbitru va iesi in lumina Adevarului , populatia terestra va cunoaste cel mai mare salt privind evolutia spirituala . Trebuie avut in vedere varianta ca ,omul este o masinarie programata si limitata in a percepe propia'si natura. In curand se preconizeaza "un update" al tuturor fiintelor vi,va fi o etapa dificil de gestionat de oamenii cu natura psihica robusta,religioasa .Vom asista la fenomene psihice care va face numeroase victime ce for deveni fideli clienti ai psihologilor si caselor de nebuni.

Obsesia va deveni o stare de fapt ce se va generaliza catre extrema sinuciderilor in grup.Vor fi alesi prin semn pe trup pastorii generatiei ,semnul va fi asemanator cu litera "y" .

Dorin Medium Antik


Arhetipuri Masculine Tudor
Eu am o intrebare vizavi de ce ai scris tu cu schimbarea,cu pastorii,Taranu Horea cu updatarea.Intrebarea se adreseaza youa si multor cunoscatori de pe aici.Cum se face ca in mod paradoxal,tot mai multi oameni buni,vindecatori,oameni sufletisti,daruiti omenirii,mor de cancere,si diverse boli,in timp ce tortionari ca Visinescu,care au umilit si chinuit oameni,au comis crime sunt sanatosi tun pana la adanci batraneti,basca traiesc si mult? .Cel care a scris LEGEA ATRACTIEI,sotul lui ESTHER HICKS,a murit de cancer,DINTRE CEI CARE AU SCRIS CARTEA MIRACOLELOR,SOTIA A MURIT IN CHINURI DE CANCER DE PANCREAS,DEBBIE FORD CEA CARE A SCRIS SECRETELE UMBREI,A MURIT DE CANCER,destul de tanara,VALERIU POPA A MURIT IN CONDITII SUSPECTE,IN TIMP CE JANDARMI CARE BAT OAMENI SUNT SANATOSI TUN.MASONIi DUHNESC A SANATATE in timp ce macelaresc omenirea si mor la varste inaintate ,CRIMINALI DIN AL DOILEA RAZBOI MONDIAL SUNT BINE MERSI SI TOT ASA.......CUM E CU PASTORII SI UPDATAREA? SA INTELEG CA AIA BUNI NU SUNT UPDATATI LA CE?

Nana Marinache Tudor
aculta video cu LAZAREV , in romana si ai sa intelegi .Se transmite boala inclusiv la medici psihiatri , Orl(gingivite)etc


Dorin Medium Antik
As adauga referitor la commentul lui Arhetipuri Masculine Tudor ,boala privita din perspectiva cuantica este,daca vreti, in proces care" ajuta" fiinta vie in trecerea sa pe alte planuri superioare. Este adevarat ca ramane si o suferinta in sufletele celor ramasi,insa aceasta este o experienta pentru care nu trebuie sa fie scutit nicio vietuitoare. Intrebarea at fi: Daca cei care sunt practicanti ai " iertarii" de ce sfarsesc rapusi de boala.


Arhetipuri Masculine Tudor
Imi pare rau,dar daca noi suntem infantili,nu cred ca trebuie sa acuzam si universul de infantilitate,cum ca boala te ajuta sa treci in planurile superioare.Creierul este facut pentru provocare iar lipsa creativitatii este sursa multor boli.Cel mai prost raspuns posibil poate fi asta,ca boala te duce in planurile superioare.Un om care pleaca cu o boala,exista riscul ca si in urmatoarea existenta sa vina cu o reminiscenta.Stii de traume traume din alte existenta,care au fost rezolvate ,atunci cand s-a aflat ca cineva a murit in chinuri in cealalta viata.Un om care va pleca cu un program in subconstient de sanatate si prosperitate,aia va fi zestrea lui si in urmatoare existenta.De aceea se spune,sa fi atent la ultimele tale ganduri din momentul in care pleci,sunt cele mai importante.Cat despre LAZAREV,daca vrei sa te impusti,sau sa te spanzuri,intradevar e recomandat sa-l citesti pe el.Eu prefer oameni sanatosi la cap ca Florence Scovel cu jocul divin 
al vietii,sau Joshep Murphy cu Puterea extraordinara a subcontientului,acestia din urma sunt antiteza lui Lazarev.Dar un mare merit Lazarev tot il are,intocmai ca CIORAN,de pe urma careia multi s-au sinucis cand i-au citit filozofia.Ar fi tare frumos ca odata si odata oamenii si asa zisi terapeuti sau ce or mai fi sa nu mai confunde PEDAGOGIA DIVINA,cu alte chestii malefice sau naziste infiltrate in omenire,si care se erijeaza in invataturi divine.Boala are si ea un rost adeseori dar nu-i puneti lauri,cand ii ocoleste tocmai pe uzurpatori omenirii,fiindca asta era intrebare care am pus-o.DE CE BOALA NU SE ATINGE DE CRIMINALI,SI MALEFICI?...Nu mai tratati viata atat de simplist,dupa niste carti la mana a doua.Lucrurile sunt mai complexe,dar dat fiind faptul ca noi nu avem acces decat la o baza restransa de date,preferam sa folosim surogate.Stiti cartile SF ,DUNE.Multi le stiu.Autorul lo?r a studiat 10 ani,din multe domenii,fizica,antropologie,istorie si multe discipline inainte sa le scrie.Daca e vorba de SF,de ce ar fi avut atat de multa nevoie sa studieze ?.Credeti ca viata noastra,trebuie tratata chiar la mana a doua,cum vad pe aici mai tot timpul

Un comentariu:

  1. @Dorin Medium Antik, O realitate absolută, oamenii buni mor devreme. Toți cei care au luptat, fățiș, impotriva Întunericului, a răului din lume, nu au prins bătrânețile. Iar nemernicii, cretinii fără suflet sau Conștiință, o duc ani mulți, cotinuând să provoace durere si scârbă. Poate o fi o criză de Conștiință, acolo în ceruri, dar sunt muritori care se trezesc și luptă, au nevoie de sprijin în drumul lor. Sau nu trebuie să fie ușor să te eliberezi de Întuneric???.

    RăspundețiȘtergere