Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 15 decembrie 2015

Oare in afirmatia ''om ganditor'' se ascunde un compliment la adresa umanitatii ?Suferinta e cel mai rau profesor.Creierul este facut pentru placere,dar  dat fiind faptul ca omenirea este privata de scoli adevarate,s-a inveterat mitul ca suferinta este cel mai bun profesor.Un mit care convine in primul rand diabolicilor care manipuleaza sub diverse forme,uneori sectele se ocupa cu asta.Suferinta te inalta,suferinta te purifica,In realitate suferinta te umileste. Iata cum arata un creier si cat poate fi de lezat,pentru faptul ca ai trait in saracie.
http://exploratorulconstiintei.blogspot.ro/2015/11/copilaria-petrecuta-in-saracie-are.html
 http://exploratorulconstiintei.blogspot.ro/2015/11/copilaria-petrecuta-in-saracie-are.html
Da,pentru o specie aflata la limita animalitatii,suferinta pare ca ajuta enorm,dar doar pentru o specie la limita animalitatii.Ce este oare un sfant intr-o societate normala,daca nu un cetatean oarecare.Dar intr-o societate bolnava animalica,el pare OM,si atunci noi il admiram.Nu mai bine am incepe sa intelegem niste principii ale PEDAGOGIEI DIVINE.Nu e mai bine sa invatam ce ne tine la lmita animalitatii si ce ne poate face cu adevarat oameni? Anumite structuri din creier suprasolicitate datorita stresului prelungit,ne tin in stadiu de om animal.
O anumita alimentatie contribuie foarte mult in a ne tine la stadiu om animal,cum ar fi stimulentele de tip cafea,alcool,tutun,si carnea intrucat inhiba functionarea lobilor frontali.Cati dintre d-voastra ati auzit de LOBII FRONTALI,ca fiind COROANA EVOLUTIEI? Omenirea datorita alimentatiei si proastelor obiceiuri nu prea are sansa in a-si dezvolta acesti lobi care te transforma cu adevarat in OM
Cartea Cărţilor se referă la importanţa lobului frontal în cunoaşterea lui Dumnezeu. Ultima carte a Bibliei face o afirmaţie provocatoare, 

“Şi ei Îi vor vedea faţa; iar numele Lui va fi în frunţile lor.” – Apocalipsa 22:4 (engl).

Acest text sugerează că Dumnezeu Îşi reproduce caracterul (“numele Său”) în caracterul nostru (manifestat prin lobul frontal, care se află exact în spatele frunţii).Stiati ca cei care stau mai tot timpul in placere pura si in extaz,sunt in vibratiile divine ? Ati vazut filme cand oamenilor li se arata si a doua,chiar a treia sansa,aratand omului totusi unde a gresit pentru a constientiza.Aceesta este o scoala cu adevarat divina..Sa fie Dumnezeu mai prost decat acele filme frumoase,in care te invata cum sa constientizezi si sa primesti o noua sansa,sau unii asa zisi sfinti sunt doar infantili,cand spun ca suferinta e cel mai bun invatator? Uneori in loc sa studiezi temeinic din ce e alcatuit cu adevarat omul,e mai usor chiar sa fi ''sfant''.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu