Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 6 aprilie 2016

Inainte de fi un semizeu trebuie sa-ti cladesti fundatia.Tu cate metode stii de purificare a ADN-ului ,ca una dintre acestea?ADN-ul (acidul dezoxiribonucleic ) reprezintă suportul material al informației ereditare.
Dr Sang Lee în urma unor descoperiri științifice demonstrează cum o singură scânteie aprinsă în genele noastre poate stimula vindecarea și promova starea generală de sănătate ,el împărtășind rezultatul numeroaselor sale studii științifice ,combinate cu dovezi biblice demonstrând că orice boală este rezultatul unei alterări a genelor normale si sănătoase cu care am fost înzestrați . Pe parcursul celor 17 conferințe, el se referă în detaliu la anumite boli grave precum cancerul ,diabetul, hipertensiunea,bolile autoimune sau cele mentale. Fiecare dintre acestea au fost declanșate de felul în care noi am perceput anumiți stimuli din exterior ,și poate fi anihilată tot de către noi ,prin schimbarea percepției și eliminarea stimulilor perturbatori 


.  
Dr Lee nu este chiar un pionier în acest domeniu, celebrul Dr.Bruce Lipton încearcă de multă vreme să demonstreze că genele noastre pot fi reconfigurate .
ADN-ul este un biointernet iar în multe privințe este superior acestuia. Ceea ce apare la orizont ,este o formă cu totul nouă de medicină, în care ADN-ul poate fi influenţat şi reprogramat prin cuvinte și vibrații,fără a se tăia și înlocui nici o singură genă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu