Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 19 iulie 2016

INVERSAREA CURGERII TIMPULUI IN SISTEMELE BIOLOGICE PENTRU VINDECARE SI INTINERIRE


Reversing of direction of the flow of time in biological systems for healing and rejuvenation
Inversion du sens de l'écoulement du temps dans les systèmes biologiques pour la guérison et le rajeunissement
by Dan Mirahorian
Copyright © 2013
All Rights Reserved
Procesul de inversarea a curgerii timpului a fost testat pe 3 persoane cu maladii terminale care au regresat 5 ani, adica cu 2 si 3 ani inainte de aparitia bolii
Imposibilul nu exista decat in mintile celor care cred ca un anumit lucru nu este posibil, in cazul de fata a celor indoctrinati ca nu exista calatoria in timp
Limitarile sunt doar cele pe care singuri ni le impunem drept credinte sau conceptii care ne comanda perceptia, intelegerea realitatii, gandirea si actiunile . Exista o indoctrinare care intareste credinta in imposibilitatea inversarii timpului, care foloseste drept vector citate de genul :
"Nu puteti călători înapoi în timp pentru a repara greselile dvs, dar puteti învăța din ele si sa va iertati pentru ca nu ati stiut mai bine./ You cannot travel back in time to fix your mistakes, but you can learn from them and forgive yourself for not knowing better." (Leon Brown).
" Exista patru lucruri pe care nu le mai poti recupera: Piatra, dupa ce a fost aruncata! Cuvantul, dupa ce a fost spus ! Ocazia, dupa ce ai pierdut-o . Timpul, dupa trecerea lui !"(http://fewstuff.blogspot.ro/2011/01/poveste-cu-morala.html).
"Eternitatea este dreptul tau din nastere" si al tuturor fiintele umane, dar acestea l-au pierdut dupa ce au cazut in realitatea secunda a umbrelor(mintea) si a timpului [3]

O cauza a anarhiei celulare care provoaca epidemia de tumori canceroase este considerata a fi pierderea unitatii timpului, in care se afla diferitele celule are unui organism pluricelular. Acest lucru ar putea fi provocat de o anarhie indusa de hrana materiala contaminata si de o terapie eronata, care prin medicamentele incearca sa controleze corpul fizic(periferia), in locul centrilor de comanda firesti din plan energetic si informational . Este ca si cum intr-un organism social sau colectiv (roi, furnicar) s-ar substitui cineva reginei sau creierului.
In toate vindecarile autentice ( care nu trateaza efectele, ci cauzele lor informationale) s-a observat ca celulele si organismele pluricelulare elimina defazarea prin intoarcere in timp si la unitate. Aceasta regresie a simptomelor a fost evidentiata in cazul programului care comanda recuperarea si regenerarea prin somn natural si in cateva metode terapeutice din care amintim homeopatia , hipnoza si terapia, care utilizeaza undele electromagnetice scalare (Cancer and "Scalar Electromagnetic Healing" )[1] 


POVESTEA CEASULUI CARE MERGEA INVERS SI REPRODUCEREA FENOMENULUI IN TRANSA 
In una dintre cartile sale, Robert Charroux relateaza cazul in care "un om in varsta de 90 de ani a intinerit pana la 20 de ani, in urmatorii 70 de ani, dupa ce a cumparat un ceas, care mergea in sens invers, de la un alchimist din secolul XVII, care avea un mic magazin pe o strada din Paris. Dupa ce a ajuns la 20 de ani s-a reintors in acel magazin si a cerut sa se opreasca din procesul de intinerire. Alchimistul a luat ceasul, l-a aruncat jos si l-a distrus, spunandu-i ca de acum timpul va curge in directia comuna pt toti ceilalti oameni... Dupa ce a imbatranit a cautat din nou micul magazin al alchimistului, dar acesta disparuse..."

In fiecare zi putem sa intinerim sau sa imbatranim. Directia in care se deplaseaza ceasul intern este determinata de conditionare ( programare, atitudini; credinte, conceptii, mindset).
Din antichitate si pana in epoca recenta chinezii erau programati sa creada ca in fata lor se afla trecutul, iar nu viitorul. Tot confucianismul este intemeiat pe venerarea trecutului, a parintilor, bunicilor, a celor in varsta ( in caz de catastrofa ei alergau sa-si salveze bunicii, iar nu sotiile si copiii ). Oricine poate observa ca in Occident si in lumea actuala, colonizata de acesta, se manifesta o programare expansiva si divergenta in care tinerii si adultii privesc catre viitor, sub forma de: dorinte, asteptari, expectatii, planuri, vise, temeri, griji.. Doar la batranete, cand organismul social nu mai are nevoie de ei, apare intoarcerea catre trecut, amintiri, traditii, ca un reflux, dar si ca o modalitate de intinerire prin accesarea bancii de impulsuri stocate in cursul experientelor traite in tinerete...

Care sunt caile de a intineri ?

A. Calea divina, initiatica sau nemijlocita
Ancorarea in ceea ce este Acum si aici.. contactul direct cu izvorul realitatii.. cu realitatea sursa..singura imuabila ( invariabila fiindca joaca rol de banca de date sau de tezaur genetic al universului ) si eterna ( situata in zona atemporala, sincronica a planului director). Acest contact
cu izvorul realitatii.. cu realitatea sursa.. presupune trezirea, eliberarea din realitatea secunda a umbrelor proiectate pe ecranul mental ( peretele pesterii din Alegoria lui Platon )..
Aceasta este calea vegherii sau prezentei constiente in ACUM
Dacă veţi trece in revistă legendele, basmele şi tradiţiile, care leagă accesul la nemurire, de menţinerea stării de trezire, de veghere sau de prezenţă conştientă in ACUM, veti descoperi o convergenţă, care nu poate fi datorată intâmplării. Să ne reamintim că ştiind că zeii nu-i vor dărui nemurirea (nu are acces la " caile mijlocite de programare sau de tehnologie, descrise la punctul B), Utnapistim ii sugerează lui Ghilgameş calea iniţiatică, pt a realiza nemurirea, transmutarea condiţiei umane: "Vino, incearcă să nu te culci si să nu dormi şase zile şi şapte nopţi " (XI, 199)., sau că Prâslea cel voinic s-a folosit de mijloace externe pt. a nu adormi(săgeţi; calea pilotarii este tot un mijloc auxiliar) si să obţină merele de aur sau elixirul imortalităţii, "Apa vie" ( externa sau interna )..
Dacă doriţi sa faceti ca visele dvs sa devina adevarate, primul lucru ce trebuie să-l faceţi este să va treziti ( sa va eliberati din realitatea secunda)"/ "If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is wake up. (J.M. Power)
"Imbatranirea este ca si cum am fi progresiv pedepsiti, pt. o crima pe care nu am comis-o"/ Growing old is like being increasingly penalized for a crime you haven't committed" (Teilhard de Chardin )
" Ce nu am facut ? Nu am racordat corpul material la realitatea sursa...la izvorul vietii...nu ne-am eliberat din realitatea secunda, unde traim separati de noi insine si de realitate, nu am realizat in inima noastra graalul, trezirea iubirii, starea holografica de existenta.../ What we haven't committed ? We didn't link our material body to the source...the spring of life..we didn't realized the graal in our heart, the awakening of love, the holographic state of existence"
 

"Imbatranirea, maladia, orbirea si neputinta sunt pedepse aplicate celor care pacatuiesc, fiindca nu practica prezenta constienta si nu-si respecta menirea de a se mantui, de a se elibera din robie" (Mirahorian)
Cuvântul grecesc hamartia (ἁμαρτία), tradus in Noul Testament prin "păcat"( pt a face posibilă manipularea prin culpabilizare şi comerţul cu iertări, indulgenţe), inseamnă in limba greacă clasică: lipsa prezenţei, lipsa conştienţei; absenţa; "a lipsi"(atenţia), "a rata ţinta(obiectivul)", "a pierde marca(nivelul cerut; starea de martor)". Cum se afirmă in Dhammapada 2, "conştienţa ( prezenţa; atenţia) conduce la imortalitate; in timp ce aceia lipsiţi de conştienţă (prezenţă; atenţie) sunt deja morţi"/ As stated in the Dhammapada, "awareness(attention) leads to immortality, while those deprived of awareness(attention, consciousness) are already dead"/ "Comme est indiqué dans le Dhammapada 2, «la présence (l'attention) mène à l'immortalité, tandis que ceux qui n'ont pas conscience (présence; attention), ils sont déjà morts"/ "Come indicato nel Dhammapada 2, "consapevolezza (presenza, l'attenzione) conduce all'immortalità, mentre quelli privi di coscienza (assenti; disattenti) sono come già morti" [ Sanderson Beck , Dhammapada (The Path of Truth ) 2. Awareness English version by Sanderson Beck http://www.san.beck.org/Dhammapada.html
"Awareness is the path of immortality; thoughtlessness is the path of death.
Those who are aware do not die. The thoughtless are as if dead already"]
"Atenţia in Acum este poarta către Dumnezeu/Attention in the present is the doorway to God"
Atenţia in prezent nu este o aşteptare a lui Dumnezeu, ci o intrare in tăramul lui Dumnezeu/ Attention in the present is not an expectation of God but an entering in the realm of God "
(Mirahorian)
"Conştienţa/atenţia/prezenţa in cel mai inalt grad, este acelaşi lucru cu rugăciunea/ L’attention, à son plus haut degré, est la même chose que la prière"(Simone Weil, Œuvres, Gallimard, coll. « Quarto », 1999, VI-2, 297)

B. Caile mijlocite de programare (educatie, transa) sau de tehnologie

1. Inlocuirea prin transa/ absorbtie meditativa a credintei ( amintiti-va ca orice credinta se substituie realitatii, iar conceptia comanda perceptia) in curgerea unidirectionala si ireversibila a timpului ( dinspre trecut spre viitor) ca in exemplul citat anterior ( folosind drept obiect de imprinting ceasul, care mergea invers ), [ metoda testata de Mirahorian]

2. strategia de a reactualiza trecutul
2.1. stocarea in banci de date a ritmurilor cerebrale din tinerete; [ prietenul meu Constantin Dumitru Dulcan are un brevet in aceasta directie]
2.2. regresia hipnotica in perioada dorita si ancorarea in acea zona; [ metoda testata de Mirahorian]

3. Redresarea tehnologica a campurilor mezonice temporale folosind microgaurile negre, de genul celor care vor facilita calatoria in timp (LHC CERN Geneva); vedeti dezvoltarea subiectului "caselor zeilor" si a calatoriei in timp in articolul:
Lao Tzu Chapter 2 Dincolo de dualitate: Stiinta eliberarii/Beyond Duality: The Science of Transcendence Câmpul sursă şi calea orizontală şi verticală de cunoaştere şi de acţiune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu