Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 18 decembrie 2015

E greu sa mangai animalele cand sunt in pielea omului


Cineva de pe facebook zice...Oamenii care pot iubi cu adevărat nu mai sunt luați în serios. Oamenii cu suflet deschis, cu sinceritate și dorința de a trăi fericit nu mai sunt căutați de alți oameni. A devenit la modă să îți bați joc de alte suflete, să profiți și să pleci, să rănești și să nu-ți pese. Empatia a rămas undeva departe în trecut, iar înțelegerea s-a dus naibii odată cu rețelele de socializare și cu orgoliul în creștere al fiecăruia. Oamenii sunt tot mai goi pe dinăuntru și e păcat.

 Evident ca eu ca intotdeauna fac pe desteptul si raspund in stilull meu propriu,lucru care mi-a atras de-a lungul timpului si ostilitati.Insa ce ar fi sa purtam aceeasi uniforma ca pe vremea comunismului,doar de dragul de a nu deranja pe nimeni ? Si uite asa omul cere singur adesea ''spalarea mentala''.

Iubirea nu este vandabila.Nu poate fi cotata la bursa.Si totusi lipsa ei este foarte costisitoare,fiindca la originea suferintei umane pe toate planurile sta insasi  LIPSA IUBIRII.Cand te imbolnavesti ti-ai vinde si casa nu mai ca sa te insanatosesti,insa atunci iti aduci aminte ca persiflai oameni care iti vroiau binele si ii luai in balon,facand misto de ei.Asadar ,avem o mare problema nu cu lipsa iubirii,ci cu lipsa inteligentei.Fiindca nu poti sa fi atat de retard,incat sa iti doresti iubire cu toata fiinta si in acelasi timp sa iti bati joc in ultimul hal de tot si toti care pot exprima iubirea.Acest handicap major,ma duce cu gandul chiar la niste mutatii genetice,fiindca in mod paradoxal animalele au inceput sa isi iasa din piele pentru a arata oamenilor ce inseamna iubirea.Exista tot mai multe astfel de cazuri.Daca animalele fac acest lucru doar pentru a da un exemplu oamenilor,adica ele nu isi mai pot permite sa fie in intregime animale,pentru a arata care este rolul omului,aceasta SPECIE ASA ZIS UMANA E DEJA PE CALE DE DISPARITIE,SI NU POATE AJUTA NICI TOATE TARASURILE IN JURUL BISERICILOR,SI NICI TOATE PUPATURILE DE OASE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu