Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 26 ianuarie 2016

Eu si Mammy suntem una


Silverman si dr.Rose Bryant-Tuckr au ales un mediu cu probleme pentru a testa efectele sugestiei subliminale asupra invatarii.La o scoala speciala din Peekskil,New York,au cerut unui numar de saizeci de si patru de adolescenti cu tulburari de comportament,in general delicventi,sa priveasca printr-un dispozitiv luminos,numit tahitoscop,de trei ori pe saptamana.Copiii s-au uita prin ochean ;pac! O lumina puternica a clipit.Asta a fost tot.In lumina se gasea imprimata o propozitie,dar aceasta disparea prea repede pentru ca mintea constienta sa o perceapa.Nimeni nu stia mesajul dinainte.

Dupa cateva saptamani de expunere la semnalul luminos,copii au promovat testul californian standard de testare a capacitatilor de citire.Dintr-o data,citeau mai bine.Punctajul lor a fost semnificativ mai crescut,de asemenea,intr-un mod inexplicabil,ca si numarul numarul de teme rezolvate.Chiar si comportamentul lor din afara clasei s-a imbunatatit.

 Adultii care studiau dreptul comercial la Colegiul Queens,New York au pus de asemenea ochiul in lentila tahitoscopului,pentru a experimenta semnalul luminos imprimat al lui Silverman.Profesorul lor,Dr.Kenneth Parker,a refuzat inadinssa dezvaluie mesajul chiar si dupa incheierea testului.A mai asteptat cateva saptamani pentru a verifica retentia pe termen lung.Parker a descoperit ca studentii sai la drept au primit mesajul secret in mai multe feluri.Isi aduceau aminte mai mult din ceea ce-au invatat decat cei din alt grup de control,caruia nu i s-au administrat mesaje subliminale.
De asemenea,au obtinut cu zece puncte mai mult la examen.

Toate acestea au fost o surpriza placuta,dar nimic nu se poate compara cu socul pe care l-au simtit  studentii atunci cand Parker le-a dezvaluit mesajul pe care mintea lor de adancime il primise ,,Mami si cu mine suntem una''.
Penibila, ridicola poate,dar aceasta propozitie copilareasca are un efect transformator ca fulgerul si trasnetul asupra subconstientului.Incepand cu clipa in care Silverman a invocat-o pentru prima oara,acum doua si cinci de ani,Mami a tot marsaluit prin literatura stiintifica,ajutand peste tot: la scaderea in greutate,la aruncatul sulitei,la notele de matematica-O Mami universala care functioneaza si in culturi.Poate sa mearga si daca numim acest mecanism declansator subconstient mama sau mamica,tatic sau profesor,dar nu cu puterea pe care o are Mami.

Dupa cum ati ghicit,probabil,psihologii au elaborat lucrari pline cu motivele pentru care Mami are asa o putere mobilizatoare.Insa ea pare sa apeleze la niveluri situate dincolo de psihologie,imparatii de integritate si unitate. (Daca scoti foc pe nari la simplu gand de a deveni una cu propria Mami - deoarece chiar nu ti-a placut de mama ta - cercetatorii sugereaza ca aceasta va functiona cu atat mai mult in cazul tau).

Iata care sunt cu adevarat originile acestei ''sugestii ancestrale''.

NINHARSAG - ADEVĂRATA ZEIŢĂ A GENEZEI
Fiecare bărbat are nevoie să fie glorificat de o femeie. Dacă nu, el nu poate fi niciodată rege,niciodată nobil, pentru că este doar o linie genetică care califică sinele regescSângele regesc nu vine prin sămânţa bărbatului, vine prin oul femeii. Casele regale merg înapoi genetic pe linie femeiască.
Poate că ar trebui să deveniţi geneticieni ca să înţelegeţi ca linia femeii poate fi dusă inapoi până la Eva (continuitatea liniei, a moştenirii genetice poate fi trasată prin structura AND-ului mitocondrial a femeilor dintr-o familie ). Bărbatul are consistenţă, dar nu este prin linia masculină din sîngele lui, ci prin antecedenţa feminină. Iuţi, greiavând nevoie de expresie personală în fiecare zi, dar primii care vor cere mamele în ceasul morţii.
Este că femeile sunt Dumnezeu şi că ele sunt mai aproape de Dumnezeu în compasiunea lor,în iubirea lor, în iertarea lor, înţelegerea, grija lor, decât un bărbat care nu are nici un fel de pasiune pentru samânţa lui.


Sunt sigur că toţi sunteţi familiari cu Cartea Genezei. Evreii au copiat un text vechi care datează de la sumerieni şi istoria lor, istoria lor despre Tera.(Geneza, povestea creaţiei este izbitor de asemănătoare cu o veche poveste despre creaţie din literatura sumeriană, numită Enuma Elish. Acesta a fost cel mai sacru text de ritual al Babilonienilor, pentru peste o mie de ani. Nu este nici un dubiu că evreii au fost familiari cu acest text, din moment ce Abraham a fost babilonian, născut în oraşul Ur, iar familia lui a avut legături cu preoţimea de acolo).

. Tera a fost numele pe care Dumnezeii 1-au dat pământului.
Enki şi Enlil au venit aici acum 455.000 de ani. Ei s-au certat şi s-au certat. Sora lor mai mare a fost un strălucit genetician din familia lui Anu. Ea a venit aici jos şi a început să despartă genele. Ceea ce voi veţi găsi curînd în genomul uman, ea a ştiut acum 455.000 de ani. Ea a fost mama care a creat hibridul de Cro-Magnon, care sunteţi voi, Zeul GenezeiDeci Zeul Genezei a fost o Zeiţă. Numele ei a fost Nisgal sau NinharsagEa a mai fost numita abreviat Mammy, adică mama. Acesta este adevărul. În textele sumeriene -veţi găsi acele texte în orice muzeu mare din lume - se spune cine a fost Zeiţa Genezei şi că ea a fost sora celor doi fraţi rivali. Deci în inima şi sufletul nostru atunci când părăsim corpul, când ultima suflare pleacă şi sângele nostru este împrăştiat pe pământ, chemam mamele.

O chemam pe mama primordială, Zeiţa care ne-a făcut. 


Ea a fost cea care a spus: "Lăsaţi copiii mei să fie ceea ce sunt! "şi au fost fraţii ei cei care s-au străduit să-i dividă, să-i folosească. Bărbaţii sunt războinici.Mamele sunt compasiune şi iubire. Cea mai veche religie din lume, divinizează o Zeiţă (religia egipteană - Zeiţa Nut). Aceasta este cea mai veche religie din lume, divinizarea lui Mammy, marea Mamă. Deci voi sunteţi în viaţă astăzi datorită lui Mammy. Şi ea trăieşte. Ea este vie şi bine În voi toţi, pentru că voi toţi aveţi genele ei în voi

Exploratorul constiintei

Bibliografie;
Tehnica invatarii rapide-Sheila Ostrander,Lynn Schroeder
Istoria adevarata a lumii- Ramtha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu