Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

sâmbătă, 20 februarie 2016

"Staya Erusa - Găseşte cartea cunoaşterii"Suntem o singură familie cosmică. Suntem una dintre multele manifestări ale conştiinţei. Suntem cu totii Unul, supuşi aceleaşi evoluţii spirituale. Viaţa este eternă, am trăit mii de vieţi. Am fost tot... Au existat multe alte civilizatii înaintea noastră. Există Legea Reîncarnării şi Legea Cauzei şi a Efectului. Suntem responsabili pentru tot ceea ce facem. Felul în care gândim, are influenţă asupra vieţilor noastre, chiar şi asupra climei. Nimeni nu poate schimba ceva cu adevărat, dacă nu înţelege procesul. Pentru a schimba este nevoie să înţelegem.


Staya Erusa ne oferă o introspecţie în conştiinţa, în viaţă şi moarte, printr-o imagine de ansamblu la nivel mondial. Denumirea "Staya Erusa" nu are niciun sens.
Are nevoie de-o rezoluţie. Omenirea se confruntă cu provocări enorme precum sărăcie, foamete, mediu, energie şi apă, boli, război, agresiuni şi terorism. Politicile actuale şi simplele abordări nu sunt suficiente. Toate soluţiile ne conduc spre acelaşi răspuns: "mai mult decât până acum". Trebuie să gândim în mod diferit ca până acum şi să privim totul dintr-o perspectivă mult mai extinsă!Staya Erusa a început ca un proiect de film în 2004. Scopul este de a contribui la consolidarea conştiinţei omenirii şi, prin urmare, de a conduce spre un alt mod de gândire. "Staya Erusa - Găseşte cartea cunoaşterii" este un film ce descrie şi explică o realitate mult mai largă decât ştim: de unde venim, ce este conştiinţa, ce este reîncarnarea, vieţile extraterestre etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu