Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

duminică, 24 ianuarie 2016

Transmiterea energiei catre alta persoana


 
Atunci cand te rogi sau te gandesti puternic la cineva sa primeasca sanatate, se transmite energie catre acea persoana. Exista mai multe variabile asupra modului de procesare a acestei energii de catre persoana respectiva, dar oricum energia va fi procesata.
Energia va creste prin prin rugaciuni. Cu cat rugaciunea este mai lunga si mai clara, cu atat mai multa energie va fi furnizata.
Starea de sanatate si energia crescuta sunt strans legate. Oamenii cu energie mare sunt mai sanatosi fata de cei cu un nivel energetic mai scazut, deci cresterea energiei imbunatateste starea de sanatate.

Exercitiu de transmitere energie unei persoane:

Stati intr-o camere diferite sau daca e o singura camera, asezati-va cu spatele unul la altul. Va relaxati, intr-o pozitie comoda si respirati adanc, din abdomen, apoi inchideti ochii si pastrati o stare de receptie sau cel putin o stare neutra fara scepticism.
Acum vizualizati corpul partenerului si va alegeti zona unde sa transmiteti energie vindecatoare.
Concentrati-va si simtiti emotional energia pulsatoare care patrunde in zona selectata. Vizualizeaza-ti mainile cum vindeca zona respectiva. Cand partenerul simte o senzatie de incalzire sau de gadilare sau altceva, intreaba-l care e zona unde simte. Daca nu e zona nu e cea corect indicata , nu spune nimic si continua sa transmiti pana va simti locul corect.
O concentrare relaxata e mai buna decat sa fortezi prea tare. Daca persoana e blocata sau inchisa, receptionarea va fi mai dificila.

Un alt exercitiu:

Mai multe persoane trimit energie catre un singur individ, intr-o anumita zona a corpului i apoi se procedeaza ca in exercitiul precedent.
Se poate folosi o diagrama psihotronica sau un cristal pentru a mari rezultatele.

Un alt exercitiu pentru crearea unui efect favorabil asupra unei persoane la distanta: realizati o conexiune sau o senzatie cu persoana bolnava. Trimite ganduri, rugaciuni sau sentimente de iubire, bucurie, fericire sau incredere. Imagineaza un balon alb plin cu astfel de sentimente si invaluiti persoana respectiva.Vizualizati cum o strangeti la piept. Afirmati mental ca se va vindeca corpul.


In cazul in care un obicei rau este problema lui, viualizati cum radiaza fara acest obicei si asa va fi. Cand se obtine o amplitudine suficienta si o concentrare pe proiectia gandurilor, atunci va fi usor sa ajuti o persoana la distanta, dar acea persoana trebuie sa fie deschisa la ideea de a o ajuta. Alti factori de care depinde reusita sunt modul de respiratie, modul de gandire. Puteti ajuta multe persoane prin sentimente de compasiune, iubire sau multa empatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu