Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

miercuri, 6 iulie 2016

Cum se manifesta un ultrasimt al omului.Ce este HARAGEI?
Această noţiune, născută din combinaţia a două rădăcini verbale, hara (însemnând centralizare şi integrare) şi ki (energia, în sensul cel mai larg) corespunde intuiţiei,celui de-al şaselea simţ, dar e şi ceva în plus. „Este un mijloc sigur de a percepe realitatea". Exact ca şi cum ai avea ochi la ceafă şi amplificatoare la urechi. Iar harageî poate„funcţiona" în ambele sensuri : ca receptor ultra sensibil şi ca excelent emiţător, de îndată ce te găseşti la o anumită distanţă de un alt adeptal lui haragei.


Pentru consultatii si sedinte;tel-0767948273

Tudor Cornel Iosub
-Consultant hipnotist -(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)

-psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu