Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 28 martie 2016

Calatoria in timp/ Time Travel -Dan MirahorianTom Bearden: "Toate organismele vii se vindeca folosind intoarcerea in timp si undele scalare emise de ADN si de centrele energetice subtile (chakra)" /"All living organisms are cured using the returning in time and the scalar waves emitted by DNA and by the energy centers (chakras)"

Calatoria in timp/ Time Travel

Tom Bearden: "Toate organismele vii se vindeca folosind intoarcerea in timp si undele scalare emise de ADN si de centrele energetice subtile (chakra)" /"All living organisms are cured using the returning in time and the scalar waves emitted by DNA and by the energy centers (chakras)"
Fiecare centru energetic subtil [4][5] este o poarta de acces catre o anumita dimensiune sau plan al universului si un ombilic (vortex central) al unui anumit corp din materie subtila- vedeti tipurile de materie subtila in articolul : Modelul celor 7 ceruri (swargas) si lumi, taramuri sau sfere (loka )[6] . Alinierea (centrarea, trezirea)[7] consta in aducerea acestor centre (vortexuri) in centrul actualului vortex ombilical (centrul existential din care s-au manifestat si centrele secundare in cursul intruparii prezente ) [8]
In loc sa ne lasam condusi de curiozitatea mintii care doreste sa controleze si celelalte corpuri subtile dupa ce din servitor s-a transformat in stapan al corpului fizic si al nostru, traind in locul nostru, mai bine ne-am preocupa sa ne eliberam din identificarea cu mintea, care aduce dupa ea trezirea [7] si vindecarea orbirii (perceptia luminii necreate) [9] [10] . Controlul energiilor subtile inainte de vindecarea orbirii conduce la accidente si moarte fiindca este o incalcare a ierarhiei de comanda din natura si o spargere a centrului de catre periferie(oul spart din afara inseamna moarte). Patanjali nu recomanda asa ceva in Yoga Sutra [4] , ci unii analfabeti, care cred ca trezirea (eliberarea din identificarea cu mintea) se realizeaza prin control din afara, exercitat de minte asupra energiilor subtile si grosiere. Nu energia creatiei (kundalini) este de vina, ci controlul acesteia de catre minte (o periferie). Trecerea de la "orbire la perceptia luminii necreate (iluminare)" inseamna trecerea de la cunoasterea mijlocita , la cunoasterea nemijlocita, si este singura modalitate care conduce la vindecarea orbirii si la cunoasterea de sine. Aceasta trecere se realizeaza prin eliberare din identificarea cu mintea a vazatorului si solicita practica prezentei constiente impartiale si oprirea mintii (tehnicile de linistire, stopare, vidare, fixare sau concentrare). vedeti articolul: Eroarea purificarii sau a slefuirii oglinzii mentale / The error of polishing or cleaning of the mental mirror (mirror-wiping Zen) [12]

X: Dl. Profesor,
Linkul de mai jos [2] este din al treilea volum al lui Radu Cinamar:
1. Viitor cu cap de mort
2. 12 zile de initiere
3. Tunelul din Egipt (la care ma voi referi)
4. Pergamentul secret
In volumul 3 la pagina 107 din linkul care face trimitere la varianta online a acestui volum se face referire la calatoria in timp, care se poate face:
1. La nivel de constiinta in anumite conditii cu ajutorul centrului de forta corespunzator gatului
2. Atat la nivel de constiinta cat si a corpului fizic, daca suplimentar fata de prima varianta se activeaza si centrul de forta de la nivelul ombilicului. Este vorba despre zona la care dvs. ati atras atentia de mai multe ori privind localizarea spiritului.
LINKUL SE AFLA LA ADRESA DE MAI JOS [2]
Ce parere aveti?
Cu stima,

MIRAHORIAN : "Calatoria in timp este o iluzie a mintii care ierarhizeaza evenimentele simultane, ca fiind localizate in momente si locuri diferite, fiindca in realitate este o iesire din spatiu si o reintrare in acum, in alta dimensiune paralela sincronica ( inclusa in domeniul realitatii scalare omniprezente)[13.2]. Timpul si spatiul secvential apar doar in planul proiectiilor (realitatii manifestate localizat, sub forma de procese- curgeri inghetate, care au pierdut aspectul sincronic, instantaneu) . In acest plan, corpul fizic apare a fi transferat in timp si spatiu dupa ancorare in centrul acestuia (ombilicul -centrul de echilibru somatic psihic si emotional); planul energetic subtil implicat si centrul secundar specializat (vortexul ori centrul gatului-Vishuddha chakra) care contacteaza acest plan al realitatii si deschide acest proces de transfer isi are sursa tot in centrul ori vortexul ombilical - radacina si izvorul care alimenteaza toate vortexurile sau centrele energetice subtile [5]
In cursul fiecarui somn profund ne intoarcem acasa [3] sub comanda programelor elaborate/ achizitionate de catre specia noastra, adica se manifesta intoarcerea in acest vortex-centru, in care ne aliniem si racordam cu spiritul (realitatea si programul sursa) care este delocalizat omniprezent, ca si Dumnezeu; din acest vortex central am inversat curgerea timpului la persoanele bolnave de boli incurabile, care s-au intors in perioada anterioara imbolnavirii; vedeti articolul : Inversarea curgerii timpului in sistemele biologice pentru vindecare si intinerire/ Reversing of direction of the flow of time in biological systems for healing and rejuvenation [1] . Am scris un articol despre folosirea stelelor (inclusiv a Soarelui ) drept porti stelare [13.1] , iar acest lucru impune propulsia scalara, care actioneaza delocalizat, holografic, ca si gravitatia ori timpul), iar transferul se realizeaza prin dimensiunea timpului si nu a spatiului, adica nu conteaza ca se modifica localizarea spatiala a portii stelare. In cartea lui Tom Bearden, citata in articolul de mai sus [13.2] se afirma ca toate organismele vii se vindeca folosind intoarcerea in timp si undele scalare emise de ADN si de centrele energetice subtile (chakra) [5]

Mirahorian Copyright © 2015 All Rights Reserved http://www.danmirahorian.ro/

BIBLIOGRAFIE 
1. Inversarea curgerii timpului in sistemele biologice pentru vindecare si intinerire/ Reversing of direction of the flow of time in biological systems for healing and rejuvenation
3. SOMNUL - MAESTRUL TUTUROR MAESTRILOR
4. MIRAHORIAN: INSTRUCTIUNILE DE ALINIERE ALE LUI PATANJALI /YOGA SUTRA OF PATANJALI ; " CARTEA CEA MAI IMPORTANTA DE PE TERRA" / "THE MOST IMPORTANT BOOK ON EARTH ( HENRI COANDA; NIKOLA TESLA );
5. Centrele energetice subtile in diferite traditii spirituale de pe Terra: Chakra(roti), Tantien (in pinyin: Dāntián; Tan t'ien : 丹田; lit.: Campuri de Cinabru), Faclii sau Lumini(in Cuvantul lui Iisus), "Alam" ori "Latifa" (in islamism si sufism).
Subtle energy centers in various spiritual traditions on Earth: Chakra (wheel), Tantien (in pinyin: Dāntián, Tan T'ien:丹田, lit.: Elixir Fields; Fields of cinnabar), Lamps/Torches (in the word of Jesus), 'Alam' or ' Latifa (in Islam and Sufism).
"Be dressed ready for service and keep your lamps burning"/"Mijlocul sa va fie incins, si facliile aprinse"(Luca 12:35)
6. Modelul celor 7 ceruri (swargas) si lumi, taramuri sau sfere (loka )
Care este diferenţa dintre sufletul şi spiritul/duhul unui om ?
Which is the difference between Spirit and Soul /
Разница между Духом и Душой
7. Ce este trezirea spirituala , iluminarea ori realizarea sinelui (atma-jnana; cunoasterii de sine ) ? / What is Spiritual Awakening , Enlightenment or self-realization (atma-jnana; knowledge of the true self)?/ Qu'est-ce que l'éveil spirituel ou l'Illumination ?
8. CENTRARI CENTRI SECUNDARI ; CENTRUL EXISTENTIAL
Charles Bukowski — "The area dividing the brain and the soul Is affected in many ways by experience -- Some lose all mind and become soul: insane. Some lose all soul and become mind: intellectual. Some lose both and become: accepted."
CENTRUL (VORTEXUL) EXISTENTIAL ( BURICUL/ OMBILICUL/ OMPHALOS/ HARA) ESTE IZVORUL CENTRELOR SECUNDARE (CAP, INIMA); IMAGINEA 1 - CUM ARATA GALAXIA SAU SISTEMUL SOLAR DIN NOI INSINE
9. "Nimic nu poate atenua lumina care radiaza dinlauntrul nostru / "Nothing can dim the light that shines from within" (Maya Angelou) 
10. Care este diferenta dintre lumina creata si cea necreata
LUMINA CREATA (EXTERIOARA; FENOMENALA) SI LUMINA NECREATA (INTERIOARA, DIVINA, PERMANENTA )
11. "Ignoranţa (orbirea; in skrt.: avidya) este închisoarea lui Dumnezeu. Cunoaşterea (vederea ; in skrt.: vidya; prajna) este palatul lui Dumnezeu"/"Ignorance(blindness; in skrt.: avidya) is God’s prison. Knowing(seeing;in skrt.: vidya; prajna) is God’s palace." (Rumi)
12. Eroarea purificarii sau a slefuirii oglinzii mentale / The error of polishing or cleaning of the mental mirror (mirror-wiping Zen)
13.1. SOARELE ESTE FOLOSIT DE CIVILIZATIILE AVANSATE CA POARTA STELARA CATRE ALTE UNIVERSURI SI CA SURSA DE ENERGIE / SUN IS USED BY ADVANCED ALIEN CIVILIZATIONS AS STARGATE TO OTHER UNIVERSES AND AS AN ENERGY SOURCE
13.2. The Tom Bearden Website: "Quantum field theory recognizes four photon polarizations: Energy along x-, y-, z-, or t- axis.
Polarized along x- and/or y-axis, the photon is a transverse photon.
Polarized along z-axis (along its line of motion in 3-space), the photon is a longitudinal photon.
Polarized along the time-axis, the photon is a time-polarized or scalar photon."
vedeti: Porthole Concept - The Tom Bearden Website


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu