Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

joi, 8 octombrie 2015

HARA-reconectarea la energia vitalaSursa foto: http://www.journalofasianmartialarts.com

Centrul de Meditație Osho Joy are plăcerea să vă invite la un nou workshop cu Deva Krishna, dedicat reconectării la energia noastră vitală, care sălășluiește în Hara (abdomenul inferior).

HARA este centrul energiei vitale, sursa principala a energiei. În Zen, misticii Japonezi în simplitatea și spontaneitatea lor se conectau direct la Hara, centrul ființei, unde se găsește beatitudinea și pacea interioară. Și Samuraii, care erau luptătorii cei mai temuți din lume, erau centrați în Hara, iar acesta era secretul abilității lor în luptă, de aceea reușeau să folosească maximul energiei lor.

În acest workshop experiențial vom face o serie de meditații și exerciții explorative atât active cât și statice pentru a ne reconecta direct la Hara, sursa primară a energiei.

Această experiență vă va ajuta la deblocarea energiei reprimate, astfel fluxul natural al energiei va reîncepe să curgă hrănind și revitalizând corpul fizic, cele șapte chakre și corpurile subtile, aducând de asemenea și vindecări.

De asemenea vei putea experimenta acel spaţiu de tăcere şi pace interioară, unde mintea tace, gândurile se opresc, grijile se îndepărtează, proiecţiile şi identificările cad iar tu rămâi doar conştienţă pură. Din această conştienţă va exploda o cantitate foarte mare de energie luminoasă de înţelepciune, inteligenţă şi creativitate.

Cine poate să participe?

Toate persoanele care doresc….


Să experimenteze dimensiunea ființei. 
Să atingă o sursă de energie incredibilă și inepuizabilă. 
Să aibă acces la secretele meditației și ale conştiinţei. 
Să trăiască având mai multă prezenţă şi centrare.

http://oshojoy.ro/program/evenimente/hara-reconnecting-2-reconectarea-la-energia-vitala-cu-deva-krishna-17-18-octombrie-2015/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu