Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

joi, 5 mai 2016

SEXOLOGIE TRANSCENDENTALA


􀀀Uranus este Sexual suta la suta si în Noua Era, guvernata de aceasta planeta, fiinta umana trebuie sa cunoasca profund Misterele Sexului.􀀀

Samael Aun Weor
DE CE ESTE SEXUALITATEA 􀀀SACRA􀀀?
________________________________________________________________________
􀀀Filosofia Alchimiei Sexuale îsi are începuturile în Scoala Esenienilor; în Scoala din Alexandria, în Învataturile lui Pitagora, în Misterele din Egipt, Troia, Roma, Cartagina,Eleusis; în Întelepciunea aztecilor si mayasilor etc.
Stiinta Alchimiei Sexuale si procedeele sale trebuie studiate din cartile lui Paracelsus, Nicolás Flamel, Raimundo Lulio. Întâlnim de asemenea procedeele tainuite sub valul tuturor simbolurilor în figurile hieratice ale vechilor hieroglife din multe Temple antice, în miturile grecesti, egiptene etc.
Tu, care cauti initierea! Tu, care citesti atâta! Tu, care traiesti zburând din scoala în scoala, cautând mereu; nazuind mereu; suspinând mereu. Spune-mi cu sinceritate.
Ai trezit deja Kundalini? Ai deschis deja cele 7 Biserici ale sirei spinarii tale? Ai încarnat deja Mielul?
Raspunde-mi, frate cititor. Fii sincer cu tine însuti. Pune-ti mâna pe inima si raspunde-mi cu sinceritate. Te-ai realizat? Esti sigur ca prin teoriile tale te vei converti într-un Zeu? Ce ai reusit? Ce ai obtinut cu toate teoriile tale?􀀀
Samael Aun Weor: 􀀀Tarot si Kabala􀀀
________________________________________________________________________
În numele adevarului, trebuie sa va spun ca Sigmund Freud, cu 􀀀Psihanaliza􀀀 sa, a inaugurat o epoca de transformari extraordinare în domeniul Sexologiei.
Sexul, în sine, este centrul de gravitatie al tuturor activitatilor umane; toate aspectele sociale ale vietii se învârtesc în jurul Sexului. Sa privim, de exemplu, un bal, o petrecere, o cafenea: totul se învârte în jurul Sexului.
Astazi, Sexul începe sa fie studiat de catre anumiti savanti cu scopuri transcendentale. Din nefericire si cu adevarat, pornografia abunda si deviaza Sexul doar catre activitati senzuale.
În alte epoci, sexualitatea era cu adevarat sacra. Freud însusi afirma în opera sa ca toate religiile au o origine sexuala.
Când cineva priveste religiile indigenilor, ale diferitelor triburi indoamericane,africane, asiatice, poate evidentia în mod direct, prin el însusi ca în toate aceste culte exista un amestec al lucrurilor sexuale cu cele mistice, adica a ceea ce este religios cu ceea ce este erotic: Zeii si Zeitele apareau acolo în posturi erotice sau copulând􀀀 Ceea ce este mai interesant este ca aceste posturi erau sacre pe pamântul Vedelor􀀀
În timp ce în Grecia si la Roma, în templele lui Vesta, Venus, Afrodita, Isis etc., Preotesele îsi exersau Sacerdotiul lor Sfânt sexual, în Creta,

Capadochia, Antiochia, Pamplos, Cipru si Byblos, preotesele celebrau mari procesiuni, purtând, cu o infinita veneratie si exaltare mistica, un mare PHALLUS ca Dumnezeu sau corp generator al vietii si al semintei. Atunci Phallus-ul nu era considerat în modul vulgar de astazi, ci i se închina un adevarat cult.
Marii Preoti ai Egiptului, vechii mostenitori ai Întelepciunii Antice pe care au cultivat-o Atlantii, l-au reprezentat pe marele Zeu Ibis-Thot cu membrul viril în stare de erectie, iar Krumm Heller ne povesteste ca pe acest Phallus în erectie al lui Ibis-Thot erau scrise aceste cuvinte: 􀀀Cel care da Ratiunea􀀀. Alaturi de inscriptie strralucea glorios o floare de lotus.
Cu adevarat, exista multe Divinitati cu caracter sexual: Shiva, Shakti si Agni, în India; Legba, în Africa; Venus, Bacchus, Priap si Dionisos în Grecia si Roma etc􀀀
Evreii îsi aveau 􀀀Zeii Falici􀀀 si paduri sacre consacrate cultului lor sexual. Din nefericire, anumiti Preoti ai cultelor falice s-au lasat sa cada în mod mizerabil􀀀
Biblia are si ea multe aluzii despre Sexualitate, de exemplu, acest verset exprima cu claritate: 􀀀Nu va intra în adunarea lui Jehova cel care are testiculele zdrobite sau membrul viril amputat.􀀀 (Dt. 23:1). Daca Scrierile Sacre nu ar da important a Sexului, evident nu ar fi afirmat aceasta niciodata.
Înca din epoca Patriarhului Avraam, evreii îsi faceau juramintele sprijinindu-si mâna sub coapsa, adica pe membrul sacru. Ritul Circumciziunii, e total falic.
Krum Heller ne spune ca 􀀀În Cântecul lui Homer pentru Demetra􀀀, gasit într-o biblioteca ruseasca, se vede ca totul se învârtea în jurul unui act fiziologico-cosmic de o mare transcendenta. În acest cânt arhaic al acestui Om-Zeu care a cântat vechea Troie si mânia lui Ahile, se vede foarte clar Magia Sexuala, servind ca piatra unghiulara în marele Templu din Eleusis. Dansurile în care participantii erau goi, muzica încântatoare a templului, sarutul îmbatator, încântarea misterioasa a actului secret, totul facea din Eleusis un paradis al Zeilor si Zeitelor adorabile.
Nimeni nu se gândea atunci la 􀀀porcarii􀀀, ci la lucruri sfinte si sublime. Nu se întâmpla nimanui sa profaneze Templul. Cuplurile stiau sa se retraga la timp pentru a evita risipirea 􀀀Vinului Sacru􀀀.
În curtile pietruite ale Templelor Aztece, barbatii si femeile ramâneau goi timp îndelungat, sarutându-se, mângâindu-se reciproc si practicând Magia Sexuala fara sa-si risipeasca Samânta. Cei care ajungeau sa rastoarne 􀀀Vasul lui Hermes􀀀, erau condamnati la moarte. Li se taia capul cu securea. Astfel plateau sacrilegiul.

Istoria tuturor Religiilor este plina de simboluri si amulete falice, cum este Mizpah-ul ebraic, Stâlpul de Mai al crestinilor etc. În vremurile vechi, se venerau profund pietrele sacre de forma falica, unele asemanatoare membrului viril sau altele care semanau cu vulva; pietre din cremene si siliciu, care erau considerate sacre pentru ca ele serveau la producerea Focului􀀀
Asadar, sunt diverse popoarele antice unde s-a vorbit clar de Phallus si Uter: LINGAM-YONI al Misterelor Grecesti.
Cu adevarat, daca LINGAM a fost motiv de veneratie, nu a fost mai putin YONI, organul sexual feminin clar reprezentat în vechile ceremoniale ca o Cupa Sfânta􀀀
Sa ne amintim de SFÂNTUL GRAAL, cel pe care Melchisedec i l-a dat odata lui Avraam . Se povesteste ca acesta din urma l-a întâlnit pe Melchisedec dupa ce i-a înfrânt pe Regii Sodomei si Gomorei, cu care luptase. Avraam i-a dat lui Melchisedec dijma si Melchisedec, într-o ceremonie magica i-a dat Sfântul Graal.
Vechi alegorii povestesc ca Sfântul Potir se gasea în Arca lui Noe; anumite persoane afirma ca acest obiect a ajuns în mâinile Reginei din Saba si ca aceasta i l-a dat lui Solomon, dupa ce l-a supus anumitor probe.
Esoterismul antic afirma ca Iisus a baut din acest Potir minunat 􀀀Vinul Sacrul in timpul Ultimei Cine.
 Se spune ca Iosif din Arimateea, marele Senator roman, a strâns în Cupa divina sângele care izvora din stigmatele Adorabilului Mântuitor al Lumii.
Exista anumite persoane care afirma ca acest barbat sfânt, dupa ce a umplut Potirul cu atât de pretiosul lichid divin, l-a ascuns împreuna cu faimoasa LANCE A LUI LONGINUS, în pamânt sub casa sa. Când politia romana a cautat Potirul, i-a cerut lui Iosif din Arimateea sa îl dea pentru ca acesta apartinea Templului, dar batrânul Senator roman nu a vrut sa-l dea si din aceasta cauza, dragii mei frati, a fost închis. Dar când acest barbat distins a iesit din închisoare, a cautat Potirul si Lancea si cu ele a plecat la Roma în cautarea crestinilor. Dar ajungând în acest vechi oras, el a vazut ca acestia erau persecutati; atunci si-a continuat drumul pe malul Mediteranei si se spune ca odata, în timpul acestei calatorii, un Înger i-a aparut în vis si i-a spus: 􀀀Acest Potir are o mare putere magnetica, pentru ca în el se gaseste sângele Mântuitorului Lumii. Îngroapa-l acolo!􀀀, si i s-a aratat muntele Montserrat din Catalonia, Spania si pleca acolo, în acest MONTSALVAT TRANSCENDENT, unde barbatul roman a ascuns aceste bijuterii atât de pretioase, adica Potirul si Lancea.Cu siguranta, Cavalerii Evului Mediu cautau acest Potir, din care Cristos a baut în timpul 􀀀Ultimei Cine􀀀. Este evident ca nu l-au gasit niciodata
dar ca amintire a acelor vremuri când se cauta Sfântul Graal, din timpul razboiului cu arabii, ceea ce a ramas astazi este Cupa Olimpiadelor, Cupa care se da câstigatorilor Jocurilor Olimpice.

Vreau, dragii mei frati, sa întelegeti profunda semnificatie a acestor relicve. Nu exista nici o îndoiala ca POTIRUL, CUPA sau SFÂNTUL GRAAL, pentru care au luptat toti cavalerii Evului Mediu când au mers pe Pamântul Sfânt în timpul epocii 􀀀Cruciadelor Euharistice􀀀, reprezinta YONI feminin, adica organul sexual al femeii, ETERNUL FEMININ.
LANCEA, cea cu care Longinus a ranit coasta Domnului, este aceeasi lance cu care Parsifal a îngrijit rana din coasta lui Amfortas, este emblema vie a fortei sexuale si reprezinta, în mod clar, PHALLUS-UL, PRINCIPIUL VIRIL MASCULIN.
Nu ar fi dificil de înteles, deci, ca pe terenul SUPRASEXUALITATII, POTIRUL si LANCEA sunt sacre􀀀 Cu siguranta, în POTIR si LANCE se gaseste cheia oricarei puteri􀀀 VARSATOR: ERA DEZVALUIRII SEXUALE
Este necesar sa reamintim ca în 4 februarie 1962 între orele 2 si 3 ale dupa-amiezii , toate telescoapele lumii au observat marele 􀀀CONGRES COSMIC PLANETAR􀀀 cu care a început, cu adevarat, Era Varsatorului. Atunci, planetele Sistemului nostru Solar reunite într-un 􀀀consiliu suprem􀀀 în Constelatia Varsatorului, au initiat aceasta Noua Era care se va dezvolta de fiecare data mai mult si mai mult în viitor.Sunt fapte pe care nu le putem ignora si pe care orice Astronom serios le-a vazut la data numita. Nu stiu din ce motiv anumite persoane dintr-o organizatie sau alta semnaleaza ca început al Erei Varsatorului date complet diferite. Noi, gnosticii, suntem practici suta la suta si ne place sa ne documentam afirmatiile cu fapte concrete, categorice si definitive.Semnificatia Noii Ere a Varsatorului este 􀀀a Sti􀀀. Daca studiem profund Constelatia numita, vom vedea ca este guvernata de Uranus si Saturn. Uranus este de natura foarte exploziva si revolutionara; de aceea, aceasta Era a Varsatorului va fi cu adevarat minunata. Uranus (UR = Foc, ANAS = Apa) guverneaza glandele sexuale si acest lucru este cunoscut de toti Oamenii de Stiinta Astrologi.Indubitabil, dragii mei frati, Era Varsatorului este absolut sexuala􀀀 Simbolul Varsatorului este o femeie care tine doua urcioare pline cu apa si încearca sa combine în mod inteligent Apele din cele doua urcioare; acestea sunt cele doua Elixire: ELIXIRUL ROSU si ELIXIRUL ALB. (Vezi Arcanul 14 în 􀀀Tarot si Kabala􀀀.)

Acest simbol ne aminteste Alchimia Sexuala. Daca în Pesti, omul n-a fost decât sclav al Instinctului Sexual, simbolizat prin cei doi pesti din Apele Vietii, în Varsator omul trebuie sa învete sa Transmuteze Fortele Sexuale.
În Era Varsatorului trebuie sa învatam sa manipulam APELE VIETII, ENS SEMINIS, cum spunea Filip Teophastro Bombastro de Honheneim, Aureola Paracelsus. Amintiti-va ca în interiorul Ens-Seminis-ului, adica în interiorul ENTITATII SEMINTEI se gasesc toate ENS-VIRTUTILE FOCULUI. Era Varsatorului este revolutionara si uimitoare. În aceasta Era se vor înlatura total toate valurile ce acopera MISTERELE SEXULUI; este necesar sa întelegem necesitatea Transmutarii si a Sublimarii 􀀀Libidoului􀀀.
Era Varsatorului se îndeparteaza de vanul intelectualism si intra pe un drum diferit. Amintiti-va, fratilor, acea fraza a Divinului Rabin din Galileea scrisa în Evanghelie: 􀀀Nu este posibil sa-l servim pe Dumnezeu si pe Mammon în acelasi timp􀀀. Acest 􀀀MAMMON􀀀 este INTELECTUL si BANUL.

Cu începerea Erei Varsatorului apare o revolutie totala împotriva intelectualismului si contra bogatiilor lui 􀀀Mammon􀀀.
De când a început aceasta Era luminoasa, a început sa vibreze intens (în toata Natura) UNDA LUI DIONIS. Aceasta Unda Dionisiaca este extraordinara! Din nefericire, nu toata umanitatea este pregatita pentru a sti sa se polarizeze pozitiv cu Unda Dionisiaca; cea mai mare parte a acestei umanitati este polarizata într-un mod negativ si fatal.
Pentru a întelege mai bine, trebuie sa va reamintesc ca în prezent exista doua miscari internationale care vin, putem spune, sa tipizeze cele doua aspecte ale Undei Dionisiace. Vreau sa ma refer, într-un mod accentuat, la MISCAREA GNOSTICA INTERNATIONALA, UNIVERSALA si la o alta (care are o celebritate trista) cunoscuta sub numele de MISCAREA HIPPY.
Polul pozitiv al lui Dionis este reprezentat de GNOZA, de MISCAREA GNOSTICA; polul negativ al acestei Unde este reprezentat de MISCAREA HIPPY. Polul pozitiv al Undei lui Dionis este TRANSMUTAREA LIBIDOULUI GENETIC, sublimarea sexuala, extazul mistic, muzica divina, renuntarea la vanul intelectualism al lui 􀀀Mammon􀀀 si   la bogatiile lumesti, vane si trecatoare ale aceluiasi tenebros 􀀀Mammon􀀀. Miscarea 􀀀Hippy􀀀,antiteza a Miscarii Gnostice, a fost capabila sa renunte la vanul intelectualism al lui 􀀀Mammon􀀀 si la bogatiile lui, dar cum nu a putut sa se polarizeze pozitiv cu Unda Dionisiaca, s-a polarizat cu curentul negativ: în locul Transmutarii Libidoului Sexual􀀀, a preferat degenerarea sexului, viciile contra naturii, prostitutia etc. etc. etc., si în locul meditatiei (cu 􀀀Samadhi-ul􀀀 ei,cu 􀀀Extazul ei inefabil􀀀), s-au pronuntat în favoarea drogurilor (cocaina, morfina, marijuana etc.) si prin acestea a ajuns, din nefericire, în regiunile SUB-LUNARE ale Naturii.

Vedeti deci, fratilor, acesti doi poli ai Undei Dionisiace care acum vibreaza intens din momentul în care a început Era luminoasa a Varsatorului􀀀.Ar fi un lucru absurd sa renuntam la Misterele Sexului, ar fi un lucru absurd sa ne pronuntam, de exemplu, contra SEXO-YOGAI cu faimoasa ei 􀀀SAHAJA-MAITHUNA􀀀 etc.,pentru ca în Era Varsatorului Misterele Sexului vor trebui sa fie dezvaluite pentru ca Uranus (primul mare Revelator Sexual, Domnul marii Atlantide) guverneaza în aceste momente numita Constelatie. Nu ar fi posibil sa ne consideram veritabili revolutionari ai Varsatorului daca am comite greseala de a respinge Sexo-Yoga sau daca, din nefericire, continuam pe drumul fornicatiei animalice.Este necesar sa întelegem, dragii mei frati, ca noi toti suntem fii ai unui barbat si ai unei femei. Daca cercetam originea existentei noastre, daca încercam sa cunoastem radacinile vietii noastre, vom ajunge sa o descoperim în profunzimea unui barbat, a unei femei si a unei copulatii. Deci sexul este originea vietii. Noi nu suntem fiii nici unei teorii, noi nu suntem fiii nici unei biblioteci, noi nu suntem fiii acestei sau acelei Institutii. Cu adevarat, noi suntem fiii sexului.
Evident, aceasta energie care ne-a adus la viata, e singura care ne poate transforma radical.

Este clar ca daca aceasta energie a fost capabila sa ne dea viata, sa ne creeze,fara îndoiala poate si sa ne transforme si sa ne duca la Auto-Realizarea intima a Fiintei.Nu au fost teoriile cele care ne-au creat, nu au fost ipotezele, nu au fost conceptele, nu au fost rationamentele, ci sexul. De acolo venim: din copulatie; acolo este radacina însasi a vietii noastre􀀀.Deci, ceea ce e important este sa cunoastem aceste Mistere ale Sexului, sa învatam sa manipulam aceasta energie subtila care ne-a dat viata, sa ne RE-CREAM, adica sa ne REGENERAM cu ea; prin ea ne transformam radical. Acest lucru este vital,principal si definitiv.Daca am respinge Misterele Sexului, am respinge, de fapt, cel de-al Treilea Logos. Daca am spune ca 􀀀sexul este animal􀀀, 􀀀brutal􀀀 si 􀀀materialist􀀀 etc. etc. etc., am huli otriva Spiritul Sfânt. Sa ne amintim ca Energia Sexuala este via expresie minunata a celui de-al Treilea Logos, care creeaza si va crea întotdeauna.În loc de a folosi cuvintele noastre defaimatoare în Sanctum-Sanctorum al Misterelor Sexuale, este mai convenabil sa le studiem profund. Persoanele au o minte morbida si vad întotdeauna sexul cu ochi demonici, nu sunt capabili sa perceapa sfintenia celui de-al Treilea Logos.Exista o multime de Scoli de Magie Neagra, multe din ele cu o venerabila traditie care predau 􀀀Magia Sexuala cu pierdere de Samânta􀀀. Au teorii foarte frumoase care atrag si captiveaza si daca studentul cade în aceste seducatoare si delicioase amagiri, se transforma într-un Mag Negru. Aceste Scoli Negre afirma peste tot ca sunt 􀀀Albe􀀀 si de aceea naivii cad. În plus, aceste Scoli spun cuvinte frumoase despre Iubire, Caritate si Întelepciune etc. etc. Natural, în aceste circumstante, discipolii naivi ajung sa creada cu hotarâre ca aceste institutii nu au nimic rau si pervers în ele. Amintiti-va, buni discipoli, ca Abisul este plin de rataciti sinceri si de persoane cu intentii foarte bune.

Sa refuzi Maithuna semnifica, de fapt, sa te pronunti împotriva Semnului Varsatorului guvernat de Uranus, Regele Sexului.
Ignorantii fornicatori ai Pseudo-ocultismului reactionar nu cunosc deloc Doctrina Secreta a Mântuitorului Lumii, Esoterismul Crestin.Reactia pseudo-esoterica si pseudo-ocultista ignora ca primele Grupuri Gnostice
Crestine practicau Maithuna. Magia Sexuala s-a predat întotdeauna în toate Vechile Scoli de Mistere Occidentale; Maithuna a fost cunoscuta în Misterele Templierilor, în Misterele aztecilor, maiasilor, incasilor, chibchasilor, zapotecilor, araucanilor, toltecilor, în Misterele din Eleusis, în Misterele Romei, Mitrei, cartagineze, Tirului, Misterele celte, feniciene, egiptene, druide si în toate Grupurile Crestine Primitive, ca cele Eseniene care îsi aveau manastirea pe malul Marii Moarte si unul din acesti membri, cel mai elevat, a fost Iisus, Divinul Rabin din Galileea.
Este scris în memoriile Naturii ca în tara însorita a lui Kem, Domnul tuturor perfectiunilor, a lucrat cu Marele Arcan A.Z.F. (Magia Sexuala).Aceasta se întâmpla precis când se gasea în etapa lui de pregatire Initiatica, înainte de în ceputul marii misiuni.
Maithuna, Magia Sexuala este Universala, este cunoscuta în Misterele Nordului si ale Sudului, ale Estului si ale Vestului lumii, totusi niciodata înainte nu a fost dezvaluita. Secretul MAGIEI SEXUALE a fost incomunicabil. Acesta este MARELE ARCAN. Acei nefericiti care divulgau secretul incomunicabil, erau condamnati la pedeapsa cu moartea.În antichitate, în Egiptul Faraonilor, acest secretum secretorum al Stiintei lui Hermes, se spunea doar de la buze la urechi si sub juramânt; în acest fel l-am primit eu pe pamântul Faraonilor. Cei care îsi încalcau juramântul erau dusi într-o curte pietruit descifrabile li se taia capul, li se smulgea inima si cenusa lor blestemata era împrastiata în cele patru vânturi.

Ne vine acum în memorie Cazote, marele poet francez care a murit pe ghilotina în timpul Revolutiei Franceze. Acest om a profetizat la un banchet celebru propria lui moarte si soarta fatala care îi astepta pe anumiti nobili initiati care aveau de gând sa divulge MARELE ARCAN. Unora le-a profetizat ghilotina, altora pumnalul, otrava, închisoarea, exilul. Profetiile lui s-au îndeplinit cu absoluta exactitate.În evul mediu, toti cei care divulgau MARELE ARCAN mureau în mod misterios, din cauz a 􀀀camasilor lui Nessus􀀀, din cauza sapunurilor otravite care erau aduse ca si cadou de aniversare la poarta condamnatului, din cauza 􀀀buchetelor parfumate􀀀 sau a pumnalelor􀀀.
În orice caz, în Noua Era guvernata de Uranus, doresc sa stiti, stimatii mei prieteni, ceea ce este MARELE ARCAN, SAHAJA MAITHUNA, MAGIA SEXUALA. Cheia am dat-o în multe carti si pot sa v-o dau din nou, este foarte simpla: 􀀀conexiune LINGAM-YONI fara ejacularea EnsSeminis-ului􀀀. Acest minunat artificiu extraordinar este secretum secretorum al Alchimistilor medievali. Mantra fundamentala este I.A.O. Exista multe altele care se utilizeaza în Maithuna si, cu mare placere, vi le voi arata mai târziu􀀀.
Acum multe persoane nu vor acest artificiu fin, acest secretum secretorum, pentru ca eu îl dau gratuit. În Egiptul antic, acesta costa chiar viata si atunci acest secret era apreciat. Înteleptii pastrau întotdeauna secretul pregatirii Mercurului. Totusi, în aceasta Era a Varsatorului, eu nu îl pastrez, vi-l dau􀀀

INFRASEXUALITATEA
________________________________________________________________________
􀀀Exista mai multe tipuri de sexualitate. Exista Sexualitatea normala, obisnuita, exista Infrasexualitatea si exista Suprasexualitatea.Ce se întelege prin Sexualitate normala? Prin Sexualitate Normala se întelege activitatea sexuala care conduce la reproducerea speciei.Infrasexualitatea este diferita si exista doua tipuri de infrasexuali. În Kabala,de exemplu, se spune ca Adam avea doua sotii: Lilith si Nahemah. Lilith reprezinta una din sferele infrasexuale; acolo gasim pederastii, homosexualii, lesbienele etc. Lânga Nahemah îi gasim pe cei ce abuzeaza de Sex, cei carora le place pornografia, cei care se abandoneaza desfrâului în mod nestapânit, necontrolat. Sunt cele doua sfere ale Infrasexualitatii.ar sa trecem acum la Suprasex, la Suprasexualitate. Incontestabil, Suprasexualitatea este pentru Genii, pentru Barbatii Transcendentali, pentru Femeile inefabile etc. Suprasexuali au fost un Iisus din Nazareth, un Buddha, un Hermes Trismegistul, un Mahomed, un Lao Tse în China, un Quetzalcoatl, în Mexic, un Pitagora etc.􀀀

Samael Aun Weor: Conferinta 􀀀Sexologie Transcendentala􀀀
________________________________________________________________________
Cu siguranta, putem studia sexologia din doua unghiuri total diferite. Primul este punctul de vedere oficial asa cum se preda el în Facultatile de Medicina etc.,si celalalt este punctul de vedere Gnostic. Voi aborda Sexologia în lumina Gnosticismului Universal.Înainte de toate, trebuie sa stiti ca exista trei tipuri de Sexualitate: Infrasexualitatea, Sexualitatea Normala si Suprasexualitatea.
Vom începe analiza noastra cu ceea ce am numit Infrasexualitatea􀀀 Traditiile Cabalistice spun ca Adam avea doua sotii: Lilith si Nahemah. Lilith este mama avorturilor, a homosexualitatii si, în general, a oricaror crime împotriva naturii.
Nahemah este mama frumusetii maligne, a pasiunii si a adulterului.Abisul se împarte în doua mari regiuni: sferele lui LILITH si ale lui NAHEMAH. În aceste doua mari regiuni domneste în mod suveran INFRASEXUALITATEA.

SFERA LUI LILITH
În sfera infrasexuala a lui Lilith traiesc cei care urasc sexul: Calugari, Anahoreti, predicatori ai sectelor de tip pseudo-esoteric, pseudo-yoghini care detesta sexul, calugarite etc. Toti acesti oameni Infrasexuali, prin însusi
faptul ca sunt infraxuali, au de obicei afinitati cu oameni de sex intermediar
. Astfel, nu e greu de regasit homosexualitatea masculina si feminina în multe manastiri, religii, secte si scoli de tip pseudo-esoteric.Infrasexualii se considera pe ei însisi ca fiind oameni net superiori persoanelor cu Sexualitatea Normala. Ei privesc cu dispret persoanele care practica Sexualitatea Normala, considerându-le inferioare. Toate tabuurile si restrictiile, toate prejudecatile care conditioneaza actualmente viata persoanelor cu Sexualitatea Normala au fost ferm stabilite de catre infrasexuali.
Am cunoscut cazul unui batrân anahoret care predica o anumita doctrina de tip pseudo-ocultist. Toata lumea îl respecta pe acest om, considerându-l un 􀀀Sfânt􀀀. În aparenta era un Maestru si oamenii îl venerau. În cele din urma, o biata femeie a descoperit tot ul atunci când el i-a propus o unire sexuala împotriva naturii, cu scopul de a o 􀀀Initia􀀀, spunea el. Acest Anahoret era într-adevar un infrasexual. Totusi, se spune ca facuse legamânt de castitate. Acest om ura de moarte Arcanul A.Z.F. (Magia Sexuala) si îl considera periculos; cu toate acestea nu vedea nici un inconvenient în a propune credincioaselor sale uniri extravaginale caci el era într-adevar un infrasexual. Cine s-ar fi putut îndoi de acest om? Aparent era un Sfânt. Asa credeau oamenii􀀀 Discipolii sai îl considerau un Maestru. El detesta Sexul; da, îl ura de moarte􀀀.

Aceasta este caracteristica degeneratilor infrasexuali. Cel mai grav lucru este ca ei se considera superiori persoanelor cu Sexualitate Normala. Ei se cred supertranscendenti si ajung sa seduca persoanele cu Sexualitate Normala, convertindu-le în partizani ai lor.
În cursul misiunii noastre de divulgare esoterica Gnostica, am avut ocazia sa-i studiem pe infrasexuali. I-am auzit adesea spunând fraze ca acestea: 􀀀Voi, Gnosticii sunteti egoisti pentru ca tot timpul va gânditi numai la sexualitatea voastra􀀀. 􀀀Magia Sexuala este pur animalica.􀀀 􀀀Sexul este ceva foarte grosolan; eu sunt spiritualist si detest tot ceea ce este material si grosolan.􀀀 􀀀Sexul este spurcat.􀀀 􀀀Exista mai multe cai pentru a ajunge la Dumnezeu.􀀀 􀀀Traiesc doar pentru Dumnezeu si aceasta porcarie Sexuala nu ma intereseaza.􀀀 􀀀Eu urmez calea castitatii si detest sexul.􀀀 etc.
Iata întocmai limbajul Infrasexualilor. Ei sunt întotdeauna auto-suficienti; întotdeauna cu acel orgoliu care îi face sa se simta superiori persoanelor cu Sexualitate Normala.

O femeie infrasexuala care îsi ura sotul ne-a spus: 􀀀Eu nu voi practica Magia Sexuala decât cu guru-ul meu􀀀. A spus aceasta fraza în prezenta sotului ei. Aceasta femeie nu avea relatii sexuale cu sotul ei deoarece, spunea ea, detesta sexul; totusi, a acceptat sa practice Magia Sexuala, dar numai cu guru-ul sau. Ea avea o anumita afinitate fata de acest guru pentru ca si el era un infrasexual. Acesta este 􀀀Sfântul􀀀 despre care v-am vorbit deja în acest capitol. Cel caruia îi placea sa propuna credincioaselor sale uniri sexuale împotriva naturii.
Am cunoscut cazul unui 􀀀Arhi-Hierofant􀀀 care ura femeile si spunea adesea fraze de genul: 􀀀Eu gonesc femeile cu lovituri de picior􀀀. Predica o doctrina si sectantii sai îl adorau ca pe un Zeu. Traia tot timpul înconjurat de adolescenti si îsi petrecea timpul astfel pâna când politia a descoperit totul. Era un homosexual si un corupator de minori. Totusi, avea orgoliul pe care îl au toti infrasexualii: orgoliul de a se simti supertranscendent, inefabil, divin.Evident, acest tip de infrasexual al sferei lui Lilith (homosexuali, lesbiene, masturbatori􀀀) este foarte departe de a putea intra în regatul Suprasexualitatii.Daca doresc sa se regenereze, infrasexualii trebuie, înainte de toate, sa înceapa prin a avea o Sexualitate Normala. O data ajunsi aici, pot sa intre deplin pe drumul Suprasexualitatii.Regenerarea este dificila pentru homosexuali si pentru lesbiene, care apartin sferei lui Lilith. De putin timp m-a vizitat un homosexual, venea din tara lui, Honduras. Acest barbat poseda o cultura intelectuala destul de înalta, era foarte entuziasmat de ideile revolutionare ale sexologiei pe care le preda Gnosticismul Universal. Mi-a vorbit sincer si mi-a povestit tragica lui istorie de homosexual.

Totusi, si-a manifestat dorinta de a se regenera, de a adopta mai întâi o Sexualitate Normala, pentru ca ulterior sa ia drumul Suprasexualitatii.
Prietene, i-am spus eu, nu va ramâne alta solutie decât sa aveti o Sexualitate Normala, sunteti homosexual, veti avea nevoie în primul rând de o femeie. Gasiti-va o femeie înainte de toate, casatoriti-va, regenerati-va, aveti o Sexualitate Normala, deveniti un om normal si în ziua în care veti fi un om normal, în ziua în care va vor place cu adevarat femeile, atunci veti fi pregatit sa intrati pe calea Suprasexualitatii. Înainte de asta este imposibil, în acest moment mergeti pe drumul degenerarii􀀀 Bine, omul nu a fost ofensat, va spun sincer, pentru ca eu aveam dreptate, a spus ca va merge sa caute o femeie, ca se va casatori, ca va încerca sa revina la Sexualitatea Normala caci dorea sa intre într-o zi în sferele transcendentale ale Suprasexualitatii. Sa dea Dumnezeu ca prietenul nostru sa se regenereze, asta i-o dorim.

Cu o alta ocazie a venit la mine o lesbiana. Mi-a spus ca dorea sa o sfatuiesc pentru ca, sincer, pe ea o atrageau femeile si ca asta era o problema foarte grava; ca ea risipise multi bani pentru o anumita doamna, dar ca aceasta doamna 􀀀îi punea coarne􀀀, cum se spune. Ceea ce este sigur este ca doamna dorintelor ei se plimba cu alte doamne si, bineînteles, asta îi provoca gelozia.
Aceasta lesbiana suferea exact ca si cum ar fi fost un barbat: plângea, implora si îmi cerea sfatul. (Între paranteze fie spus, era o oribila doamna batrâna, nu pot sa neg asta.) Bun, i-am dat câteva sfaturi; i-am spus ca cel mai bine era ca ea sa se regenereze, sa-si gaseasca un barbat, sa ia drumul Sexualitatii Normale etc. Nu stiu daca aceasta biata batrâna s-a regenerat; nu parea sa aiba prea multa pofta de a se regenera, era prea geloasa pe doamna ei, geloasa pe alte femei care o însoteau pe 􀀀femeia ei􀀀, parea ca un barbat, nici mai mult, nici mai putin􀀀.

În sfera lui Lilith, le întâlnim si pe acelea carora le place sa avorteze si pe oamenii care folosesc pilule, care nu vor sa aiba copii, iar rezultatul este evident.Controlul natalitatii este o crima; controlul fecunditatii este o datorie (vezi lectia intitulata 􀀀Transmutarea Energiei Sexuale􀀀).
În sfera scufundata a lui Lilith se gasesc toti masturbatorii. Stiti ce este viciul masturbarii? Când cineva se masturbeaza, dupa ce a Ejaculat Entitatea Semintei,ramâne o anumita miscare peristaltica în Phallus si asta o stie orice barbat. Cu aceasta miscare, Phallus-ul ia întotdeauna din uterul femeii energia de care are nevoie pentru a-si alimenta creierul. Dar în timpul masturbarii, lucrurile stau altfel : în timpul masturbarii, singurul lucru pe care îl ia Phallus-ul (cu miscarea peristaltica) este aerul rece care merge la creier; astfel se epuizeaza multe facultati cerebrale. Nenumarate persoane ajung în case de nebuni din cauza viciului masturbarii. Un creier plin cu aer este un creier stupid suta la suta. Indubitabil, masturbatorii comit o crima contra naturii􀀀.

În sfera lui Lilith gasim si crimele înspaimântatoare, macabre. În Caucaz exista înca vestigiile unei secte care ura de moarte Sexul, cei care intrau în aceasta secta trebuiau sa se castreze cu un fier încins; femeilor li se smulgeau labiile mici ale vulvei, asta era prima faza; în faza a doua, barbatii trebuiau sa-si taie phallus-ul si femeilor li se taia în plina ceremonie religioasa un sân si se bea sângele, se consuma carnea si apoi se culcau pe un pat de flori; aceasta este monstruos, abominabil, vedeti pâna unde merg ororile Sexului; aceasta apartine Sferei lui Lilith.
Sfera lui Lilith este sfera Marii Erezii. Acesti oameni nu mai au nici o posibilitate de mântuire, pentru ca detesta Spiritul Sfânt: 􀀀Orice fel de pacat va fi iertat în afara pacatului contra Spiritului Sfânt􀀀.Energia sexuala este o emanatie a MAMEI DIVINE. Cel care renunta la MAMA COSMICA , cel care o detesta pe Mama Divina, cel care profaneaza Energia Mamei Divine se va cufunda pentru totdeauna în abis. Acolo, va trebui sa treaca prin a doua moarte.Dusmanii Spiritului Sfânt sunt persoanele Abisului. Ar fi fost mai bine ca aceste persoane sa nu se fi nascut sau ar fi mai bine pentru ele sa-si lege o piatra de gât si sa se arunce în mare.

PSIHOLOGIA SFEREI LUI LILITH
Sfera lui Lilith se distinge prin cruzimea sa. Psihologia acestei sfere îmbraca diverse aspecte: calugarii si calugaritele care urasc sexul, homosexualitatea din manastiri, homosexualitatea din afara oricarei vieti monahale, avorturile provocate, persoanele carora la place masturbarea, criminalii din lupanare, oamenii care se bucura sa-i tortureze pe altii.
Aceasta sfera este caracterizata de crimele cele mai oribile din analele politiei, crime sângeroase, crime de origine homosexuala, de un sadism înspaimântator. Homosexualitatea din închisori, homosexualitatea dintre femei, înspaimântatorii criminali mentali oribilele Infanticide, Patricidele, Matricidele etc., pseudo-ocultistii care prefera mai curând sa sufere de polutii nocturne decât sa se casatoreasca, oamenii care urasc de moarte ARCANUL A.Z.F. si CASATORIA PERFECTA, oamenii care cred ca ajung la Dumnezeu respingând cu ura sexul, anahoretii care detesta sexul si îl considera vulgar si grosolan apartin acestei sfere.

SFERA LUI NAHEMAH
Nahemah este mama frumusetii maligne, a pasiunii, a adulterului, a desfrâului si a tot ceea ce este abuz al sexului.Sfera lui Nahemah seduce prin farmecul frumusetii sale maligne. În aceasta sfera infrasexuala îi regasim pe toti Don Juanii si doamnele Agnes. În aceasta sfera se dezvolta lumea prostitutiei. Infrasexualii din Nahemah se simt foarte virili. În aceasta sfera traiesc cei care au mai multe femei; ei se simt fericiti în adulter, se cred foarte virili si nu stiu ca sunt infrasexuali.În sfera lui Nahemah întâlnim, de asemenea, milioane de prostituate; aceste biete femei sunt victimele farmecului fatal al lui Nahemah. În sfera lui Nahemah exista doamne elegante, cu pozitii sociale înalte, care se cred fericite în adulter. Iata lumea lor.
În Sfera lui Nahemah îi întâlnim pe cei care sunt fascinati de Sex, oameni teribil de de sfrânati, femei care se dedau adulterului, orgoliului, vanitatii, care divorteaza si se recasatoresc. Traditiile cabalistice spun ca atunci când un barbat îsi abandon eaza sotia pentru a se recasatori cu alta, el este marcat pe frunte de un Foc Luciferic. Cabalistii afirma ca atunci când o femeie se casatoreste cu un barbat care nu-i corespunde, ea apare 􀀀cheala􀀀 în lumile interne; în mod inconstient, în ziua nuntii ea îsi acopera bine capul.În regiunea infrasexuala a lui Nahemah gasim o placere care emotioneaza sufletul,virginitati care seduc prin încântatoarea lor tandrete, femei foarte frumoase care seduc, barbati care-si parasesc caminele vrajiti de farmecul acestor frumuseti foarte pretioase, încântari de nedescris, pasiuni de nestavilit, saloane luxoase, cabarete elegante, paturi moi, dansuri încântatoare, orchestre ale abisului, cuvinte romantice care nu se pot uita etc􀀀
Infrasexualii lui Nahemah accepta uneori ARCANUL A.Z.F. (Magia Sexuala), însa esueaza pentru ca nu reusesc sa evite ejacularea semintei. Ei se retrag aproape întotdeauna din CASATORIA PERFECTA, proferând orori împotriva ei.Noi i-am auzit spunând: 􀀀Am practicat Magia Sexuala si uneori am reusit sa ajung sa nu raspândesc samânta. Eram un animal care se bucura de delicioasele pasiuni ale sexului􀀀. Dupa retragerea lor de pe Cararea Taisului de Cutit, reprezentata prin MADUVA SPINARII, ei cauta refugiu în vreo doctrina seducatoare a lui Nahemah si, daca au sansa sa nu cada în sfera lui Lilith, continua sa-si ejaculeze lichidul seminal.
.Aceasta este lumea INFRASEXUALA.PSIHOLOGIA SFEREI LUI NAHEMAH
Locuitorii infrasexuali ai sferei lui Nahemah sunt foarte rafinati. Ei sunt cei care pronunta fraze ca acestea: 􀀀Ofensa trebuie sa fie spalata cu sânge􀀀.

. 􀀀Am omorât pentru a-mi apara onoarea de barbat.􀀀 􀀀Onoarea mea e batjocorita.􀀀 􀀀Sunt un sot ofensat􀀀 etc.
Individul tipic din Nahemah este cel care îsi joaca viata pentru o femeie, tipul pasional, care iubeste luxul, sclav al prejudecatilor sociale, prietenul betiilor , al banchetelor, al chefurilor, al modei foarte elegante etc􀀀
Oamenii de acest fel considera Casatoria Perfecta ca pe ceva imposibil, iar când o accepta nu ramân mult timp pe cale pentru ca esueaza. Acest tip de oameni se bucura în mod bestial de sex. Când acesti oameni accepta ARCANUL A.Z.F., se servesc de el pentru a se bucura de desfrâu si de îndata ce întâlnesc vreo doctrina seducatoare care le ofera un refugiu, se retrag din Casatoria Perfecta.

MISTICA DIN NAHEMAH
Întâlnim uneori persoane ale genului mistic în sfera infrasexuala a lui Nahemah. Ei nu beau alcool, nu consuma carne, nu fumeaza sau sunt foarte religiosi chiar daca nu sunt vegetarieni. Tipul mistic al lui Nahemah nu este pasional decât în secret. El se bucura în mod violent de pasiunile sexuale cu toate ca dupa aceea pronunta teribile sentinte împotriva pasiunii sexuale.Uneori se întâmpla sa accepte ARCANUL A.Z.F., dar se retrage la putin timp dupa aceea, atunci când gaseste o doctrina consolatoare care sa-i spuna fraze ca acestea: 􀀀Dumnezeu a zis: «Cresteti si înmultiti-va».􀀀 􀀀Actul sexual este o functie pur animalica si spiritualitatea nu are nimic de-a face cu acest act􀀀 etc􀀀 Atunci, infrasexualul din Nahemah, gasind o justificare pentru a-si ejacula lichidul seminal, se retrage de pe calea Casatoriei Perfecte.
Asadar, infrasexualii care nu sunt în Sfera lui Lilith, se gasesc în cea a lui Nahemah. Lilith si Nahemah sunt cele doua fete ale Abisului.Poetul grec Homer spunea: 􀀀Mai bine un cersetor pe pamânt, decât un rege pe tarâmul umbrelor􀀀. Acest regat este lumea tenebroasa a infrasexualilor.

SEXUALITATEA NORMALA
________________________________________________________________________
􀀀Sexualitatea Normala în sine este frumoasa. Barbatul se uneste cu sotia sa, se iubesc, îsi reproduc specia, traiesc o viata masurata etc. Traiesc, da, în acord cu interesele Naturii, în acord cu economia Naturii.
Fiecare din noi este o masinuta, nu putem sa o negam, care capteaza diferite tipuri si subtipuri de energie cosmica. Fiecare dintre noi, o data ce a captat aceste tipuri de energie cosmica universala, transforma aceste energii în mod automat,subconstient si le transmite straturilor interioare ale Pamântului.
Pamântul este un organism viu care traieste prin noi. Nu vreau sa spun ca plantele nu îndeplinesc o functie similara; cât despre organismele ani-male, se întâmpla acelasi lucru. Pe scurt, Pamântul este un organism viu.
Noi ne reproducem neîncetat prin Sexualitatea Normala. În acest moment traim în acord cu interesele economice ale Naturii.􀀀
Samael Aun Weor: Conferinta 􀀀Sexologie Transcendentala􀀀
________________________________________________________________________
Prin persoane cu Sexualitate Normala trebuie sa întelegem persoanele care nu au nici un fel de conflict sexual. Energia Sexuala este de trei feluri. În primul rând este energia care este în legatura cu reproducerea rasei si sanatatea corpului fizic în general. În al doilea rând este energia care este în legatura cu sferele gândirii, ale sentimentului si ale vointei. În al treilea rând este energia care este în legatura cu Spiritul Divin al omului.
Energia Sexuala este, cu adevarat si fara nici o îndoiala, energia cea mai puternica si cea mai subtila care este produsa în mod normal si este distribuita în întregul organism uman. Tot ceea ce este omul, inclusiv cele trei sfere ale gândirii, sentimentului si vointei, nu este altceva decât rezultatul exact al diverselor modificari ale Energiei Sexuale.
Din cauza caracterului extrem de subtil si puternic al Energiei Sexuale, aceastaenergie este, desigur, greu de controlat si de înmagazinat. În afara de asta, prezenta ei reprezinta o sursa de putere imensa care poate produce o veritabila catastrofa daca nu se stie manipula.
Exista în organism anumite canale prin care, în mod normal, trebuie sa circule aceasta puternica energie. Când aceasta energie se infiltreaza în mecanismul delicat al altor functii, atunci rezultatul violent este esecul. În acest caz sunt afectati mai multi centri extrem de delicati ale organismului uman, iar individul se transforma de fapt într-un infrasexual.Orice atitudine mentala negativa poate conduce direct sau indirect la aceste catastrofe violente si distrugatoare ale Energiei Sexuale. Ura fata de sex, ura fata de ARCANUL A.Z.F, prejudecatile sexuale, dezgustul sau aversiunea fata de sex,dispretul fata de sex, subestimarea sexului, gelozia pasionala, frica de sex, cinismul sexual, sadismul sexual, obscenitatea, pornografia, brutalitatea sexuala etc. obtureaza canalele prin care circula Energia Sexuala si atunci aceasta deviaza, infiltrându-se în alte canale, sisteme si functii unde produce catastrofe înfioratoare.
Aspectul acestor catastrofe are mai multe fatete. Uneori au aspectul cuvintelor care ranesc, denunturilor violente, focului care arde cu furie clocotitoare, alteori amaraciunea replicii daunatoare etc.
Toate acestea si miliardele de probleme dezgustatoare ale speciei umane, se datoreaza în mod precis infiltrarii Energiei Sexuale în canale si functii diferite.Când Energia Sexuala se infiltreaza în mecanismul altor functii, fiinta umana se transforma într-un infrasexual.

Sexul este functia creatoare prin care fiinta umana este un adevarat Zeu. Sexualitatea Normala rezulta din deplina armonie si concordanta a tuturor celorlalte functii. Sexualitatea Normala ne confera puterea de a crea copii sanatosi sau de a crea în domeniul artistic ori în lumea stiintelor. Orice atitudine mentala negativa fata de sex produce infiltrari ale acestei puternice energii în alte functii, provocând înspaimântatoare catastrofe al caror rezultat fatal este Infrasexualitatea.Orice atitudine negativa a mintii forteaza Energia Sexuala si o obliga sa circule prin canale si sisteme care convin energiilor mentale, volitive sau oricarui alt tip de energii mai putin puternice decât energia sexuala. Rezultatul este fatal, deoarece canalele si sistemele de acest fel, neputând rezista formidabilului voltaj al energiei extrem de puternice a sexului, se încalzesc si se topesc ca un cablu prea subtire, prea fin, atunci când e traversat de un curent electric de înalta tensiune.

Când un barbat si o femeie se unesc sexual în Casatoria Perfecta, ei sunt în acele clipe de voluptate, adevarati Zei Inefabili. Barbatul si femeia uniti sexual formeaza un Androgin Divin perfect, un Elohim mascul-femela, o Divinitate extrem de Divina. Cele doua jumatati separate, începând din zorii vietii, se unesc un moment pentru a crea. Este ceva inefabil􀀀 sublim􀀀 este ceva Paradisiac􀀀.
Energia Sexuala este periculos de volatila si potential exploziva. În timpul actului secret, în timpul extazului sexual, cuplul este învaluit de aceasta formidabila energie extrem de divina. În aceste momente de fericire suprema si de sarutari arzatoare care incendiaza profunzimile sufletului, putem retine aceasta minunata lumina pentru a ne purifica si a ne transforma în mod absolut.

Când rasturnam 􀀀Vasul lui Hermes􀀀, lumina Zeilor se retrage lasând în urma ei usile deschise prin care patrunde în camin lumina rosie si sanghinolenta a lui 􀀀Lucifer􀀀 (viu simbol al pasiunii si desfrâului animal). Atunci farmecul dispare pentru a lasa loc deziluziei si dezamagirii. Dupa putin timp, barbatul si femeia intra pe drumul adu
lterului, deoarece caminul lor s-a transformat într-un infern.
O caracteristica a naturii este sa mobilizeze enorme rezerve de energie creatoare pentru a crea orice cosmos; însa, ea nu foloseste, din imensele sale rezerve, decât o cantitate infinitezimala pentru a-si realiza creatiile. Asadar, barbatul pierde printr-o singura ejaculare seminala, sase sau sapte milioane de spermatozoizi; totusi, nu este necesar decât un spermatozoid infinitezimal pentru a da nastere unui copil.
În Lemuria, nici o fiinta umana nu-si ejacula samânta. Cuplurile se uneau pe atunci sexual în temple pentru a crea; atunci, ierarhiile lunare stiau sa utilizeze, în cursul acestei uniri, un spermatozoid si un ovul pentru a crea, fara a fi nevoie sa se ajunga pâna la orgasm si ejaculare seminala.
Nimeni nu-si raspândea samânta. Actul sexual era un sacrament care nu se putea realiza decât în templu.
În acea epoca, femeia nastea fara dureri, iar Sarpele (cel care se afla închis în Chakra Muladhara) se ridica triumfator de-a lungul canalului medular. Omul nu iesise din Eden; întreaga Natura îl asculta, iar el nu cunostea durerea. Pacatul originar al primilor nostri parinti a fost crima risipirii semintei. Aceasta este FORNICATIA. Când omul paradisiac a fornicat, a patruns în regatul 􀀀Luciferilor􀀀 (regatul acelor nefericiti îmbatati de pasiunile lor si de desfrâu). Omul actual este 􀀀Luciferic􀀀.Este absurd sa risipim sase sau sapte milioane de spermatozoizi, când e nevoie numai de unul singur pentru a crea. Un singur spermatozoid poate scapa cu usurinta din glandele sexuale fara a fi necesar sa raspândim samânta. Când omul se va întoarce la punctul de plecare, când va restabili sistemul sexual al Edenului, 􀀀Sarpele Sacru Kundalini􀀀, se va ridica din nou victorios pentru a ne converti în Zei. Sistemul sexual al Edenului este Sexualitatea Normala. Sistemul sexual al omului 􀀀Luciferic􀀀 este absolut anormal.
Nu se fornica numai fizic; fornicarea poate exista si în lumea astrala si mentala.Cei care iau parte la cconversatii de tip desfrânat, cei care citesc reviste pornografice, cei ce frecventeaza cinematografe în care se proiecteaza filme erotice si pasionale, cheltuiesc enorme cantitati de Energie Sexuala. Acesti bieti oameni folosesc materialul cel mai fin si delicat al sexului, cheltuindu-l în mod mizerabil în satisfacerea brutalelor lor pasiuni mentale.Fantezia sexuala provoaca o impotenta de tip psihosexual. Bolnavii de acest gen au erectii normale, sunt barbati aparent normali, dar în momentul în care vor sa realizeze conexiunea membrului viril cu vulva, erectia înceteaza si phallus-ul cade,spre marea disperare a individului. Ei au trait în fantezia sexuala si când au cu adevarat de-a face cu realitatea cruda a sexului, care nu are nimic cu fantezia, atunci sunt încurcati si nu sunt capabili sa raspunda realitatii asa cum ar trebui.Simtul sexual este formidabil de subtil si teribil de rapid, datorita energiei sale extrem de fine si de imponderabile. Nivelul molecular în care actioneaza simtul sexual este de milioane de ori mai rapid decât undele gândirii. Mintea logica si fantezia sunt pietre de poticnire pentru simtul sexual. Când mintea logica, cu toate rationamentele sale, sau când fantezia sexuala, cu toate iluziile sale erotice,vor sa controleze simtul sexual sau sa canalizeze activitatea în cadrul iluziilor lor, atunci distrug simtul sexual. Mintea logica si fantezia sexuala distrug simtul sexual atunci când încearca sa si-l aserveasca. Impotenta psihosexuala este tragedia cea mai înspaimântatoare care poate chinui barbatii si femeile fanatice sau oamenii de tip pur rationalist.

Lupta multor calugari, anahoreti, pseudo-yoghini etc. pentru a închide sexul în fanatismul lor religios, pentru a-l închide în închisoarea penitentelor lor, pentru a-l reduce la tacere si a-l steriliza, pentru a-i interzice orice manifestare creatoare etc., transforma fanaticul într-un sclav al propriilor sale pasiuni, într-un sclav al sexului, incapabil sa se gândeasca la altceva ce nu tine de sex. Acestia sunt fanaticii sexului, degeneratii Infrasexualitatii. Acesti oameni se descarca în fiecare noapte în polutii respingatoare sau contracteaza
vicii homosexuale ori se masturbeaza în mod mizerabil.

Acesti oameni nu gasesc nici un inconvenient în a vorbi de 􀀀castitate􀀀. Totusi, ei ignora ca mintea are 49 de niveluri subconstiente.

Studentii nostri nu trebuie sa uite ca exista sub-imaginatie si infra-imaginatie.. Orice persoana, daca ar vrea, ar putea contempla cu puritate o alta persoana de sex opus, însa, sub-imaginatia si infra-imaginatia ne pot trada în nivelurile scufundate ale mintii si ne conduc la coit în alte stari de Constiinta; rezultatul sunt 􀀀polutiile nocturne􀀀 cu pierdere abundenta de lichid seminal.În mod constant, sosesc la Sediul Patriarhal al Miscarii Gnostice din Mexic, multe scrisori de la persoane care se plâng de faptul ca au vise erotice, însotite de polutii nocturne.Întotdeauna raspundem sfatuind aceste persoane sa practice Maithuna, Magia Sexuala (unirea sexuala fara raspândirea semintei), ca unic remediu împotriva polutiilor nocturne.E clar ca, practicând Maithuna zilnic, fiinta umana se obisnuieste sa-si înfrâneze actul sexual pentru a nu-si raspândi samânta; rezultatul e ca persoana se obisnuieste atât de mult cu acest superefort încât, atunci când realizeaza actul în vis, va putea, din obisnuinta, din instinct, sa se înfrâneze pentru a evita pierderea lichidului seminal, atunci polutia nu se produce.SEXUL si IMAGINATIA sunt intim legate. Este imposibil sa ajungem la castitatea absoluta daca nu ne transformam imaginatia într-o oglinda pura si fara cea mai mica pata.
Este urgent sa transformam sub-imaginatia mecanica si morbida si infraimaginatia mecanica si desfrânata într-o imaginatie asemanatoare celei a unui copil nou-nascut
.
Un copilas poate contempla o femeie frumoasa dezbracata, într-un mod pur si perfect fara sa simta nici cel mai mic desfrâu. Cu adevarat, pâna nu vom fi ca niste copii inocenti va fi imposibil sa intram în regatul esoterismului.
În lumea fizica, unele persoane au ajuns la perfecta castitate si pot sa-si ofere luxul sa contemple corpul gol al altei persoane de sex opus, fara sa simta nici un fel de desfrâu.
E clar ca astfel de persoane exceptionale cred ca au ajuns la castitatea absoluta în unele teritorii subconstiente ale mintii, fara sa banuiasca nici pe departe ca sub-imaginatia si infra-imaginatia subiectiva si mecanica îi tradeaza sub limitele sferei intelectuale.
Când acest fel de persoane sunt supuse probelor de castitate în lumile superioare sau în lumile scufundate ale naturii, când sunt puse în situatii si timpuri diferite de tip infraconstient sau subconstient, esueaza în mod lamentabil.Visele morbide, desfrânate se datoreaza sub-imaginatiei mecanice si infraimaginatiei de tip erotic si automatic.Daca punem în functiune mecanismul unui ecran de televizor, în mod automat se succed atunci multe scene, cadre, figuri în fata ochilor telespectatorilor.Imaginatia e ca un ecran de televizor, orice soc sexual o face sa functioneze, nu doar în sfere intelectuale, ci si în alte teritorii scufundate ale mintii.
Orice visator în lumile interne poate fi afectat de reprezentari de tip morbid. Aceste reprezentari produc vise erotice si polutii nocturne.Acum cititorii nostri vor întelege necesitatea urgenta de a transforma sub-imagina
tia si infra-imaginatia în imaginatie constienta, obiectiva si pura, ca cea a unui copil nou-nascut􀀀

FERICIREA CUPLULUI
În fiinta umana exista cinci centri fundamentali: înainte de toate, cel INTELECTUAL care e cel mai utilizat pentru a studia. Al doilea e cel EMOTIONAL, pe care îl avem în inima. Al treilea este cel MOTOR, care se afla în partea superioara a coloanei vertebrale. Al patrulea este centrul INSTINCTIV, care se afla în partea inferioara a coloanei vertebrale. Si al cincilea este, propriu-zis, cel SEXUAL. Acesti cinci centri sunt fundamentali pentru toate activitatile umane.
De multe ori, un barbat traieste fericit cu femeia lui, o iubeste; totusi, el simte ca ceva lipseste. Într-adevar, se poate întâmpla ca cineva sa nu se simta complet cu sotia lui. Se poate ca ea sa umple activitatile centrului Emotional, dar se poate sa nu fie complementari mental sau sexual si, întâlnind o alta femeie, se poate ca sa fie complementari, si atunci se produce ceea ce numim ADULTER.
Cu aceste cuvinte nu vreau sa laud adulterul, nu, pentru ca e absurd, însa asa vad cauza adulterului. Odata, într-o sala, erau câteva femei adultere care beau. Una dintre ele, fiind ametita, a spus: 􀀀Traiasca adulterul!􀀀.
De multe ori, daca cineva din cuplu nu ajunge sa se completeze cu celalalt în totalitate în cei cinci centri, atunci e posibil sa-si gaseasca complementul într-o alta persoana si de aici, deriva ceea ce numim 􀀀adulter􀀀.
Sa presupunem ca un barbat e complementul unei femei din punct de vedere emotional, însa nu si sexual. Se poate întâmpla sa întâlneasca o femeie cu care sa se completeze sexual. Sa presupunem ca un barbat se completeaza cu o femeie din punct de vedere mental, dar nu si emotional. Se poate întâmpla sa întâlneasca o femeie care sa îl completeze emotional. Se poate si ca, în lumea obiceiurilor, un barbat sa nu se completeze cu femeia lui. E posibil, de asemenea, ca el sa se întâlneasca cu o alta femeie, cu care sa se completeze în lumea obiceiurilor centrului Motor. Aceasta e cauza intrinseca a atâtor si atâtor adultere care dau nastere divorturilor.Dupa cum va spun, nu vreau sa laud adulterul, pentru ca asta ar fi absurd, nici nu sunt de acord cu acea femeie care striga în orgia celebra 􀀀Traiasca adulterul!􀀀, nu , prietenii mei, nu sunt de acord cu asta. Noi, aici, doar studiem în mod colegial problema sexuala si nu am putea lasa la o parte tema adulterului.
Cred ca cel mai bun lucru pentru un barbat e sa-si gaseasca o femeie cu care sa se completeze în centrul intelectual, emotional, în centrul motor sau în lumea obiceiurilor, în centrul instinctelor si în sex. Adica,perechea ideala, cuplul perfect. Eu cred, în acelasi timp, ca lucrul ideal pentru o femeie ar fi sa gaseasca un barbat cu care sa se completeze total, atunci ar fi o adevarata fericire.
Un altul dintre motivele cele mai grave pentru care nu exista fericire e tema Temperamentului. Un barbat cu un temperament ardent nu va putea niciodata sa fie fericit cu o femeie care e un colos de gheata; pur si simplu, nu. Simplul fapt de a merge sa o sarute si în acel moment ea sa nu vrea aceasta e foarte grav. Ce am putea spune despre copulatia cu o femeie 􀀀rece􀀀?
Amintiti-va de cartea care se intituleaza 􀀀Sinohue Egipteanul􀀀. În acea vreme în Egipt,existau locuri pentru mumificari. Existau mai multe locuri murdare unde se aranjau cadavrele pentru mumificare si cei care lucrau în aceste locuri de mumificare emanau un miros urât pe unde treceau. Nici unei femei nu îi placea un astfel de barbat care mirosea atât de urât (mirosea ca un hoit). Stiti ce faceau acesti mumificatori? Se împerecheau cu cadavrele femeilor care se aflau în acele locuri. Vi se pare dezagreabila împerecherea cu morti? Dar asta se întâmpla în Egipt􀀀

Bine deci, ce ati spune despre un om cu un temperament ardent care trebuie sa copuleze cu o femeie 􀀀de gheata􀀀, cu un 􀀀cadavru􀀀. Aceasta e ceva extrem de oribil.De asemenea, e sigur ca exista un temperament Bilios, persoane greoaie, neîndemânatice. De exemplu, o femeie cu un caracter greoi, stângaci în ceea ce face ar fi imposibil sa se înteleaga cu un barbat care are un temperament nervos. Aceasta e imposibil! În acelasi fel, e imposibil ca un barbat care are un temperament nervos sa poata sa se înteleaga cu o femeie foarte arzatoare.Asadar, tema temperamentelor e foarte importanta. Nu ajunge sa existe o CORELARE între diferitii centri ai MASINII ORGANICE, adica: Intelectual, Emotional, Motor,Instinctiv si Sexual, dar trebuie sa existe si o AFINITATE de TEMPERAMENTE. Doar asa, având o afinitate de temperamente si o perfecta inter-relatie între diferitii centri ai Masinii, va putea exista o autentica afinitate, care va produce FERICIREA.
Totusi, va vorbesc acum doar de Sexualitatea Normala. Supra-sexualitatea e diferita􀀀

SUPRASEXUALITATEA
________________________________________________________________________
􀀀Secretul tuturor Secretelor se afla în Misterioasa Piatra Shema Hamphoraseh a evreilor. Aceasta este Piatra Filosofala a Alchimistilor. Acesta este Sexul. Aceasta este Magia Sexuala, Iubirea. Binecuvântata fie Iubirea! Biblia ne povesteste ca atunci când Iacob s-a trezit din somnul sau, a consacrat 􀀀Piatra􀀀, a uns-o cu ulei si a binecuvântat-o. În realitate, din acel moment Iacob a început sa practice Magia Sexuala; mai târziu l-a încarnat Maestrul sau Interior, Fiinta sa reala; Iacob este Îngerul Israel.
Înteleptii Antici adorau Soarele sub forma simbolica a unei Pietre Negre. Aceasta este 􀀀Piatra Heliogabaliana􀀀. Piatra Filosofala este fundamentul Stiintei, Filosofiei si Religiei.
Piatra Filosofala este patrata ca si Ierusalimul Ceresc al Sfântului Ioan. Pe una din fatetele sale este numele Adam, pe alta cel de Eva, iar apoi cele de Azoth si Inri pe celelalte doua fete.
Piatra Filosofala este foarte Sacra. Maestrii sunt Fii ai Pietrelor.􀀀
Samael Aun Weor: 􀀀Tarot si Kabala􀀀
________________________________________________________________________
Suprasexualitatea este rezultatul Transmutarii Sexuale. Buddha, Dante, Zoroastru , Mahomed, Hermes, Quetzalcoatl si multi alti mari Maestri au fost Suprasexuali.
Cele doua mari aspecte ale sexualitatii se numesc Generarea si Regenerarea. În capitolul precedent am studiat deja Generarea constienta; acum vom studia Regenerarea.
Studiind viata animalelor, descoperim lucruri foarte interesante. Daca taiem un sarpe în doua, putem fi siguri ca el are puterea de a se regenera. El va putea sa-si dezvolte complet o noua jumatate, cu toate organele jumatatii pierdute. Majoritatea viermilor de pamânt sau de apa au, de asemenea,puterea de a se regenera constant. Sopârla îsi poate regenera coada si organismul uman, pielea􀀀 Puterea de REGENERARE este absolut sexuala.
Omul are puterea de a se RE-CREA pe el însusi. Omul poate crea în interiorul sau SUPRA-OMUL. Acest lucru este posibil utilizând întelept puterea sexuala. Ne putem RE-CREA ca SUPRA-OAMENI autentici. Acest lucru este posibil doar prin TRANSMUTAREA sexuala. Cheia fundamentala a Transmutarii sexuale este ARCANUL A.Z.F. (MAGIA SEXUALA).
Cheia întregii puteri se afla în unirea PHALLUS-ULUI cu UTERUL. Important este ca perechea sa învete sa se retraga din actul sexual înainte de spasm, înainte de pierderea seminala. Samânta nu trebuie raspândita, nici în uter, nici în afara lui, nici pe alaturi, nicaieri. Vorbim astfel, clar, pentru ca oamenii sa înteleaga, chiar daca unii puritani infrasexuali ne califica drept PORNOGRAFICI.
Viata umana nu are nici o semnificatie prin ea însasi. A te naste, a creste, a munci din greu pentru a trai, a te reproduce ca un animal si apoi a muri este, într-adevar, un lant încâlcit de martirii pe care omul îl poarta în suflet. Daca aceasta e viata, nu merita osteneala sa traiesti. Din fericire, noi purtam în glandele sexuale samânta, Grauntele. Din aceasta samânta, din Graunte se poate naste SUPRA-OMUL.Friederich Nietzsche, în opera sa 􀀀Asa grait-a Zaratustra􀀀, vorbeste despre Supra-Om.Spune: 􀀀Ora Supra-Omului a sosit. Omul nu este altceva decât un pod întins între animal si Supra-Om: un pas periculos pe cale, o privire periculoasa înapoi; totul în el este periculos. Ora Supra-Omului a sosit􀀀􀀀 Hitler l-a interpretat pe Nietzsche în felul sau. În timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, chiar si cel mai nesemnificativ politist german era un Supra-Om; nimeni nu se simtea mic în epoca lui Hitler; în Germania, toti erau Supra-Oameni.Se pare ca Hitler, chiar daca a avut intentii foarte bune, nu a stiut sa-l interpreteze pe Nietzsche. Eu cred în Supra-Om, v-o declar sincer, dar mi se pare ca Hitler a gresit Drumul.Se poate ajunge la stadiul de Supra-Om, însa acest lucru este posibil doar prin Transmutarea Energiilor Sexuale.
Aceasta este stiinta lui Uranus. Cum am spus deja, aceasta este planeta care controleaza Gonadele sau Glandele Sexuale. Aceasta este Planeta care guverneaza constelatia Varsatorului.Uranus are un ciclu sexual de optzeci si patru de ani. Uranus este singura planeta care îsi îndreapta polii spre Soare. Cei doi poli ai lui Uranus corespund celor doua aspecte: masculin si feminin. Aceste doua faze alterneaza fiecare dupa o perioada de patruzeci si doi de ani.

Stimulul alternant al celor doi poli ai lui URANUS guverneaza întreaga istorie sexuala a evolutiei umane. Epocile în care femeile se dezgolesc pentru a-si etala trupul alterneaza cu epocile în care barbatii se dichisesc. Epocile preponderent feminine alterneaza cu epocile cavalerilor cutezatori. Aceasta este istoria secolelor.
Atunci când fiinta umana atinge vârsta matura, este stimulata de ciclul opus, contrar celui care a guvernat-o în timpul copilariei si tineretii sale. Atunci suntem cu adevarat maturi. Ne simtim stimulati sexual de sexul opus. Maturitatea este întradevar minunata pentru munca de REGENERARE SEXUALA. Sentimentele sexuale sunt mai bogate si mai mature la patruzeci de ani decât la treizeci de ani.
Supra-Omul nu este rezultatul evolutiei. Supra-Omul se naste din Samânta. Supraomul este rezultatul unei formidabile Revolutii a Constiintei.
Evolutia înseamna ca nimic nu este stabil, totul traieste în interiorul conceptelor de timp, de spatiu si de miscare. Natura contine în ea însasi toate posibilitatile.Nimeni nu ajunge la perfectiune prin evolutie. Unii devin mai buni, dar imensa majoritate devine teribil de perversa. Aceasta este evolutia. Omul inocent, omul paradisiac de acum câteva milioane de ani, a ajuns astazi, dupa o lunga evolutie,omul bombei atomice, omul bombei cu hidrogen, omul corupt prin pacat si prin crima. Evolutia este un proces de complicare a energiei.
Trebuie sa ne întoarcem la punctul de plecare (Sexul) si sa ne REGENERAM. Omul este o samânta vie. Samânta, grauntele trebuie sa faca un efort pentru ca Supra-Omul sa germineze. Aceasta nu este evolutie. Aceasta este o formidabila Revolutie a Constiintei. Pe drept cuvânt a spus Iisus: 􀀀Si asa cum Moise a înaltat Sarpele în desert, tot asa trebuie sa fie înaltat fiul Omului􀀀. Supra-Omul este fiul Omului de care ne vorbeste Iisus Cristosul, SUPRA-OMUL e ADAM-CRISTOSUL sau CRISTOS-OMUL, COPILUL DE AUR al Alchimiei Sexuale.

Este necesar sa întelegem, de fiecare data mai mult, ceea ce este Cristosul. Oamenii se gândesc la Cristosul istoric, la Marele Kabir Iisus. Totusi, multimea ignora ca Jeshua Ben Pandira a predat omenirii doctrina Supra-Omului, doctrina Cristosului Intim.
Cristosul Intim este cel care conteaza. Acest Cristos Intim trebuie sa se nasca în inima omului, caci, la ce ar servi nasterea lui Cristos în Betleem, daca nu s-ar naste si în inima noastra?
Totusi, pentru ca sa se nasca în intimitatea inimii Cristosul, trebuie sa ne transformam în Oameni adevarati, trebuie sa încetam sa mai fim 􀀀animale intelectuale􀀀  san e transformam în Oameni, în sensul cel mai
complet al cuvântului. În primul rând sa cream Omul si apoi se naste Supra-Omul, Adam-Cristosul, Cristosul-Om.
Asadar, ceea ce ne intereseaza cu adevarat e Cristosul Intim, nu Cristosul fatarnic, acest Cristos efeminat care ne este aratat în biserici, acest Cristos castrat , nu; ci Cristosul-Om, cel care are preoteasa sa si care e suprasexual suta la suta.
Cristosul în inima initiatului transforma Omul în Supra-Om. Supra-Omul e mai presus de virtuti si de defecte, el domina focul, are putere asupra aerului, asupra apei si asupra pamântului􀀀.
Nasterea Cristosului Intim, a Copilului de Aur al Alchimiei e o tema sexuala. Doar prin intermediul Suprasexualitatii e posibil sa ajungem la stadiul de Supra-Om. Cu Transmutarea Sexuala ne regeneram total.
Dupa vârsta extazului sexual vine vârsta bucuriei sexuale. Aceeasi energie care produce bucuria sexuala, atunci când se transmuta produce Extazul.Lampa Ermitului Arcanului Noua, care se afla în mod normal închisa în cavernele adânci ale organelor sexuale, trebuie sa fie plasata în interiorul turnului templului. Acest turn este creierul. Atunci devenim iluminati. Acesta este, cu adevarat, drumul pozitiv care ne transforma în Maestri ai Samadhiului (ai Extazului).Orice tehnica adevarata de Meditatie Interna este în legatura intima cu Transmutarea Sexuala. Trebuie sa ne ridicam lampa noastra foarte sus pentru a ne ilumina.Orice 􀀀Porumbel al Alchimiei􀀀, dupa ce a fost încoronat, se îndeparteaza putin câte putin de actul sexual. Unirea Secreta este din ce în ce mai putin frecventa, în acord cu anumite ritmuri cosmice marcate de gongul oriental. Astfel se sublimeaza energiile sexuale pâna ce sunt transmutate în întregime pentru a produce Extazul continuu.

Porumbelul Alchimiei care, în cursul reîncarnarilor sale precedente a lucrat în Magisterium-ul Focului, realizeaza aceasta munca a Laboratorului Sexual într-un timp relativ scurt. Totusi, cei care lucreaza pentru prima oara în MAREA OPERA au nevoie de cel putin douazeci de ani de munca foarte intensa si de alti douazeci de ani pentru a se retrage treptat din munca laboratorului. În total este nevoie de patruzeci de ani pentru a realiza întreaga munca. Atunci când Alchimistul rastoarna 􀀀Vasul lui Hermes􀀀, focul din cuptorul laboratorului se stinge si întreaga munca este pierduta.
Perioada Extazului mistic începe acolo unde perioada placerii sexuale se termina.Oricine ajunge la Initierea Venusiana (încarnarea Cristosului intim) are apoi o munca foarte grea de realizat. Aceasta opera consta în Transformarea Energiilor Sexuale. În acelasi fel cum se poate face un transplant vegetal, facând o planta sa treaca dintr-un vas cu pamânt în altul, tot asa trebuie sa transplantam Energia Sexuala: s-o extragem din omul terestru si s-o transplantam, sa o facem sa treaca în Adam-Cristosul, în Cristosul-Om.
În Alchimie se spune ca trebuie sa eliberam 􀀀Oul Filosofal􀀀 de dezgustatoarea putreziciune a materiei si sa-l dam definitiv fiului Omului. Rezultatul acestei munci este surprinzator si minunat. Acesta este momentul precis în care Adam-Cristos îsi poate devora Constiinta umana; înaintea acestui moment, Constiinta lui 􀀀Adam cel pacatos􀀀 (animalul intelectual) trebuie sa fie moarta.
Numai DUMNEZEUL INTERN poate sa devoreze sufletul. Ajungând la aceste înaltimi, MAESTRUL s-a realizat într-un mod absolut. Începând din acest moment, am dobândit Extazul continuu, suprema Iluminare a Marilor Hierofanti.Nasterea Supra-Omului este o problema absolut sexuala. Trebuie sa ne nastem din nou pentru a intra în Împaratia Cerurilor. Supra-Omul este atât de diferit de om precum fulgerul de norul negru. Fulgerul iese din nor dar nu este norul. Fulgerul este Supra-Omul; norul este omul.Regenerarea sexuala pune în activitate puterile pe care le aveam în Eden. Noi am pierdut aceste puteri când am cazut în generatia animala. Vom recuceri aceste puteri atunci când ne vom REGENERA. Tot asa cum viermele îsi poate regenera corpul si sopârla coada, la fel putem si noi sa ne regeneram puterile pierdute pentru a straluci din nou ca ZEI.

Energiile Sexuale o data transplantate în Adam-Cristos, stralucesc cu albul imaculat al Divinitatii. Aceste energii seamana atunci cu teribile fulgere divine. Maretia si maiestatea Supra-Omului sunt formidabile.Intradevar, Supra-Omul straluceste un moment în noaptea secolelor apoi dispare, devine invizibil pentru om.De obicei putem întâlni urme ale acestui fel de fiinte în anumite scoli secrete de REGENERARE, despre care oficial nu stim aproape nimic. Prin aceste scoli secrete cunoastem existenta acestor fiinte Suprasexuale.Scolile de Regenerare au epoci de activitate publica si epoci de munca secreta.Planeta Neptun guverneaza în mod ciclic activitatea acestor scoli. În organismul uman, Neptun controleaza Glanda Pineala. Numai prin Transmutarea Sexuala poate fi pusa în activitate aceasta glanda a Zeilor.Uranus controleaza Glandele Sexuale, iar Neptun, Glanda Pineala. URANUS este ALCHIMIA SEXUALA PRACTICA. Neptun este STUDIUL ESOTERIC. Trebuie mai întâi sa studiem si apoi sa lucram în laborator. Uranus are un ciclu sexual de 84 de ani, iar Neptun un ciclu de studiu de 165 de ani. Ciclul lui Uranus este ciclul de activitate publica al anumitor scoli de Regenerare. Numai pe calea CASATORIEI PERFECTE putem ajunge la SUPRASEXUALITATE􀀀

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu