Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 25 ianuarie 2016

Ce este transa ?Transa inseamna sa te deconectezi de la programele automate de reactie.Te-ai mutat din neocortex in creierul mijlociu.Asta e inceputul calatoriei Maestrului care creeaza o noua realitate.Daca nu parasim niciodata neocortexul,atunci suntem supusi realitatilor programelor sale existente.In creierul mijlociu ne concentram permanent pe acest nou potential.Daca ne pastram concentrarea fara intrerupere ,acest concept se va deplasa in cerebelul inferior si va urma legile fizicii cuantice.

Fizica cuantica spune ca fiecare dintre noi este un Observator,ca observam un camp de potentiale infinite si ca apoi colapsam realitatea care se potriveste cu gandurile si cu convingerile noastre.Daca acest concept nou este prezentat acestei parti din creier,atunci acesta va fi conceptul care se va colapsa in experienta noastra de viata.

Aceste programe neurologice sunt atat de puternice,incat ele pot sa treaca peste circumstantele din viata care,in mod normal,ar avea un efect de schimbare.

Nu cream situatii artificiale;toate situatiile sunt artificiale.Toate realitatile sunt iluzorii,daca ele pot fi visate-si dupa cum vedem ,toate realitatile pot sa fie visate. 

 Ce mai poate fi transa ?

Daca iti folosesti creierul cum trebuie si te concentrezi pe o imagine care reprezinta ceea ce vrei sa creezi,atunci ai cea mai puternica unealta pentru a manifesta o noua realitate.Trebuie sa fii capabil sa iti muti constiinta(constienta) in partea creierului care este in afara timpului liniar(creierul mijlociu).Cand ajungi intr-o stare de transa,te afli dincolo de partea din creier care ar obiecta la aceasta noua realitate.O activitate care seamana cel mai indeaproape cu aceasta stare de transa este ca atunci cand conduci pe autostrada si iti dai seama ca,in ultimele minute,nu mai erai constient de condus,ai ratat toate semnele de circulatie,ai ratat cateva iesiri si nu poti sa iti amintesti la ce te gandeai.Aceasta stare se numeste stare analogica si inseamna ,pur si simplu,ca esti suta la suta concentrat pe lucrul la care te gandeai si nimic altceva din mediu nu iti distrage atentia.

Mintea analogica este secretul pentru creearea realitatii.

Greg Simmons-Fizica Schimbarii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu