Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 16 noiembrie 2015

Lucruri afllate la limita credibilitatii, dar care dau enorm de gandit


Daca stim ca acest creier deja a fost conectat in diferite locuri cu sonde care sa il lege de calculatoare,atunci nu mai avem nicio problema cu clonarea creierului lui Einstein.Tesutul cerebral al lui Einstein a fost pastrat si a fost clonat la fel ca oaia lui Dolly.Toti ceilalti mari savanti care si-au lasat creierul la dispozitia stiintei au fost clonati,iar creierele acelea vor construi niste retele neuronale minunate.Ba chiar,in prezent ,corporatiile multinationale se lupta nu pentru genomul uman,ci pentru o bucatica din material.Ar face orice ca sa puna mana pe o bucatica din material,pentru ca au tehnologia necesara pentru a conecta bucatica aceea care poate fi clonata si transformata intr-un creier.Creierele lui Ramses I si cel al lui Ramses II au fost deja clonate,pentru ca exista ADN-ul lor pur.Ei au fost mumificati pentru ca aveau sa traiasca din nou.In prezent ei sunt in viata.Cine are ADN-ul lui Yeshua ben Joseph? Prioria Sionului.Stiati ca e nevoie doar de un fragment de os care are in el maduva,pentru a obtine ADN viu,care poate fi clonat ?.Stiati ca,daca o oaie poate fi clonata,atunci toti mortii pot sa fie clonati? Va amintiti ca i se spune Mielul lui Dumnezeu.O sa va las sa va jucati o clipa cu toate astea in imaginatia voastra.Iata inca o intrebare;Ce fel de ADN ar avea un sfant catre sfarsitul vietii lui? Ce fel de ADN ar avea Iisus Hristos? Ce fel de ADN ar avea Ramses I? Un ADN extraordinar.Ei nu se amesteca cu oile.Poate ca Antichristul este ADN-ul lui Hristos,pus laolata de o corporatie multinationala-poate ca de aceea se numeste Antchristul. 

Acestea sunt concepte si imagini pe care le-ati avut la dispozitie si pe care nu le-ati urmarit niciodata,pentru ca nu urmariti nimic in afara de supravietuirea voastra;fata voastra,poftele,mancarea,adapostul,supravietuirea,distractia si jocurile voastre....RAMTHA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu