Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

marți, 5 iulie 2016

Toti va vor binele de aceea vi-l lasati luat




''Oricine se plaseaza in pozitia de judecator in domeniul cunoasterii si adevarului este zdrobit de rasul zeilor''...Albert Einstein

"Fiecăruia i s-a dat darul de a decide ce este adevărat pentru sine, dar nu are capacitatea de a decide ce este adevărat pentru nimeni altcineva..
Prin urmare, în ideea de a accepta ce e adevărat pentru tine - fiind foarte bine - pentru a comunica apoi altuia asta, intră în joc scepticismul echilibrat. Când transmiţi informaţie despre care simţi că e adevărată pentru tine şi nu e probabil că se va schimba, pentru a o putea împărtăşi în mod echilibrat, trebuie întotdeauna să îngădui faptul că persoana căreia îi împărtăşeşti acel punct de vedere, oricine ar fi, nu are nevoie sub niciun fel sau formă să te creadă. 

Şi nu despre asta e vorba. A împărtăşi ideea unui punct de vedere este o ocazie de a oferi cuiva o opţiune pe care s-o cântărească, o altă idee,o altă credinţă, un alt punct de vedere. Dar este doar o opţiune, este doar un aport, este doar o ocazie pentru acea persoană de a decide singură dacă punctul tău de vedere funcţionează în cazul ei, dacă este ceva cu care să formeze un acord consensual. Dar nu e cu-adevărat necesar ca cineva să şi facă asta! ''...BASHAR

Nu exista o tehnica superioara alteia.Toate tehnicile sunt fise de invoire prin care iti dai voie sa fii mai mult.Ai putea repeta doar pur si simplu afirmatia ''Eu sunt Putere nelimitata de acceptare'',subconstientului i-ar lua cativa ani buni sa o proceseze,si asta deoarece va actiona ca un fel de stergator al virusilor mintii,sau memelor,dar si cand a procesat-o,sau cand toti acesti virusi au fost eliminati prin intermediul acestei fraze, pur si simplu,poti devenii un Supraom.Suprema invatatura nu consta in a te invata sa acumulezi informatii,decat la modul esentializat,intocmai cum este in invatarea accelerata in care te invata mai intai de toate cum sa inveti.Este aceea prin care afli ca ai in tine totul,si in plus te si invata cum sa accesezi maestrul din tine.Mai corect spus ''tehnica suprema'' este aceea de a te  invata sa te duci in scaunul de domnie interioara,unde sunt continute toate invataturile.Ati auzit de Ramtha,maestrul nemuritor ?.Acesta a spus ca si-a datorat nemurirea faptului ca nu a avut niciun invatator care sa-l blocheze,invatator i-a fost vantul.
Pe meleagurile noastre cel care va poate ajuta in a accesa maestrul interior este initiatul Miharorian,,a carei inspiratie se trage din sutrele lui Patanjali si multe alte surse studiate de dansul.Sutre studiate atat de genialul Tesla,cat si de Henri Coanda.Procedeul se mai numeste transa centripeda care difera de orice alta transa care te tine doar in exterior.Gasiti aceste informatii in manualul dansului pe internet si se numeste ''relaxarea pilotata''.


Transa este atât drumul sau scara trezirii (eliberării; vindecării ) cât şi drumul sau scara căderii in minte (prizonieratului; orbirii; neputinţei; sclaviei, manipulării pentru a instala vulnerabilitatea la frică) .
Dualitatea urcare-coborâre (ascendenţă-descendenţă) de parcurgere a scării nu este decât intrare (centrare) şi ieşire din centru (descentrare), adică se păstrează acelaşi drum (aceeaşi scară sau linie de deplasare ), doar ca drumul este parcurs in sens contrar prin cele două tipuri de transă:
1. transa centripetă ( care declanşează reintoarcerea in centru; enstaza; in lb. sanskrita: samadhi);
2. transa centrifugă (transa care declanşează căderea in minte, adică in periferia multiplicităţii, dualităţii, secvenţialităţii, timpului )
Pentru trezire (eliberare din identificarea cu mintea) şi pentru vindecare e nevoie să coborâm scara (să utilizăm transa centripetă, să ne aşezăm in scaunul de domnie, care ne duce in centrul real al fiinţei noastre şi in centrul omniprezent al universului, pentru a ne redescoperi adevărata noastră identitate divină; Dumnezeu).
Pentru căderea in minte sau pentru uitarea adevăratei noastre identităţi (amnezie) e nevoie să urcăm scara către periferie, folosind transa centrifugă
(termenul hipnoză se referă atât la autohipnoză cât şi la heterohipnoză , iar ambele au centrul in periferie: mintea proprie sau a altora). In aceasta stare
se instalează starea de vulnerabilitate, in care ne facem centru din orice percepem sau din tot ceea ce vrea noul centru (terapeutul, mintea, inima, simţurile).
Acum reiau afirmaţia lui Brâncuşi, folosită drept titlu, la care redau in paranteza semnificaţia despre care mi-a vorbit Henri Coanda, pe care o stia de la Brâncuşi [24] si pe care a discutat-o cu Nicolae Tesla: "Când ai încetat să mai fii copil (să mai ai centrul in ombilic sau in centrul tău existenţial, fiindcă ţi-ai uitat adevărata ta identitate), eşti deja mort." ( Constantin Brâncuşi) . Cei care redau deformat afirmaţia lui Brâncuşi sub forma "Când ai încetat să mai fii copil, ai murit de mult" sunt deja morţi, chiar dacă nu işi dau seama de asta. Din fericire există şi drumul invers, care poate să fie parcurs de către cei ce vor să se trezească dintre morţii in viaţă.



Tudor
Consultant hipnotist-(Membru al asociatiei americane de hipnoza NGH)
Reabilitolog psiho-informational (certificat in practicile si terapiile psiho-informationale de catre ACADEMY OF COSMOHUMANISM INTERNATIONAL AND EUROPEAN INFORMATIZATION ACADEMY)

tudor.cornel.iosub@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu