Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

vineri, 17 iunie 2016

Limbajul erotic al picioarelor


Doua picioare... un singur membru V-ati gandit oare de ce picioarele sunt unii dintre polii majori ai atractiei sexuale? Am putea da multe raspunsuri. Fascineaza poate in primul rand, pentru ca sunt "inamicii" pe care orice barbat doreste sa-i i n d e p a r t e z e pentru a ajunge la tinta ascunsa si fierbinte a placerii...

Frumusetea erotica a picioarelor este de multe ori si pe nedrept ignorata. Sa fie din cauza faptului ca picioarele sunt considerate a fi dintr-un material mai putin pretios decât capul? Sau pentru ca sunt situate mai jos decât sexul?

De fapt, daca suntem atenti observam ca picioarele sunt cele care îngaduie apropierea, înlesnesc contactele, suprima spontan distantele, deci au un rol însemnat în raporturile noastre sociale, dar mai ales în cele... sexuale.

O ancheta americana arata ca printre partile cele mai atragatoare ale corpului, picioarele ocupa locul al 5-lea, dupa ochi, par, trupul luat în ansamblu si f.s.! 

Aceste rezultate par a fi însa foarte contestate. Dr. sexolog Hesnard remarca: "preferinta erotica majoritara pentru picioarele femeii este perfect sesizabila; foarte multi barbati afirma ca picioarele sunt un puternic excitant sexual."

Desigur, cum bine stim cu totii, orice barbat întoarce capul dupa o femeie care îsi expune în mod incitant picioarele. Multi si-au întemeiat chiar casnicii pornind de la fascinatia imediata a picioarelor frumos arcuite ale viitoarei sotii. Asadar, nu ar merita oare sa le acordam un loc pe o treapta mai înalta în ierarhia celor mai excitante parti ale trupului? In Orientul Mijlociu, nu se poarta ciorapi, iar spalatul si sarutatul reciproc al picioarelor sunt semne de adânca veneratie. (Ce senzatii poti simti sa ti se sarute picioarele de nenumarate ori pe zi!)

Seductia...in picioare! 
Dupa dl. Scheflen, renumit sexolog austriac, picioarele încrucisate, asezate unul peste celalalt, creeaza impresia unei înalte tensiuni musculare. O femeie care se aseaza tinându-si picioarele astfel, sigur este atrasa erotic de un barbat si poate fi chiar semnul ca prezenta acestuia declanseaza în ea vibratia voluptatii. Pe de alta parte, atunci când o femeie supusa unor avansuri insistente ale unui barbat îsi pastreaza în permanenta picioarele strânse, lipite, chiar putin rigide, acesta poate fi un semn clar ca ea respinge orice apropiere cu conotatie erotica. Deci, nu insistati.

Doua picioare... un singur membru 
Chiar daca barbatii sunt cei care vorbesc mai mult despre picioarele femeilor, nici femeile nu ignora acesta parte a trupului unui barbat. Ele resimt deseori dezgolirea picioarelor barbatilor ca pe o dezvaluire a puterii si barbatiei acestuia. Piciorul este simtit de femei si ca simbol al membrului viril. De aceea, probabil ca vor femeile sa traiasca pe picior mare! 

Atingerea picioarelor unui barbat viril poate produce într-o femeie senzatii acute ce îi aprind simturile. Femeile mature care stapânesc destul de bine arta de dormitor, în mod spontan cauta sa intuiasca ce se afla ascuns sub protectia misterioasa a pantalonilor unui barbat.

O stripteuza cunoscuta pentru succesul pe care îl avea în rândul barbatilor spunea ca vigoarea si forma picioarelor barbatului erau pentru ea sursa unor detalii intime despre "organul cheie". "Am codul meu specific de a simti barbatul si rareori ma mai însel." Cercetatorii în domeniul sexualitatii nu vorbesc despre acest "cod". Oare îl tainuiesc ei sau descoperirile lor au ramas în urma stripteuzelor?

Desfacerea lenta a picioarelor în fata barbatului si mângâierea fina a coapselor exprima dorinta femeii de a fi atinsa si, mai mult, penetrata. Un barbat care vede cum o femeie îsi departeaza cu senzualitate picioarele -mai ales daca miscarea este facuta lent, dar cu putere va intra cu siguranta în erectie (bineînteles daca el functioneaza dupa normele firescului).

Sa ne cumparam pantofi mai largi 
Potrivit psihanalistilor, piciorul are o semnificatie falica, în timp ce pantoful ar fi un simbol feminin. Piciorului nu-i ramâne decât sa se potriveasca...

Obiceiul unor femei de a se juca cu pantoful este, de fapt, o invitatie discreta, deseori inconstienta, la intimitati amoroase. Repetarea introducerii si scoaterii piciorului în si din pantof, creeaza un efect senzual puternic, mimând miscarile arzatoare din timpul unui act sexual. Multi barbati sunt foarte tulburati în fata acestui gest. Deci, doamnelor, cumparati-va pantofi mai largi!

Concluzie 
Domnilor, fiti pe picioarele voastre iar dvs., doamnelor lasati-va mai bine pe picioarele sau... membrul lor. Poate fi cu mult mai placut! 

SUCCES!

"Era întinsa pe spate, cu fusta ridicata, goala de la talie în jos. Picioarele i se departasera usor si lasa sa i se vada pântecele alb ca marmura. Parul lung si blond care o acoperea ici si colo parea o mantie care îi cadea pe pântece dându-i o stralucire aparte. Am facut un pas catre ea si acum privelistea era si mai atragatoare. O dâra de lumina, furisata prin doua tablii desfacute, dezmierda acum pielea alba, în locul acela secret... acolo, sus, unde se întâlneau tacute picioarele ca doua brate ale aceluiasi candelabru. Ultimul colt al unui val misterios avea sa se ridice..." 
Gib Mihaiescu -Rusoaica

"Cât de frumoase sunt domnita, picioarele tale in sandale! Rotunda-i coapsa ta, ca o coloana, de mester iscusit lucrata." 
"Stalpi de marmura sunt picioarele tale, iubitule, pe temei de aur asezate." 
Cantarea Cantarilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu