Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

luni, 28 martie 2016

Despre eroarea regimurilor de slabire si a indepartarii chisturilor si tumorilor prin mijloace externe -Dan Mirahorian


Despre eroarea regimurilor de slabire si a indepartarii chisturilor si tumorilor prin mijloace externe

In timp ce asteptam la casieria de la iesirea dintr-un supmarket (13.09.2013) am asistat la o discutie intre doua doamne care laudau regimurile de slabire pe care le urmau....discutia s-a incins si mi s-a parut ca cele doua doamne uitau( din cauza identificarii cu ceea ce stiau si faceau) ca nu erau membre in doua secte religioase sau partide . Fiecare ii spunea celeilalte ca a urmat anul trecut regimul pe care cealalta il urmeaza acum si ca au facut sport la sala.... dupa care urma autocompatimirea (" uite in ce hal arat"). In loc sa rada de situatie si sa se detaseze, fiecare continua sa-si laude regimul si rezultatele de moment, fara sa inteleaga ca rezultatele durabile nu se obtin niciodata prin regimuri . Orice regim care consta dintr-o actiune asupra ecranului somatic prin reducerea intrarilor si amplificarea iesirilor, invata organismul sa-si faca rezerve . O exceptie de la acest model este regimul lui Andrei Laslau in care "slabesti mancand regeste" (dar multe persoane pe care le-am intalnit nu au obtinut rezultate fiindca programul de stocare nu se elimina din periferie doar aratand organismului ca nu mai are rost sa-si faca rezerve). Organismul se comporta ca o camila, care dupa ce trece prin pustiu si isi consuma rezervele de hrana si de apa din cocoase , le reconstituie de indata ce ajunge la o sursa de hrana. 
Starea de ingrasare in care se afla corpul ( periferia, ecranul ) este rezultatul programului de constituire a rezervelor si al celui care gestioneaza viteza arderilor. A ne incapatana sa apelam la regimuri si la operatii chirurgicale pt indepartarea grasimii depozitate intr-o anumita zona (liposuctie) este o eroare conceptuala, fiindca programul va reconstitui depozitele in acelasi loc, indiferent de calea de indepartare. 
Sa nu radem de ignoranta actuala din domeniul metodelor de slabire, fiindca ea provine dintr-un model conceptual mai larg in care este captiva si medicina actuala . Actiunea asupra ecranului somatic (planul efectelor) caracterizeaza atat strategia de indepartarea depozitelor de grasime, cat si a tumorilor ori chisturilor prin proceduri care actioneaza doar la nivelul ecranului somatic (chirurgicale, chimioterapie, radioterapie, prin infometare ori regimuri )- ele reapar fiindca s-a neglijat cauza sau eroarea informationala care declanseaza aparitia lor . Corpul fizic este un executant, un soldat care asculta orbeste ordinele date de superiorul sau ierarhic -corpul energetic subtil . La randul sau corpul energetic subtil executa ordinele corpurilor informationale (3 corpuri), ca un soldat(maladiile tratate la acest nivel revin daca se ignora planul informational).
O medicina care se incapataneaza sa trateze planul efectelor (corpul fizic si energetic) si care neglijeaza planul informational al fiintei umane si al realitatii, se afla intr-un stadiu de ignoranta care indica actuala neputinta in ameliorarea suferintelor fiintelor umane .


BIBLIOGRAFIE

VINDECARE, SLABIRE SI CRESTEREA PERFORMANTELOR PRIN TRANSA
"Ce a patit hipnoza in Romania si cum se trateaza cu adevarat maladiile si ingrasarea ?
Slabirea prin transa hipnotica, fara pastile, fara regimuri de infometare, fara cosmarul dietelor, fara operatii chirurgicale costisitoare si periculoase si fara lupta
Weight-loss using hypnotic trance, without chemical pills, without hunger regimens, without diets' nightmare, dangerous and expensive surgical procedures and without struggle
Tu poti comanda cu mintea corpului tau sa arda grasimea / You can command with your mind to your body to burn off body fat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu