Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 22 iunie 2016

Binecuvântarea Pântecului (Womb Blessing) cu Miranda Gray


 
Miranda Gray
Sunt foarte fericită pentru participarea Dvs. la Binecuvântarea Pântecului (Womb Blessing).
Această binecuvântare nu este destinată numai pentru a oferi sprijin şi conexiune uterului şi feminităţii tale, ea este concepută şi pentru a ancora binecuvântarea Divinului Feminin în Lumea ta -pentru a ajuta la trezirea energiilor Femininului Divin în toți oamenii și pentru a aduce lumii energia iubirii și creativităţii, inspirând o nouă direcție pentru umanitate.

Înainte de armonizare:
Puteți încerca acest exercițiu simplu în zilele dinainte de armonizare pentru a "trezi" uterul şi a primi energiile mai uşor.Adu-ți conștiinţa în uter, chiar sub buric.
Imaginează un mare ceaun de aur în zona brâului pelvian, umplut cu apă limpede ca cristalul.

Închipuie -ţi că ai o mare lingură de argint, cu care începi să amesteci apele din cazan ca şi cum ar fi în corpul tău. Desenează forme în apă cu lingura, fă ca energia să se trezească.

Fă acest lucru timp de aproximativ cinci minute, apoi pune mâinile peste pântec pentru încă cinci minute.S-ar putea să ai senzații fizice în uter sau emoții sau gânduri în timp ce energiile restrictive sunt spălate.Bea un pahar de apă după exerciţii pentru a sprijini procesul de detoxifiere care  a fost efectuat.
 
Alinierea/ armonizarea Binecuvântarea Pântecului (Womb Blessing)
Cel mai simplu mod de a recepţiona energia este de a rămâne liniștită timp de 20 de minute, având sentimentul de deschidere și de acceptare a energiei. E bine să ai un ceas la îndemână pentru a verifica timpul și ceva de mâncare pentru sfârșitul sesiunii.

Pentru o experiență cât mai plăcută, poți face următoarele
  • Ia două boluri mici şi umple unul cu apă (Apa vie a Graalului -uterul) iar în celălalt pune o lumânare (Lumina de binecuvântare, care îţi va umple uterul)
  •       Energia armonizarii va binecuvanta apa pe care o poti bea la sfarsit sau partaja cu alte persoane.Asaza vasele in fata ta,intr-un loc unde nu exista riscul sa fie varsate.
  • Pune o muzică de relaxare
  • Pune -ți un șal sau o eșarfă pe umeri pentru a arăta că eşti în prezența energiilor Divinului Feminin.
  • Citeşte meditația de mai jos imaginându-ţi că ea are loc în același timp când citeşti. Dacă eşti într -un grup, o femeie poate citi cu voce tare celorlalte. 
  • La ora stabilită, citeşte meditația de aliniere în timp ce eşti aşezată confortabil cu spatele drept și palmele în sus, odihnindu-se pe coapse. Relaxează-te și doar primeşte.
După armonizare: 
Poţi continua fie cu meditația "Partajarea Binecuvântării" descrisă mai jos sau termină sesiunea. 
Pentru a termina sesiunea: 
Pentru a termina sesiunea, bea "Apa vie" din castron și mănâncă ceva. Bea mult în timpul zilei, pentru a sprijini procesul de detoxifiere ce avut loc.
 Meditația pentru Armonizarea Binecuvântarea Pântecului;

Poti citi aceasta meditatie in momentul ales pentru armonizare.
Închide ochii și concentrază-ţi atenţia în corpul tău.
Simte greutatea corpului pe pernă, greutatea braţelor pe genunchi. Ia o respirație profundă și simțe-te centrată.
Adu-ți conștiinţa în pântec; vezi, știi, simte sau imaginează-ţi că uterul tău este ca un copac cu două ramuri principale, cu frunze minunate și cu fructe roșii ca niste bijuterii la capătul lor.
Simte sau imaginează-ți rădăcinile arborelui pătrunzând profund în întunericul pământului. Ele te conectează și te ancorează, permițându-ți să primeşti energia aurie în uter.
Simte-te înrădăcinată și echilibrată.
(Pauză)
Acum permite acestei imagini a copacului tău pântec să crească până la nivelul inimii unde ramurile se separă. Pe măsură ce te conectezi cu această imagine, vezi sau simțe centrul inimii deschis și fluxul de energie care circulă prin braţele, mâinile și degetele tale.
Simte legătura de iubire între Pământ, pântece și inima ta.
(Pauză)
Adu-ți conștiinţa în inima ta, uită-te în sus și vezi sau simte că ramurile copacului continuă să crească pentru a fi ca un leagăn pentru Luna Plină deasupra capului tău.
Frumusețea Lunii Pline te scaldă într-o lumină pură alb-argintie care spală aura ta până la piele.
Deschide-te pentru a primi lumina Lunii Pline. Lasă-o să intre prin creştetul capului și să-ţi umple creierul cu lumina ei. Relaxează-te în continuare și primeşte aceasta lumină în inima ta.
Relaxează-te și mai mult, deschide pântecul tău și permite acestei energii să intre în el ca o binecuvântare.
Unde: acasă, in cerc, impreună cu prietenele (domnii sunt acceptaţi şi ei, chiar au o meditaţia dedicată)
Acum stai linistita si bucura-te de energii timp de 20 de minute.

Meditația "Partajarea Binecuvântării"' 
Poți alege să faci această meditație după 20 de minute de armonizare. Este nevoie de aproximativ 15minute.
Din nou, conștientizează prezența Lunii deasupra capului, lasă energia ei să te calde de lumină. Simte lumina care îţi inundă capul și inima și care curge apoi de
-a lungul brațelor până în palmele tale.
Permite ca acest flux de energie să circule, pornind din inimă și palme spre lume. Simte fluxul care se îndreaptă spre alte meleaguri, schimbându-le vibraţia în cea a Divinului Feminin.
Simte cum Ea aduce vindecare, iubire, protecţie și cum are grijă de întreaga lume.
Simte prezența tuturor femeilor din lume, care sunt conectate la această energie chiar acum,în acest moment. Trimite-le lor și primeşte-o de la ele, partajând cu dragoste, în comuniune.
(O pauză lungă)
Acum permite energiei Lunii de sus să curgă dinspre creştetul capului spre în inima ta, uter,si pamânt.
Lasă energia să se trezească și să vindece sacralitatea Mamei -Terra.
(O pauză lungă).
Adu-ți conștiinţa în corp.
Simte greutatea corpului tău pe scaun, mişcă -ţi încet degetele mâinilor și picioarelor. Respiră adânc și deschide ochii.
Poti termina sesiunea sacum este descris mai sus.
Auuto-binecuvântare
Pe parcursul celor 28 de zile de binecuvântare, energia va continua să te vindece și să elibereze
structurile vechi nedorite. Ele pot fi fizice, mentale, emotionale sau spirituale, așa că te sfătuiesc să fi blândă cu tine însăţi, mănâncă și bea lucruri sănătoase și practică binecuvântările tale in fiecare zi,timp de 5 până la 10 minute sau mai mult.
Stai sau întinde-te confortabil, cu mâinile pe pântec.
Imaginează o Luna mare şi plină care umple uterul cu lumină alb -argintie. În timp ce faci acest lucru, energia va curge în mod natural, și poate că o vei simți în palme și în uter ca o senzație fizică. Nu toată lumea simte neapărat că energia curge -fiecare persoană are propria ei experiență cu energia. Relaxează -te și bucură-te!
 Va mulțumim pentru timpul pe care l-aţi acordat pentru a fi o ancoră a energiilor Divinului Feminin în țara dumneavoastră și a femeilor de pe Pământ. Vă rog să vă bucuraţi de energia pe care ați primit -o și de calatoria care vă va conduce spre întregire, spre sărbătoarea și bucuria de a fi femeie

 Cu dragoste si lumina,
Miranda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu