Pagini

Spusele lui Budha:“Nu credeţi în buna credinţă a tradiţiilor, chiar dacă datează de generaţii şi sunt larg răspândite. Nu credeţi un lucru numai pentru că mulţi alţii vorbesc despre el. Nu credeţi în bunele intenţii ale înţelepţilor din vremurile trecute. Nu credeţi în ceea ce v-aţi imaginat, sugestionându-vă că un zeu a fost sursa voastră de inspiraţie. Nu credeţi în autoritatea maeştrilor şi a preoţilor. După ce examinaţi totul, credeţi numai în ceea ce aţi verificat şi experimentat singuri şi consideraţi a fi rezonabil după felul vostru de a fi.”

Contemplarea operelor de arta.


1.Stai confortabil in fata unei opere de arta;pictura,stampa,desen,fotografie.Nu conteaza ce fel de imagine este,dar ar trebui sa fie una care sa-ti placa.

2.Relaxeaza-te si liniste-ti mintea.

3.Gaseste cele mai importante detalii ale imagini si apoi apuca-te sa o desfasori in spatiu.,ca si cum imaginea ar iesi din rama extinzandu-se si devenind realitate.Ar putea fi util sa te concentrezi intr-un anumit punct in timp ce faci acest lucru.

4.Indreapta-ti atentia ,dinspre detaliile principale spre cele secundare,fara a-ti lua ochii de la imagine.

5.Dupa aceea incepe sa te deplasezi prin elementele contrastante pamant/apa/sus/jos,stanga -dreapta si invers.

6.Apoi schimba perspectiva de la detaliile evidente la cele de fundal si invers.

7.Cu ochiul stang,concentreaza-te pe partea stanga a imagini,iar cu ochiul drept pe partea dreapta inchizand ochii pe jumatate.

Ai nevoie de ceva practica,dar acest lucru te va ajuta sa-ti creezi o vedere aproape stereoscopica a imaginii.

8.Inchide ochii si incearca sa-ti imaginezi ca vezi imaginea prin pleoape,concentrandu-te din ce mai adanc asupra ei.

9.Este posibil sa simti o usoara ameteala cu tendinta de a te inclina in fata ,spre imagine.

10.Vei putea vedea aproape dincolo de rama si vei avea senzatia de spatiu si de continuare a imagini.

Acest exercitiu impreuna cu tehnicile care lucreaza cu eterul de imprimare,care le voi preda in cadrul unui curs te vor duce la reusita totala a tehnicilorSi toate acestea potentate de Neurobright care poate ajuta foarte mult in formarea unei imagini mai clare si a memoriei fotografice prin continutul ridicat si de Fosfatidilserina.

Veti putea calatorii efectiv prin alte dimensiuni;Prin folosirea unui anumit tip de meditaţie, înveţi asadar cum sa accesezi acest alt „tu“, alter ego-ul tău, sufletul tău îngemănat. Acest alter ego se află într-o altă dimensiune, pe care oamenii de ştiinţă o numesc univers paralel. Într-un număr infinit de universuri paralele, cunoscut şi sub numele de multivers, orice poate fi imaginat, există. Tu vei alege întotdeauna o dimensiune paralelă de succes, iar locul din care să faci saltul pentru a atinge această dimensiune paralelă se află în starea de relaxare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu