Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 11 decembrie 2015

Fenomene Hipnogocice(Somnolenta ce precede somnul)


Starea hipnogogica e starea de reverie in care ne aflam inainte de a patrunde ins somn.In acest interval intre somn si trezire,mintea ni se umple spontan cu imagini,viziuni,conversatii si jumatati de visuri.Multi artisti,inventatori si savanti pretind ca au obtinut cele mai bune rezultate in aceasta stare naturala modificata de constiinta.

Putem accesa aceasta stare,folosind o metoda simpla conceputa de psihologul Charles Tard.Stam pe spate si ne scufundam in starea hipnogocica,deci ca si cum am vrea sa adormim,dar tinem mana dreapta in aer indoind-o de la cot.Astfel cand chiar vom fi pe punctul de adormi,muschii mainii se vor relaxa si mana va cadea,trezindu-ne.Apoi putem incepe din nou exercitiul.Cu putin antrenament vom fi capabili sa ne aducem aminte tot ce s-a intamplat in starea hipnogocica.Am putea gasi imagini revelatoare inspiratoare sau sa ne vedem experientele de peste zi intr-o noua perspectiva,sau chiar sa gasim solutia unei probleme care ne framanta.

Alta stare este sa exploram starea hipnopompica acea stare de visare din clipele cand inca nu ne-am trezit complet dimineata,ramanand inca 10 minute in pat cu ochii inchis si respirand profund.

 Folosind aceste metode ca si cele descrise in celelalte articole ne vom putea cunoaste mult mai bine,descoperind profunzimile ascunse ale subconstientului si,odata cu aceasta,fortele imense aflate in stare latenta la acel nivel.Vom descoperi astfel ca pe drept cuvant ,orice idee forta indusa subconstientului va deveni realizabila daca este suficient de mult mentalizata.adica gandita si dorita intens.


Pentru consultatii si sedinte


Tudor Cornel Iosub- tel 0767948273 

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

tudor.cornel.iosub@gmail.comNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu