Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 18 ianuarie 2016

Efectul simbolurilor


La varsta de 3 ani, creierul unui copil face eforturi pentru a copia in mod adecvat simboluri geometrice, cum ar fi patrate, triunghiuri, stele, dar la varsta de 5 ani, creierul unui copil normal este organizat informational destul de bine pentru a face copierea simbolurilor geometrice.

Toate perceptiile din mediul inconjurator ne afecteaza prin forma lor. Prin vizualizare, este posibil pentru un individ abil, sa anuleze efectele formelor, dar pentru majoritatea oamenilor, modul in care ei rezoneaza cu forma si cu energiile absorbite de aceasta, determina modul in care ii afecteaza. 

Ca sa avem un echilibru si o armonie in viata, ne asociem cu simboluri.

Exercitiu pentru testarea reactiei la simboluri (Kineosiologically)

- persoana sta in fata dumneavoastra cu mana dreapta relaxata, iar mana stanga drept in fata, paralela cu podeaua

- plaseaza mana stanga pe umarul drept al persoanei testate si mana dreapta in continuarea mainii stangi, deasupra incheieturii. Nu trebuie sa zambim sau sa ne incruntam ca poate sa afecteze testul. 

- ii spunem persoanei respective sa reziste cu toata puterea ei atunci cand impingi bratul intins in jos

- impingeti bratul scurt si ferm si testati puterea si flexibilitatea din brat.

- dupa aceasta, aratati persoanei diferite simboluri pentru a determina care simboluri definesc slabiciunea si care puterea.

Daca bratul coboara usor, atunci evident, acel simbol afecteaza energia persoanei respectiv in mod negativ, astfel se testeaza slabiciunea.

Ca experiment: alege o stea cu 5 colturi vs o stea cu 6 colturi sau un hexagon vs pentagon, etc. Se pot afisa sau doar vizualiza aceste simboluri si notati rezultatele in urma exercitiului.

Daca nu aveti partener pentru experiment, se poate folosi un dinamometru pentru a teste muschii.

Daca folositi crucea greceasca ca simbol (bratele pe verticala si orizontala sunt de aceeasi lungime) – se observa ca persoanele sunt rezistente.

In cazul unei cruci romane (portiunea inferioara a bratului vertical este mai lunga), puterea se diminueaza si rezultatul e ca persoana este mai slaba.

Zvastica, inainte de a deveni emblema partidului nazist al lui Hitler, era un simbol antic al norocului si al prosperitatii. Chiar si evreii din lagarele de concentrare erau testati ca fiind puternici la acest simbol.Daca testezi o persoana cu o zvastica invers acelor de ceasornic, poate fi slaba sau puternica, rezultatul depinde de care emisfera cerebrala este dominanta.

Daca aceste emisfere sunt in echilibru, nu vei fi testat ca fiind slab. Mai mult decat atat, cu cat generezi mai multa energie vitala, cu atat vei fi mai putin afectat de simboluri sau de factori externi.

Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)
jurnalist 
Instructor Yoga


In vederea formarii unor grupe pentru activarea potentialitatilor  creierului, armonizarea vietii sexuale in cuplu, amplificarea fortei personale si karismei, combinat cu asane yoga  si nu putin lucru,initieri in sexualitatea magica.
Curs saptamanal, o sedinta pe saptamana, va rog sa-mi scrieti tudor.cornel.iosub@gmail.com

Tel;O769859509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu