Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

Paginhttps://exploratorulconstiintei.blogspot.com/p/cursuri.htmli

joi, 30 martie 2023

 


Lămâia este ceva ce eu numesc termometru pentru energie. Și iată de ce.

Lămâia poate detecta energie ridicată și scăzută; energie ușoară și grea; energie curată și murdară; energie pozitivă și negativă. Lămâile au capacitatea de a absorbi energia — fie că aceasta este propria noastră energie sau cea care ne înconjoară. Dacă pui o lămâie într-o cameră, de exemplu, aceasta va ridica energia camerei. Dacă pui o lămâie direct sub perna pe care îți odihnești capul noaptea, aceasta îți va prinde energia. Dacă energia este bună, lămâia va rămâne exact așa cum este și, cu timpul, se transformă într-un fruct uscat, micșorat prin procesul său natural. Dacă energia este scăzută, grea, murdară sau negativă, totuși, lămâia își va schimba forma naturală și va deveni închisă la culoare, verde și chiar mucegaiată O lămâie absoarbe orice energie o înconjoară - mai mult ca un burete însetat.
Iată trei pași simpli pe care să îi urmezi:
1. 1. Cumpărați câteva lămâi obișnuite (fără lămâi, vă rog)
2. Pune-le în jurul casei tale. Nu există ordine strictă sau regulă în asta. Urmează-ți intuiția și plasează-le oriunde ți se pare corect. Puteți decide să puneți câte una în fiecare cameră - sau una sub pernă sau chiar lângă pat. Dacă nu locuiți singur, poate doriți să puneți o lămâie în camera copiilor sau pe noptiera partenerului, de exemplu. Poți plasa unul chiar și la spațiul tău de lucru; care poate fi acasă sau departe de casă.
Trei. Lăsați lămâile la locul lor vreo două săptămâni. Puteți să le verificați zilnic. Dacă vreuna dintre lămâi se decolorează și se întunecă, verde sau mucegăită, atunci acesta este indicatorul care spune că trebuie să cureți chiar acea cameră, spațiu sau persoană.
Există două moduri de a scăpa de lămâi după ce se termină cele două săptămâni. Ori le arunci la coșul de gunoi, ori le îngropi în Mama Natură. Vă sfătuiesc din toată inima să nu consumați lămâile după aceea — chiar dacă par a fi într-o stare bună.
De Mark Bajerski
Text preluat


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu